Cea mai mare minciună a propagandei oficiale

Cea mai mare și cea mai de impact minciună a propagandei oficiale sună așa: ”Noi suntem de partea Binelui, a lumii libere, a libertății”.

Aceste câteva cuvinte au o influență uriașă asupra opiniei publice. În special asupra oamenilor mai puțin informați sau care se bazează exclusiv pe buna credință și profesionalismul mass-media mainstream. În fond, cine nu își dorește să fie de partea Binelui? Cine nu vrea să inspire aerul tare al libertății?

Libertatea reprezintă un cuvânt cheie. Așa cum a fost și la Revoluția din 1989. Susținând regimul Zelensky (și, prin extensie, administrația Biden) în războiul cu Rusia, practic susținem ”libertatea și suveranitatea României”, după cum pretinde cunoscutul analist politic CT Popescu. Susținem ”democrația și libertatea” în Europa. În caz contrar, am putea fi lesne trecuți în rândul trădătorilor interesului național.

Diferența dintre situația din decembrie 1989 și cea din februarie 2023 este majoră. În ’89 aveam în spate 45 de ani de dictatură comunistă iar Occidentul era, într-adevăr, visul oricărui român care nu făcea parte din nomenclatură. În ultimii 33 de ani de libertate absolută sau relativă (vezi pandemia) s-au întâmplat multe evenimente care adesea au trecut neoservate. Extinderea NATO spre Rusia a părut a fi normală până la un punct. Ca și întrunirile anuale de la Davos sau celelalte, mai discrete, ale organizațiilor ”elitiste” de tip Bilderberg, considerate a fi adevărate fantezii conspiraționiste.

Pandemia a marcat un punct de cotitură. A ridicat vălul de pe ochii multora. A arătat fără putință de tăgadă cine sunt actorii din spatele scenei. Cine sunt globaliștii fără niciun Dumnezeu. Și care ar putea fi consecințele mult-visatului Guvern Mondial, aflat odinioară la doar câțiva pași înainte de a fi implementat. Dintre toate, cea mai dureroasă consecință este pierderea Libertății, atât de intens clamată, în mod ironic, tocmai de promotorii globalismului.

Ei bine, conflictul din Ucraina a stricat calculele acolo sus, la Davos.

A spune că ”Binele” și ”Lumea liberă” sunt reprezentate de marioneta Joe Biden și aliații europeni de același calibru este culmea imposturii.

Occidentul nu înseamnă nici pe departe doar Joe Biden și Ursula von der Leyen. Ei sunt momentan niște politicieni aflați, din nefericire, în birouri executive. În America și în Europa (cu tot cu UK) trăiesc peste 800 de milioane de suflete. Cei mai mulți dintre noi, simplii cetățeni, nu ne dorim să participăm la un conflict inițiat de gașca lui Biden și derulat în folosul exclusiv al acesteia. Nu ne dorim o așa-zisă ”libertate” ale cărei principii cu caracter dictatorial sunt fabricate în laboratoarele de la Davos. Și care se bazează pe minciuni pe bandă rulantă.

Lumea liberă înseamnă cu totul altceva decât vor să ne convingă neoliberalii. Înseamnă oameni stăpâni pe propriul destin, stăpâni în propria țară, dornici să muncească și să reușească în viață fără directive globaliste, fără conducător unic, fără dictatura corporațiilor și a miliardarilor filantropi.

Nu putem aștepta soluții salvatoare nici dinspre Rusia, nici dinspre China sau vreun alt stat al Sudului Global. Suntem parte a așa-zisului Occident colectiv și trebuie singuri să ne facem curat în propria curte. Iar soluția este la îndemână, se află în fiecare dintre noi. În sufletul nostru.

Dacă va fi nevoie de o nouă Revoluție, atunci așa să fie. Pentru că Joe Biden și Ursula von der Leyen nu sunt farurile libertății, ci ale înrobirii.

………………

Din pricina situației pe care o știm, cenzura guvernamentală prin intermediul marilor corporații Big Tech m-a adus în situația de a avea momentan contul blocat pe Facebook. Din nou. Asta va face mult mai dificilă actuala campanie de strângere de fonduri ”10 zile de donații pentru 100 de zile de Opoziție” (20 februarie – 1 martie). Sper că nu și imposibilă.

Iată cum puteți dona pentru proiectul opozitia.net:

PayPal (onciu.email@yahoo.com)

Conturi ING BANK:

RO70INGB0000999906930786 (lei)
RO65INGB0000999911989038 (euro – SWIFT INGBROBU)
Titular: Adrian Onciu

REVOLUT – 0791.287.318 (@adrian6j60)

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Link-uri utile

  Ne gasesti pe

  © opozitia.net | All rights reserved.
  CONECTARE
  Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs