28.9 C
București
vineri, 29 septembrie 2023

Campanie de donații pentru Opozitia.net

Am ajuns la a șasea campanie de strângere de fonduri ”10 zile de donații pentru 100 de zile de Opoziție”. Pe 15 ianuarie 2022 lansam platforma opozitia[.]net cu multe emoții și speranțe, fără alt sprijin decât cel al cititorilor. Al fiecăruia dintre voi. Vă mulțumesc încă o dată.

Din pricina situației pe care o știm, cenzura guvernamentală prin intermediul marilor corporații Big Tech m-a adus în situația de a avea momentan contul blocat pe Facebook. Din nou. Asta va face mult mai dificilă actuala campanie de strângere de fonduri, dar sper că nu și imposibilă.

În ultimele aproape 100 de zile am continuat să scriu despre subiecte importante pe care mass-media corporatistă, din motive evidente, evită să le abordeze. În principal despre război și criza economică, dintr-o perspectivă alternativă curentului oficial. Și asta pentru că ambele fenomene au un impact major asupra vieții noastre de zi cu zi.

Parcă mai mult decât niciodată, simțim nevoia de a citi informații și analize nedistorsionate de propaganda globalistă. Simțim nevoia de a face parte dintr-o comunitate de oameni normali, raționali, patrioți – chit că suntem catalogați, la grămadă, drept indisciplinați, teroriști, putiniști și antioccidentali.

Pe 5 decembrie anul trecut vă spuneam că Opoziția va funcționa până cel puțin la finele lui martie 2022. Printr-o campanie de crowdfunding, reușisem să strâng fonduri pentru trei luni de existență.

Din nou, a venit momentul să vedem dacă putem continua relația de încredere reciprocă stabilită în urmă cu mai bine un an. Să vedem dacă Opoziția are vreun sens. Dacă vine, într-adevăr, în sprijinul vostru.

Demersul meu jurnalistic, concretizat prin lansarea unei platforme de idei (independentă de corporații și fonduri guvernamentale), se alătură altor inițiative lăudabile de combatere a Globaliștilor. Împreună, formăm un simbolic ”Convoi al Libertății” alcătuit din Patrioți, oameni de bună credință, oameni onești, dispuși să lupte până la capăt pentru o idee. Chiar dacă lupta pare, momentan, atât de dezechilibrată.

Mass-media mainstream este sută la sută dedicată intereselor corporatiste, corectitudinii politice și dărâmării valorilor naționale, în timp ce acoperă corupția uriașă de pe coridoarele Puterii. Este dedicată Globaliștilor fără niciun Dumnezeu. Nevoia de informație corectă nu a fost niciodată mai mare. Atunci când sprijiniți proiectul Opoziția, sprijiniți libertatea presei și libertatea de expresie într-un moment în care acestea sunt atacate direct, cu o brutalitate nemaiîntâlnită.

Astăzi, 20 februarie 2023, lansez a șasea campanie de strângere de fonduri, timp de 10 zile. Ea vizează funcționarea platformei Opoziția în următoarele trei luni. Pe 2 martie vom afla deznodământul – dacă mergem sau nu mai departe cu proiectul nostru de suflet.

Orice sprijin este binevenit. Vă mulțumesc anticipat. Ținem aproape!

p.s. Distribuirea postării pe Facebook, în grupuri, inclusiv în Diaspora, probabil că ar ajuta.
………………
Iată cum puteți dona pentru proiectul Opozitiapunctnet:

PayPal (onciu.email@yahoo.com)

Conturi ING BANK:

RO70INGB0000999906930786 (lei)
RO65INGB0000999911989038 (euro – SWIFT INGBROBU)
Titular: Adrian Onciu

REVOLUT – 0791.287.318 (@adrian6j60)
………………

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole