Sinucidere asistată de Casa Albă

În timp ce americanii, prin administrația Biden, vor ca din 2030 să producă minim 50% mașini electrice, europenii au luat cea mai radicală decizie posibilă. Și cea mai păguboasă, evident. Din 2035, noile motoare termice vor dispărea cu totul în Uniunea Europeană.

Legislația votată în parlamentul de la Strasbourg are implicații majore în industria auto, dominată pe continent de Germania, Franța și Italia. Vorbim despre pierderea a mii de locuri de muncă, inclusiv în România. Iureșul suspect de necalculat al liderilor UE are, însă, prea puțină legătură cu grija față de planetă sau față de locuitorii ei.

Principala motivație din spatele deciziei politice ține de dorința Occidentului colectiv de a înlocui sursele de energie convențională (petrol, în mod special) cu energia așa-zis verde. Iar aici mini-centralele atomice americane, aflate în curs de implementare, vor juca un rol esențial. În mod evident, energia eoliană și cea solară vor reuși să acopere doar o mică parte din cererea imensă.

De menționat că politicienii de la Bruxelles au exclus posibilitatea funcționării mașinilor cu combustibil sintetic, creat din alge. Totodată, au limitat drastic producția de bunuri de larg consum din plastic, la care petrolul reprezintă un ingredient de bază.

După implementarea legislației la nivel european, vom fi martorii unei schimbări majore: organizația OPEC+, cu Rusia inclusă, va deveni complet irelevantă pe continent, unde necesarul de energie va fi livrat, în mare parte, de rețeaua de mini-centrale nucleare americane și de ditribuitorii de GNL provenit tot de peste ocean. Bineînțeles, costurile vor fi cel puțin triple, atât la gazele naturale, cât și la stațiile de încărcare a automobilelor electrice. În plus, o adevărată provocare va fi construirea unei rețele extinse de astfel de stații, în locul actualelor benzinării (oricum insuficiente față de necesități).

În paralel, state ca India, China, Rusia și altele din anturajul BRICS vor funcționa binemersi, mult după 2035, cu energie convențională foarte ieftină în raport cu cea ”verde”, produsă sau cumpărată de Uniunea Europeană. Chiar și Statele Unite o vor face. Însă nimeni de la Bruxelles nu pare îngrijorat de perspectivă. Ca și cum europenii ar fi rămas singuri pe planetă, în competiție doar cu propria înfumurare. Cu propria ignoranță.

Nu doar ministrul italian al transporturilor, Matteo Salvini, consideră că trecerea rapidă la motoare exclusiv electrice pentru autoturismele comercializate în Uniunea Europeană va fi o ”sinucidere” şi un ”cadou” oferit industriei chineze. Însă Salvini nu este decât un extremist de dreapta, un putinist. Așa că tot ce gândește și spune devine, automat, nul și neavenit.

Rămâne foarte bizară atitudinea americanilor. Sinuciderea Europei, asistată de Casa Albă și în folosul acesteia (vezi energie+armament), ar putea fi de ajutor doar o perioadă de câțiva ani până la pronunțarea decesului. Ce va face Unchiul Sam după moartea Europei poate că e o întrebare prematură. Deocamdată știm că se străduie din răsputeri să profite la maxim, omorându-și nepotul adoptiv.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Link-uri utile

  Ne gasesti pe

  © opozitia.net | All rights reserved.
  CONECTARE
  Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs