Războinica Maia Sandu și iminența unui dezastru

Trag nădejde că prin serviciile noastre secrete au mai rămas și niscaiva patrioți, măcar de sămânță. Și realizează cam ce se întâmplă în Republica Moldova, unde președintele Maia Sandu adună cu ambele mâini ajutoarele din România, însă urmează fără crâcnire indicațiile de la Casa Albă. Care intră în conflict flagrant cu interesul nostru național, în contextul războiului.

Să recapitulăm. Maia Sandu s-a întâlnit cu Zelensky, iar ultimul i-a înmânat un așa-zis plan rusesc de răsturnare prin forță a regimului de la Chișinău. La puțin timp, președintele Moldovei a ieșit într-o conferință de presă pentru a devoala întregul plan, cu amănunte despre cum anume ar încerca Moscova, în combinație cu opoziția pro-rusă de la Chișinău (aka Partidul Șor), să anihilize regimul pro-european: prin manifestații de stradă violente și chiar răpiri ale unor politicieni. Amintim că anterior au fost câteva incidente peste Prut (explozii și focuri de armă), toate puse pe seama ”încercărilor de destabilizare” din partea Rusiei.

Merită să menționăm că atât Zelensky, cât și alți politicieni din preajma acestuia, au insistat în câteva rânduri asupra ideii ca Moldova să devină parte a conflictului. Să apeleze cu încredere la ”ajutorul” ucrainean pentru a rezolva problema transnistreană. Cum știm, în Transnistria se află unul dintre cele mai mari depozite de muniție rusească din Europa, o potențială mină de aur pentru regimul Zelensky. De cealaltă parte, Maia Sandu a renunțat complet la neutralitatea stipulată în constituție și a luat o poziție ultra-războinică: a cerut ajutor militar din occident, a participat la întruniri NATO, a sugerat că ar vrea să intre în alianță, a demarat activități intense de pregătire a armatei moldovenești (cum o fi ea, mică sau mare, nu contează).

Pentru NATO (aka Statele Unite), intrarea în război a Republicii Moldova ar fi o mutare strategică excelentă. Ar mișca trupe și armament greu cu aproape 200 de kilometri mai aproape de granița Rusiei, ar ”rezolva” problema depozitului de muniție transnistrean și ar fi un factor suplimentar de presiune. Dovadă interesul vădit al Casei Albe, care în mod excepțional a amintit despre ”complotul rusesc de răsturnare a guvernului Republicii Moldova” în cadrul unei conferințe de presă despre OZN-uri (relevantă alăturarea!). Americanii se arată ”profund îngrijorați”, chiar dacă declară că nu există ”surse independente” capabile să confirme afirmațiile Maiei Sandu.

Sigur că Moscova și-ar dori un guvern pro-rus la Chișinău, însă în niciun caz deschiderea unui front nou, într-o zonă aflată departe de linia de aprovizionare cu armament, trupe și muniție. În plus, ce nevoie ar avea de câteva sute de mii de moldoveni intrați direct în prima linie, umăr la umăr cu Kievul?

Devoalarea în mass-media a așa-zisului plan interceptat din zbor de spionii lui Zelensky nu are în niciun ca un scop preventiv. Nu așa procedează instituțiile de forță. Acestea mai întâi strâng dovezi și apoi arestează, dacă e cazul. Ieșirea în public a Maiei Sandu arată mai degrabă a scenariu de tip ”false flag”. Președintele Moldovei a citit hârtiile care i s-au băgat sub nas pentru ca opinia publică să fie bine pregătită. Să știe din start cine este vinovatul atunci când va începe agitația. Atunci când va avea loc așa-zisa tentativă de lovitură de stat, iar opoziția pro-rusă va fi băgată la beci după model ucrainean. Cum bine ne amintim, mass-media a fost deja sechestrată.

Revin la patrioții din serviciile noastre secrete, dacă mai există. Haideți să nu stricăm munca din ultimii 30 de ani, aruncându-ne (cu tot cu frații din Moldova) într-un război care nu ne aparține.

Dacă este să ne unim vreodată, fie și sub umbrela UE, s-o facem în vremuri de pace, prin voința majorității românilor de pe ambele maluri ale Prutului. Altfel, ca orice lucru forțat, conjunctural, netransparent, ar putea să se transforme într-o adevărată catastrofă.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs