Cenzura guvernamentală, pretext pentru lupta cu ”dezinformarea rusă și chineză”

A devenit destul de dificil să găsești adevărul. Sau măcar să te apropii de el. Puterea corupe, iar puterea absolută corupe absolut. Gândiți-vă cât de diferit interpretează evenimentele cei din jurul vostru. Cât de diferit este adevărul despre război, dacă îi ascultăm pe Olaf Scholz și pe Viktor Orban. De aceea propaganda (mass-media) devine o armă de temut: ne ajută să înțelegem cine și în ce circumstanțe are dreptate.

Ei bine, puterea de la Bruxelles și-a propus să stabilească, printr-un mecanism pervertit încă din start, cine are dreptul de a vorbi liber despre propriile convingeri. Șefii Uniunii Europene simt prin toți porii că Adevărul se îndepărtează din ce în ce mai tare de poveștile pe care le citesc zi de zi, în fața camerelor de luat vederi. Simt că pierd partida. Și că oricâte măsuri de ”protecție” și-ar lua, oamenii încep să înțeleagă faptul că sunt mințiți, manipulați, tratați cu vădit dispreț.

Aroganța supremă a așa-ziselor elite, susținută de mulți bani și putere executivă, a devenit aproape insuportabilă. Niciodată vest-europenii nu au trăit un asemenea atac la temelia democrației în ultimii aproape 80 de ani, în timp ce est-europenii trecuți prin comunism par a fi amorțiți (deși semnele opresiunii se văd de pe Lună).

Și mai tragic este că șefii de la Bruxelles vor să ne închidă gura prin intermediul unor ”experți în dezinformare”. Nimic altceva decât soldați credincioși ai Forumului de la Davos, înregimentați în ONG-uri sau chiar în instituții oficiale ale UE. Așadar, în foarte scurt timp Europa va lupta la baionetă cu ”vectorii dezinformării ruse și chineze”.

Denumit Information Sharing and Analysis Center, noul proiect instituțional va fi coordonat de Serviciul European de Acțiune Externă (SEAE) și va încerca să urmărească ”manipularea informațiilor de către actori străini”. Platforma va încerca, de asemenea, să se coordoneze cu cele 27 de țări ale UE și cu o comunitate mai largă de ONG-uri. Cu alte cuvinte, specialiștii în dezinformare agreați de Bruxelles, având birouri de lucru în fiecare stat UE, vor colabora strâns pentru a-i stârpi pe teroriștii domestici cunoscuți drept ”putiniști”. Pe banii contribuabililor europeni, evident. În mod ironic, ni se va închide gura fix cu taxele și impozitele pe care le plătim.

”Este nevoie de a înțelege cum sunt organizate aceste campanii de dezinformare (…) pentru a identifica actorii manipulării. Toate delegațiile noastre vor fi dotate cu experți în combaterea dezinformării în multe părți ale lumii, pentru ca vocea noastră să fie mai bine auzită”, spune Josep Borell, șeful diplomației europene. Ipocrizia și demagogia la ele acasă.

Mass-media, câinele de pază al democrației, și-a dat obștescul sfârșit în momentul în care trusturile de presă au ajuns să depindă de bunăvoința corporațiilor și a guvernelor. Adică de binecunoscutul ”parteneriat public-privat” de tip globalist, atât de des invocat de prietenul nostru Klaus Schwab. Iar pentru ca deținătorii puterii să scape de emoții printr-o cenzură crâncenă, următorul pas constă în zdrobirea presei independente, alternative. Sub pretextul luptei cu dezinformarea ruso-chineză. Iar aici rețelele sociale și ceilalți actori globaliști din cadrul Big Tech vor avea un rol esențial în blocarea ”entităților” de pe lista neagră a Serviciului European de Acțiune Externă (SEAE). Listă avizată de Ursula von der Leyen.

În România, un prim pas a fost deja făcut prin intermediul listelor lui Sorin Bocancea, cuprinse în volumul de propagandă ”Războiul din Ucraina – un conflict regional cu efecte globale”. Deci procesul poate demara cu succes.

Pare a fi o luptă cu morile de vânt, pierdută din start. Însă mesajul opoziției va trebui să ajungă la public în orice condiții. Chiar și dacă vom fi nevoiți să aruncăm fluturași de pe acoperișul unor blocuri.

Nu au ei suficientă putere, câtă voință și determinare avem noi.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Exact așa vor arăta articolele în presa cenzurată, ca și contractul cu Pfizer pe vaccinuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs