Ce putem învăța din cele mai mari minciuni despre Covid

Chiar la începutul pandemiei, la sfârșitul anului 2019 și începutul anului 2020, publicul avea puține sau chiar deloc informații despre focarul din Wuhan, China. Virusul urma să ajungă pe țărmurile vestice și, prin urmare, publicul trebuia să se pregătească pentru potențialele consecințe.

Se presupune că oamenii mureau în masă în China, dar țara comunistă a refuzat să ofere date exacte cu privire la situație, iar până în prezent rata de mortalitate raportată este foarte suspectă. După o perioadă de incertitudine, brusc a existat o grabă din partea mass-media și a oficialilor guvernamentali de a prezice cel mai rău scenariu. OMS preconiza o rată a mortalității asemănătoare cu cea a SARS, de cel puțin 3% sau mai mult – ceea ce ar însemna un număr global de peste 240 de milioane de decese.

Pentru noi, cei din Mișcarea pentru Libertate, pandemia a fost văzută ca fiind ”marele eveniment”; genul de eveniment care prăbușește economiile și duce la o societate autoritară. Aproape că a devenit asta…

Încă de la început, anumite narațiuni promovate de curentul principal nu au respectat standardele logice sau științifice. A devenit evident că scopul era frica, mai degrabă decât siguranța. Dar, pentru a crea frică, elitele și guvernele establishmentului trebuiau să MINTĂ ENORM. Iată câteva dintre cele mai mari minciuni spuse publicului cu privire la pandemie:

Wuhan Wet Market Bat Soup Ground Zero?

Până în ziua de azi nu există nicio dovadă solidă că Covid-19 a apărut în piața umedă din Wuhan sau că a fost contractată de persoanele care au mâncat supă de liliac. Minciuna m-a provocat imediat să suspectez toate informațiile legate de covid în primele zile ale evenimentului.

În ianuarie 2020, la începutul epidemiei, am publicat un articol intitulat ”How Viral Pandemic Benefits The Globalist Agenda” (Cum aduce beneficii pandemiei virale agendei globaliste). În acel articol am prezentat dovezile din jurul Level 4 Biolabs din Wuhan, China, și activitatea lor specifică în domeniul SARS și al coronavirusurilor. Laboratoarele se află chiar în josul străzii unde se găsim și piața din Wuhan, etichetată la întâmplare drept ”zona zero”. În mod bizar, mass-media mainstream a negat în mod absolut orice valabilitate a teoriei Wuhan Lab și a început imediat să acuze de conspiraționism pe oricine a menționat-o.

Laboratorul Wuhan ar fi trebuit să fie suspectul nr. 1, însă MSM era ocupată să dea vina pe supa de liliac, iar companiile de socializare fuseseră sfătuite să interzică pe oricine menționa respectivul laborator. Dovezile tot mai numeroase continuă să sugereze că virusul a venit de la laboratorul din Wuhan.

De ce a fost ignorată această informație de către mass-media corporatistă? S-ar putea să se datoreze oficialilor americani profund implicați în cercetarea de la Wuhan. În 2020, au început să apară dovezi că Anthony Fauci, principala figură responsabilă de răspunsul la pandemie pentru administrația Trump și, ulterior, administrația Biden, a avut legături extinse cu laboratorul din Wuhan. Documentele NIH dovedesc că Fauci și partenerii săi au fost implicați în cercetările de modificare a coronavirusurilor – Fauci a mințit în mod constant cu privire la aceste legături și la nivelul său de implicare.

Este destul de suspect faptul că același om care folosea covidul ca scuză pentru a impune restricții radicale ce încălcau aproape toate aspectele Constituției SUA a fost, de asemenea, cel care a finanțat crearea virusului.

Pandemia a fost neașteptată?

Am subliniat, de asemenea, că puțin înainte de pandemie, WEF, Bill Gates și Johnson and Johnson au organizat o ”simulare” a unei pandemii virale numită ”Evenimentul 201”. Epidemia pe care o simulau? Coronavirusul. Ce coincidență!

Singurul lucru neașteptat pentru globaliști, care a făcut să deraieze o mare parte din agenda lor, a fost rata scăzută de mortalitate prin infecție. Simularea Event 201 a prezis un minim de 60 de milioane de decese din cauza unei epidemii de coronavirus în stadiile inițiale ale crizei. Evident, catastrofa nu s-a întâmplat. Se pare că au pornit de la ipoteza că vor muri mult mai mulți oameni decât au murit în realitate.

Rata de deces Covid de 3% sau mai mult?

Modul în care mass-media, CDC și OMS au exagerat amenințarea covidului nu poate fi iertat. Nu existau niciun fel de dovezi care să susțină afirmația inițială conform căreia rata de mortalitate a covidului ar fi de 3% sau mai mult. Iar aceste organizații au continuat să mintă cu privire la amenințarea reală, mult timp după ce au fost publicate numeroase studii contrare.

Încă din 2020, datele au arătat că rata medie de mortalitate prin infecție a virusului era de doar 0,23% (oficial). Guvernul nostru a REFUZAT să menționeze această cifră publicului și nu cred că am văzut-o vreodată în mass-media.

Așa este – rata oficială de supraviețuire a fost întotdeauna de 99,8% sau mai mare. Cu toate acestea, oamenii au fost făcuți să creadă că vor exista cadavre îngrămădite pe străzi, deoarece nicio agenție oficială și niciun jurnalist de la mainstream nu a fost dispus să raporteze adevărul. Ei au VORBIT doar cu scopul ca oamenii să rămână speriați.

Milioane de oameni au murit în SUA din cauza Covid

Ar putea fi una dintre cele mai mari minciuni. Oamenii de știință și medicii recunosc acum ceea ce mulți dintre noi știam de mult timp – că spitalele declarau morți din cauza Covid oameni care muriseră de alte boli. Studiile arată acum că în jur de 60%-70% din toate decesele marcate ”Covid” au fost ”accidentale”. Ceea ce înseamnă că pacienții aveau virusul, dar au murit din altă cauză. Însă decesele au fost oricum marcate ca fiind ”Covid”.

Înseamnă asta că toți medicii au fost implicați într-o conspirație? Nu, înseamnă doar că ei urmau politicile sistemice implementate de CDC. Chiar și cea mai bună propagandistă medicală de la CNN a recunoscut că decesele cauzate de covid au fost supradimensionate… doar că a recunoscut-o cu doi ani prea târziu.

Purtarea măștii funcționează?

Mascarea nu face nicio diferență în răspândirea virusului. Acest lucru ar fi trebuit să devină evident din faptul că statele din SUA cu cele mai stricte reguli de purtare a măștii au avut, de asemenea, rate ridicate de infecție. Cu toate acestea, în timp ce instituții media precum New Yorker publicau articole în care susțineau ideea de ”obligativitate a purtării măștii”, o serie de studii de specialitate dovedesc că măștile sunt în esență inutile împotriva covid.

Dezbaterea a luat sfârșit, știința și-a arătat limitele. Cultul de stânga al măștilor poate să tacă acum. S-au înșelat.

Purtarea măștii în exterior și distanțarea socială sunt necesare?

Un lucru care mi s-a părut absolut halucinant a fost punerea în aplicare a mandatelor privind măștile, distanțarea și accesul interzis în diverse locații în aer liber, cum ar fi plajele și parcurile. Sfidează tot ceea ce știm despre virusologie. Lumina UV de la soare este un dezinfectant natural, iar transmiterea virusurilor în aer liber prezintă un risc incredibil de scăzut. Practic, acest lucru nu se va întâmpla.

Nu cred că am văzut niciun medic sau om de știință în mass-media să aducă în discuție acest fapt, cunoscut de zeci de ani. Unele instituții media chiar au mințit cu privire la eficiența luminii solare în uciderea virușilor, susținând că ideea este falsă.

De ce guvernele și mass-media au vrut ca oamenii să creadă că este necesar să poarte măști afară? Nu are niciun sens, dacă nu înțelegeți că nu era vorba de știință, ci de control. Dacă v-ați petrecut zilele alergând, mergând cu bicicleta și plimbându-vă în parc purtând o mască, ați fost cu adevărat păcăliți.

Blocajele la scară largă funcționează?

Nu există nicio dovadă că măsurile de izolare au fost eficiente pentru a opri răspândirea covid. Statele cu cele mai severe măsuri de izolare au avut, de asemenea, în multe cazuri, cele mai mari rate de infecție. Studiile arată că efectele lock-down-urilor asupra răspândirii virusului au fost neglijabile. China, o națiune cu unele dintre cele mai draconice politici de izolare din lume, s-a confruntat în ultimii doi ani cu mai multe focare. Este timpul să înțelegem realitatea.

Pandemia celor nevaccinați?

Nu a existat niciodată o pandemie a celor nevaccinați. A fost doar o exagerare a presei de stânga și a Casei Albe. Decesele persoanelor vaccinate au fost prezente încă de la primele doze de vaccin administrate. De fapt, studiile arată acum că cei vaccinați reprezintă majoritatea cazurilor de deces cauzate de covid.

Vaccinurile au redus ratele de infecție și de deces?

Nu există nicio dovadă concretă că vaccinurile au făcut vreo diferență în ceea ce privește răspândirea virusului sau salvarea de vieți. Cele mai agresive rate de infecție și de deces din cauza covid au scăzut la începutul anului 2021, cu câteva luni ÎNAINTE ca vaccinurile să fie distribuite pe scară largă publicului. Acest lucru sugerează că populația dezvoltase deja imunitatea de turmă înainte de introducerea vaccinurilor.

Majoritatea studiilor privind vaccinul împotriva covid nu utilizează persoanele nevaccinate ca grup de control pentru a demonstra eficacitatea produselor ARNm. Așadar, eficacitatea vaccinului nu este nimic mai mult decât o presupunere bazată pe date incomplete. Studiile din afara industriei farmaceutice continuă să arate că imunitatea naturală este mult superioară vaccinurilor.

Covid cauzează insuficiență cardiacă?

Aceasta este o minciună răspândită de mass-media mainstream. Studiile dovedesc că afirmația este falsă.

Ce putem învăța?

Grindina de minciuni din jurul pandemiei ne învață o serie de lucruri – acum știm fără nicio îndoială că viitoarele crize globale vor fi folosite ca scuză pentru ștergerea libertăților noastre. Am văzut asta la prima mână. Măsurile insidioase la care am asistat în țările occidentale ca răspuns la comportamentul persoanelor ”indisciplinate” ne-au arătat cât de precară este cu adevărat democrația.

Am aflat, cel puțin în SUA, că statele conservatoare au fost dispuse să țină piept guvernului federal și să sfideze politicile de lock-down. S-a întâmplat după ce milioane de oameni (majoritatea conservatori) au exercitat presiuni asupra statelor pentru a acționa. Am dovedit că publicul încă are influență și că unele state sunt dispuse să ne apere drepturile.

Ca să fim corecți, nimeni nu știa cu siguranță ce pericol reprezenta covid în primele zile ale epidemiei, dar după ce a devenit clar că nu era nimic atât de grav, orice lider politic care a continuat să se teamă ar trebui să fie urmărit cu atenție.

Din păcate, am învățat, de asemenea, că există milioane de oameni dispuși să creadă orice le spune guvernul, atâta timp cât acesta este aliniat cu prejudecățile lor ideologice. În America, majoritatea încălcărilor constituționale au avut loc în statele și orașele albastre controlate de stânga. Statele roșii erau în mare parte libere. Au renunțat rapid la obligativități, în timp ce statele albastre au încercat să le păstreze permanent. Este doar un fapt dur și rece.

Prin extensie, în timp ce unele persoane și-au exprimat regretul, a devenit clar că un număr mare de stângiști refuză ÎNCĂ să recunoască faptul că au greșit. În ciuda tuturor dovezilor care le demontează convingerile. În cele din urmă, pentru ei, covidul a fost mai degrabă despre ”a câștiga” decât despre a avea dreptate din punct de vedere faptic.

Adevărul este că există un procent considerabil de oameni care trăiesc indirect prin tiranie. Ei se hrănesc cu resturi de la mesele autoritarilor. Sunt idioții utili despre care am avertizat de mult timp în cadrul mișcării pentru libertate. Aceștia au fost cu siguranță la paradă în timpul pandemiei, aplaudând sfârșitul țării noastre așa cum o știam și îmbrățișând cu bucurie Big Brother. Când va izbucni următoarea criză, nu trebuie să ne facem griji doar în legătură cu globaliștii, ci și cu hoarda de sectanți de stânga, nerăbdători să mai guste o dată din putere și dispuși să facă orice pentru a o obține.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. „OMS preconiza o rată a mortalității asemănătoare cu cea a SARS, de cel puțin 3% sau mai mult”

    Deja povestea SARS a fost o minciuna, o manipulatie. In Europa o credem pt. ca n-am vazut ce se intampla acolo. Africanii cam la fel gandesc despre ea cum gandim noi (respectiv incep multi in sfarsit sa gandeasca) despre Covid. O mare cacialma. (Cine vrea date mai exacte, pe YT sunt destule documentare, de obicei cu titluri gen The SARS lie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs