Cum a eliminat America gazoductul NordStream

The New York Times a numit-o un ”mister”, dar Statele Unite au executat o operațiune maritimă secretă care a fost ținută departe de publicul larg – până acum.

https://seymourhersh.substack.com/p/how-america-took-out-the-nord-stream

Nu există niciun alt jurnalist, mort sau în viață, care să poată egala munca și moștenirea lui Sy Hersh – de exemplu, Watergate, asasinatele CIA, cazul Glomar, masacrul de la My Lai, Abu Ghraib, arma chimică siriană cu steag fals, uciderea lui Bin Laden și acum, atacul american asupra gazoductului Nord Stream.

Reacția hackerilor guvernamentali la dezvăluirile lui Sy urmează același scenariu, cu o singură adăugire nouă – o negare vehementă și o respingere vicioasă, atribuind raportul lui Sy meditațiilor unui bătrân zăpăcit.

Dezvăluire completă – Sy Hersh este un vechi prieten în toate sensurile acestei expresii. Prima noastră întâlnire a avut loc în septembrie 1981, când a acceptat invitația mea de a vorbi în fața unui grup de studenți de la Washington Semester, la American University. În timpul discuției noastre introductive am descoperit că fiecare dintre noi avea un fiu pe nume Josh, născut în acel an. Am păstrat legătura de-a lungul anilor, iar Sy a devenit partenerul meu de golf de nădejde. Acum se apropie de 86 de ani pe acest pământ, dar lovește mingea de golf ca un bătrân de 60 de ani. Este, de asemenea, un împătimit al tenisului. Talentul său ca atlet pălește în comparație cu geniul său de jurnalist de investigație.

Sy este, de asemenea, o dovadă vie a degenerării domeniului jurnalismului de investigație. În urmă cu zece ani, ultimul său articol ar fi apărut pe prima pagină a revistei New Yorker Magazine sau a New York Times. Nu mai este cazul. Sy a devenit un paria pentru că nu se predă la constrângerea Deep State de a minți pentru a proteja corupția care stă la baza Washingtonului și a Wall Street-ului.

Iată care sunt cele mai importante aspecte ale ultimei investigații a lui Sy (dar vă rugăm să citiți articolul integral pe Substack):

În iunie anul trecut, scafandrii Marinei Militare, care operau sub acoperirea unui exercițiu NATO cunoscut sub numele de BALTOPS 22 și larg mediatizat, au plantat explozibilii declanșați de la distanță. Trei luni mai târziu, au distrus trei dintre cele patru conducte Nord Stream, potrivit unei surse cu cunoștințe directe despre planificarea operațională.

A existat un motiv birocratic vital pentru a se baza pe absolvenții școlii de scufundări a centrului din Panama City. Scafandrii erau doar din Marina Militară, și nu membri ai Comandamentului pentru Operațiuni Speciale al Americii, ale cărui operațiuni secrete trebuie să fie raportate Congresului și conducerii Senatului și Camerei Reprezentanților – așa-numita Gașcă a celor Opt. Administrația Biden făcea tot posibilul pentru a evita scurgerile de informații, deoarece planificarea a avut loc la sfârșitul anului 2021 și în primele luni ale anului 2022.

Nu știu dacă acest articol va declanșa o furtună de foc în Statele Unite, dar ar putea aprinde fitilul unei explozii politice în Germania. Poporul german este acum confruntat cu întrebarea – sunt ei ticăloșii din închisoare a Statelor Unite? Decizia administrației Biden de a distruge gazoductul Nord Stream, pe lângă faptul că a fost un act de război împotriva Rusiei, a fost un atac direct la adresa economiei germane și a poporului german. Câte întreprinderi s-au închis ca urmare a acestui atac? Câți germani au murit ca urmare a recesiunii economice?

Slavă Domnului că mai există oameni ca Sy Hersh dispuși să spună adevăruri incomode. În acest caz, viitorul omenirii este în joc, iar cea mai recentă dezvăluire a lui Sy ne poate ajuta să ne ferim de un război nuclear.

………………………

Un articol de Larry C. Johnson, veteran al CIA și al Biroului de combatere a terorismului din cadrul Departamentului de Stat. Este fondatorul și directorul BERG Associates, firmă înființată în 1998. Larry a asigurat timp de 24 de ani instruirea comunității de operațiuni speciale a armatei americane.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs