Unchiul Sam a pariat pe prăbușirea Rusiei și își pierde cămașa

Permiteți-mi să încep prin a-mi exprima sincerele mele regrete pentru suferința poporului turc în urma cutremurului îngrozitor. Pierderea caselor și a celor dragi în mijlocul iernii este un adevărat coșmar.

Mulțumită fostului prim-ministru israelian Naftali Bennett, știm acum că Washingtonul și Londra au sabotat eforturile diplomatice pentru a pune capăt Operațiunii militare speciale din Ucraina. Occidentul a făcut pariul stupid că Rusia poate fi învinsă printr-o combinație de sancțiuni economice, propagandă și ajutor militar pentru Ucraina. Americanii și partenerii lor din NATO au pariat viețile ucrainenilor pe visul lor imperialist, iar acum sunt din ce în ce mai disperați încercând să respingă înfrângerea iminentă cu care se confruntă Ucraina și, prin extensie, NATO.

Occidentul a provocat ursul rusesc și au mari dificultăți în a se împăca cu realitatea că Rusia nu este neputincioasă și că Putin nu este pe picior de moarte. Dimpotrivă, strategia occidentală eșuată i-a trezit pe ruși și le-a cimentat hotărârea de a învinge amenințarea NATO. Aruncați o privire la recentele remarci ale lui Putin care comemorează victoria Rusiei la Stalingrad, acum 80 de ani. Aceasta rămâne o amintire proaspătă pentru poporul rus.

(Clipul relevant al lui Putin începe în jurul valorii de 1:05:42).

Dacă nu ați văzut interviul lui Doug MacGregor cu judecătorul Napolitano, vă recomand să îl urmăriți. Analiza lui Doug este de primă mână și dă de gândit. El are o bună înțelegere a realității și oferă un avertisment dur pentru America cu privire la efortul său nepăsător de a alimenta războiul din Ucraina.

Comparați analiza lui Doug cu iluziile lui Matt Van Dyke, un mercenar american voluntar în Ucraina, care s-a angajat într-o misiune sinucigașă și nu înțelege situația imposibilă în care se află. El speră la un miracol, dar recunoaște cu reticență că lucrurile merg prost pentru Ucraina. Ceea ce mi se pare uimitor este că Van Dyke crede cu adevărat că lucrurile s-ar putea schimba în primăvară, odată ce tancurile germane vor apărea. Este patetic.

Van Dyke nu este singurul deconectat de la realitate. Victor Davis Hanson, un distins politolog, tocmai a publicat un articol care seamănă cu un studiu al schizofreniei. Profesorul Hanson rămâne convins că Putin are probleme:

Războiul se îndreaptă spre o ciocnire cu arme din ce în ce mai mortale și cu un număr uimitor de victime – chiar dacă suntem martorii unor amenințări nucleare tot mai mari din partea unui Vladimir Putin slăbit și în derivă. Ei insistă că Putin este doar un simplu șarlatan. Și s-ar putea să fie așa. Se presupune că, în starea sa de slăbiciune și decredibilizată, Putin nu ar îndrăzni să declanșeze o armă nucleară tactică (de parcă liderii slăbiți și decredibilizați nu sunt mai predispuși să facă acest lucru).

https://amgreatness.com/2023/02/05/ukrainian-paradoxes/

Davis Hanson se agață cu disperare de meme-ul occidental conform căruia Putin este slab și își pierde sprijinul politic. O minciună. Realitatea este exact opusul. Putin își dă seama că americanii și NATO sunt dornici să distrugă Rusia. După cum puteți vedea cu ochii voștri în videoclipul de mai sus, hotărârea lui Putin a devenit mai puternică, iar poporul rus îl susține.

Vă sugerez să citiți articolul lui Hanson pentru a aprecia faptul că mulți dintre experții respectați din Statele Unite sunt convinși că America poate face ceva pentru a contracara China și Rusia. Este o nebunie curată. America se percepe pe sine ca un mastodont care poate dicta evenimentele din lume. În realitate, fundamentul puterii Americii s-a erodat dramatic și ireversibil. Era dominației americane se apropie de un sfârșit dezastruos. Îmi amintește de filmul ”Dead Man Walking” – America are o rană toracică sângerândă și nu realizează că este pe moarte.

………………………

Un articol de Larry C. Johnson, veteran al CIA și al Biroului de combatere a terorismului din cadrul Departamentului de Stat. Este fondatorul și directorul BERG Associates, firmă înființată în 1998. Larry a asigurat timp de 24 de ani instruirea comunității de operațiuni speciale a armatei americane.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs