Ucraina comandă Leopard-uri, Germania livrează

Cancelarul Scholz preia comanda și livrează

Deși politica externă și de război a Germaniei se face în SUA, relațiile publice pentru extinderea războiului din Ucraina pot fi anunțate de ambasadorul ucrainean Oleksii Makeiev, pe site-ul Tagesthemen. Cu un zâmbet vesel, el îi spune servilului Caren Miosga: ”Cred că abia se formează coaliția tancurilor”. Înainte de oricine altcineva, guvernatorul ucrainean al SUA în Germania poate anunța intensificarea în continuare a războiului.

Cel mai bun tanc de luptă din lume

De câteva zile, presa germană debordează de entuziasm cu privire la tancul de luptă Leopard. Publicația Tagesschau a relatat ce îl face ”atât de special”: Este rapid, manevrabil și ușor de reparat. Redactorii Tagesschau au explodat de mândrie: ”Aceste tancuri sunt superioare echipamentelor rusești, mai ales în versiunile mai moderne, și pot distruge inamicul în luptă. Experții consideră că Leopard este cel mai bun tanc de luptă din lume din generația respectivă.”

În filmul greșit

Fostul comandant-șef al armatei americane în Europa, Ben Hodges, a precizat la postul de radio american NPR că Ucraina l-ar putea folosi pentru a da o lovitură împotriva coridorului din Donbass către peninsula anexată Crimeea, capturată de Rusia. În acest scop, Ucraina ar putea forma o unitate puternic blindată cu tancuri de luptă occidentale, ”vârful de lance al unei forțe care ar putea străpunge liniile rusești spre Mariupol”. Poate se credea în filmul greșit, ”Deutsche Wochenschau” al lui Hitler. Iar cine știe că ”Leopardul” poartă genele tehnice ale unei dezvoltări Porsche, ”King Tiger”, ultima armă minune din cel de-al Doilea Război Mondial, nu mai este surprins.

Ofensiva sângeroasă de primăvară

Fostul general NATO Hans-Lothar Domröse se așteaptă la ”o ofensivă de primăvară teribil de sângeroasă”. Nimeni nu vrea să vorbească oficial despre posibilul răspuns sângeros al armatei ruse. Dar, spre deosebire de mass-media și de politicienii germani îmbătați de război, populația germană este sceptică: în actualul DeutschlandTrend pentru emisiunea matinală a ARD, doar o mică majoritate a fost în favoarea aprovizionării Ucrainei cu tancuri grele de luptă. Dacă luăm în considerare faptul că această majoritate a apărut sub zgomotul de tobe lansat de luni de zile pe toate canalele, atunci știm că mass-media nu și-a atins încă complet scopul.

Planul de pace Kissinger?

”Se apropie momentul Kissinger pentru un plan de pace?”, se întreabă postul ”tv”, susținând poziția Kissinger cu un citat al șefului Statului Major american, Mark Milley – în fond, cel mai înalt grad militar din SUA – care a fost de o franchețe uluitoare chiar înainte de Crăciun: ”Probabilitatea unei victorii militare ucrainene, definită ca fiind alungarea rușilor din toată Ucraina, inclusiv din Crimeea pe care o revendică, nu este ridicată în viitorul apropiat”.

Bătălia finală, evident, pe pământ german

O majoritate din mass-media și din politică nu vrea să audă nimic despre negocieri. Dar, în timp ce lupta împotriva Rusiei ar trebui dusă până la ultimul ucrainean, entități precum Hofreiter și Marie-Agnes Strack-Zimmermann doresc, în mod evident, să ducă bătălia finală pe teritoriul german. Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO, spune fără menajamente încotro se îndreaptă această călătorie: ”Rusia trebuie să știe că un război nuclear nu poate fi câștigat niciodată”. Cel mai sigur buncăr nuclear american din lume se află la Cheyenne Mountain, în statul american Colorado. Poate că Stoltenberg și-a rezervat un loc acolo.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs