Conspiraționiștii care contează

La Davos, în mica stațiune de ski din Elveția, așa-zisa elită mondială din politică și afaceri s-a strâns deja pentru reuniunea anuală convocată de Klaus Schwab. Va fi o săptămână plină de dezbateri formale și informale, pe parcursul cărora miliardarii filantropi le vor trasa politicienilor din subordine principalele direcții de urmat.

Firesc până la un punct, strânsul parteneriat public-privat devine de-a dreptul criminal atunci când marile corporații își impun agenda în cazul unor pandemii sau războaie. Big Pharma, respectiv industria de armament, ignoră brutal interesele simplilor cetățeni, cu unicul scop de maximizare a profitului. Și, eventual, de îndeplinire a obiectivelor Marii Resetări.

În acest context, politicienii devin simple marionete, adesea indecent de hrăpărețe din moment ce recurg și la acte de corupție pentru a-și completa veniturile modeste, de peste 30.000 de euro lunar.

Revenind la Davos, merită de subliniat că la reuniunea începută astăzi va participa și președintele Maia Sandu, în calitate de reprezentant al Republicii Moldova (și al imperiului Soros, potrivit cârcotașilor). Din lista lungă cu cei 2.500 de participanți ies în evidență Olaf Scholz și Ursula von der Leyen, cancelarul Germaniei fiind singurul lider din G7 prezent. De asemenea, directul OMS și secretarul general al ONU se află deja la Davos.

Desfășurată sub sloganul ”Cooperare într-o lume fragmentată”, întrunirea are loc fără vreun reprezentant din partea Rusiei. Dintre prietenii și aliații Kremlinului, ar fi de spus că Brazilia a trimis cinci delegați (doi miniștri și trei guvernatori), Ungaria îl are pe ministrul de Externe, iar India a venit cu nu mai puțin de 11 politicieni, mulți dintre ei miniștri în guvernul de la New Delhi.

Iranienii au spus PAS de data asta (în timp ce Irakul vine cu patru delegați, inclusiv președintele țării), China are patru reprezentanți la Davos (cei mai importanți, un vice-ministru de Finanțe și guvernatorul Băncii Centrale), nord-coreenii nu sunt prezenți, iar Africa de Sud are șapte delegați, în frunte cu președintele. De remarcat că Turcia a trimis un singur om, șeful partidului DEVA.

Alte delegații numeroase, de minim zece politicieni, sunt din Statele Unite (fără nume importante), Uniunea Europeană, Germania și organizațiile aflate sub tutela ONU. Bineînțeles, nu lipsesc ucrainenii: primul ministru, primarul Kievului și vice-prim-ministrul guvernului Zelensky. Din partea României, îl avem pe același Bogdan Aurescu (ministrul de Externe), prezent și la ediția din 2022. În calitate de figurant, bineînțeles.

Simplii cetățeni care stau pe margine și privesc spectacolul se întreabă, pe bună dreptate, încotro ne îndreptăm. Unde va duce dictatura corporațiilor? Este aceasta mai puțin ”mortală” decât dictatura unor autocrați ca Orban, Erdogan sau Putin? Vor reuși globaliștii de la Davos să pună pe picioare guvernul mondial mult visat? Cum va arăta fără Rusia, China și India?

Poate că lumea fragmentată invocată de Schwab reprezintă doar o etapă. În fond, proiectul datează de secole, așa că 20-30-40 de ani în plus nu ar fi o adevărată catastrofă. Generațiile de politicieni se schimbă (inclusiv în Rusia și China), așa că gașca lui Schwab nu trebuie decât să pândească momentul optim pentru a cuceri și ultimele redute.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs