Marea abureală a globaliștilor-patrioți

La inițiativa ”globalistului-patriot” Eduard Kellvig (șeful SRI, filiera Soros), principalele partide din coaliția de guvernare mimează că se iau la trântă cu șacalii de la OMV. Vor să le arate românilor că gata, s-a terminat cu umilințele Vestului. Avem și noi demnitate. Ar fi cazul să ne votați în continuare. Nu vă uitați la partidele alea mici, insignifiante, pline de teroriști, indisciplinați și putiniști.

Afacerea Schengen are o mare legătură cu interesele companiei OMV în România. Faptul că OMV a anunțat recent că va plăti ”taxa de solidaritate” în Austria și nu în România (unde are cele mai bune profituri) arată că lucrurile sunt departe de a fi soluționate pe căi diplomatice. În plus, diplomația noastră reprezentată la nivel înalt de Bogdan Aurescu și-a arătat competențele cu prisosință.

Dacă generalul Ciucă, din partea PNL, s-a ferit să-l supere pe Iohannis, europarlamentarul Rareș Bogdan (un alt globalist-patriot de frunte) a sărit ca ars: ”Este inadmisibil! Statul român e obligat să reacționeze! Nu ne putem lăsa călcați în picioare la nesfârșit! 33 de ani au fost suficienți! Gata! Ajunge! Nu ne putem lăsa umiliți din nou, suntem sătui sa avem mereu genunchii juliți! 33 de ani de jaf cu complicitatea unor politicieni sunt destui!”. Wow! Cât suflu patriotic în doar trei fraze, te doare mintea!

La rândul său, liderul PSD a dat de înțeles că România va schimba registrul. Va întoarce foaia, dar nu și celălalt obraz, ca până acum: ”Mie personal, Marcel Ciolacu, cu Partidul Social Democrat, cu colegii mei din conducere, din administrația locală și centrală, cu specialiștii, cu grupurile de lucru de la Consiliul Național, de la sediul central, nu mi-este frică de nimic. Eu nu vreau să ne plângem, eu vreau ca din acest an să schimbăm registrul și să spunem clar care este drumul românilor și al României”.

În mod evident, pozițiile PNL și PSD din ultima perioadă sunt dictate de amărâtul de Deep State românesc (aka Eduard Hellvig și compania), care se teme de moarte că la viitoarele alegeri curentul naționalist va da lovitura. Așa că nemulțumirile simplilor cetățeni trebuie musai să primească o gură de oxigen și dinspre partidele așa-zis tradiționale, euroatlantice, globaliste, impregnate de oameni aflați la cheremul serviciilor de informații conectate la serverul CIA.

Din păcate, asistăm doar la o gargară politicianistă foarte ieftină, menită să-i aburească pe ignoranți. Statul român are absolut toate pârghiile pentru a pune o presiune reală pe firmele cu capital austriac, fie și de mărimea OMV sau BCR. În lipsa unui boicot masiv din partea populației, guvernul ar putea acționa și în mod practic, nu doar prin lozinci lansate de politicieni ca Rareș Bogdan. Însă semnalul trebuie dat de sus, de la Cotroceni. Iar președintele Iohannis pare decis să protejeze cu toată forța interesele austriecilor în România. ”Nu e momentul, să rămânem calmi, să acționăm cu diplomație!”.

S-a văzut clar unde duc discuțiile sterile: la o umilire fără precedent, la o bătaie de joc cu care, din păcare, românii s-au obișnuit. Ni se pare normal ca austriecii să ne trateze ca pe ultimele găini din Europa. Ăștia suntem, asta merităm.

Pe măsura ce umilința va fi mai mare, globaliștii-patrioți de la PNL și PSD vor accentua mesajul scris pe prompter de ”Hellvig și Asociații”. Scopul este unul singur: de a-i aburi în continuare pe românii care încă mai cred că PSD+PNL=LOVE reprezintă ”interesul național”.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs