Colonelul Gheorghiță: Misiune îndeplinită!

■ Trebuie să ai o doză mare de iresponsabilitate (ca să fiu elegant) pentru a publica un raport de activitate cu titlul ”Rovacsinare, misiune îndeplinită”. Desigur, vorbim despre raportul colonelului Valeriu Gheorghiță, avansat în grad și în funcție în urma succesului nebun din pandemie. Potrivit actelor oficiale, românii au ales varianta de imunizare propusă de Arafat & Co. în proporție de doar 41%. Adică am ocupat penultimul loc, înaintea Bulgariei. Au rămas nefolosite cel puțin 13 milioane de doze de peste 200 de milioane de euro, bani pe care guvernul României i-a făcut cadou Ursulei von der Leyen. În plus, numeroasele cazuri de reacții adverse, unele foarte grave, au fost mușamalizate grație eforturilor colonelului Gheorghiță și ale echipei de experți din Ministerul Sănătății. Într-adevăr, misiune îndeplinită. La fel cum vor raporta și generalii NATO după ce Ucraina va fi transformată în ruine, iar morții nu vor mai încăpea în gropile comune.

■ Premierul Ciucă susține că România poate urca în primele 10 locuri în topul ”celor mai sofisticate economii ale lumii”, până în 2030. Pentru un general foarte puțin sofisticat, cu doctoratul luat în tranșeele din Irak, între două ambuscade, pare că totul merge uns. Economia duduie în sprijinul efortului de război din Ucraina, statul bagă miliarde de lei în compensarea facturilor la energie, alte zeci de miliarde se duc pe pensii și salarii speciale, OMV Petrom spune că nu va plăti nici un leu în România drept ”taxă de solidaritate”, însă ce contează? De la Palatul Victoria imaginea de ansamblu arată că în curând vom atinge PIB-ul Canadei. Apoi îl vom depăși pe cel al Germaniei și, cu ajutorul lui Zelensky, poate și pe cel al Chinei. Băi, ej prost?!

■ Joe Biden a renunțat la prompter și acum citește direct de pe hârtii. Însă nici copiuțele nu îl ajută prea mult. Starea de sănătate a președintelui SUA se degradează vizibil, așa că Deep State-ul încearcă să-i taie avântul pentru o nouă candidatură. Dovadă ultimele așa-zise dezvăluiri-bombă, despre documentele Top Secret găsite în garajul bătrânului lider american. Dacă nici scandalul ăsta nu-l va convinge să renunțe, probabil că serviciile îi vor planta în sertar o doză de cocaină și sub birou o starletă sexy din Kiev. Ambele luate cu împrumut de FBI, de la fiu-su Hunter.

■ Statul român ar trebui să aibă capacitatea de a investi măcar în unele domenii-cheie din economie. Cum ar fi resursele energetice, agricultura, industria de medicamente, telecomunicațiile ș.a.m.d. Germania și Franța au răscumpărat acțiuni de la firme din energie (un soi de naționalizare) tocmai în ideea de a nu depinde de jocul de interese al altor state sau investitori privați. De ce România nu ar putea proceda similar? Spre exemplu, OMV Petrom, deținută de austrieci, a avut în 2021 un profit de 540 milioane de euro, la o cifră de afaceri de 4,7 miliarde. În paralel, o fabrică de medicamente controlată de stat, Antibiotice Iași, a bifat un profit de 6 milioane de euro, la o cifră de afaceri de 74 milioane de euro. Este un exemplu elocvent că și statul român ar putea fi competent în administrarea unor afaceri foarte mari, strategice, atunci când există interes și oamenii potriviți puși la locul potrivit. La câți informaticieni români lucrează pentru multinaționale, oare de ce nu am putea să avem o mega-firmă de IT în care statul să investească în tinerele talente? Câștigul ar fi imens.

■ Comisarii europeni în frunte cu Ursula von der Leyen se vor deplasa la Kiev pe 2 februarie, pentru o ședință comună cu membrii guvernului ucrainean. Previzibil, se va discuta în mod special despre ”sprijinul financiar şi militar european în contextul războiului”. Colegii Ursulei vor veni echipați cu lumânări și îmbrăcăminte groasă, iar în pauza de cafea vor trage la țintă cu rachete Himars și Patriot.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs