Afacerea documentelor Top Secret: este Biden pe cale să plece?

”Descoperirea” potrivit căreia Joe Biden a avut mai multe ascunzători de documente strict secrete ridică o serie de întrebări importante la care nimeni, din câte știu eu, nu a răspuns – Când au fost descoperite? Cine le-a descoperit? Și de ce se scurg aceste informații acum?

Nu Casa Albă a ieșit în față cu o mea culpa. O persoană sau mai multe persoane din Deep State au lăsat să iasă din sac această pisică strict secretă. Este posibil ca ele să fi fost descoperite cu mult înainte de raidul asupra lui Trump din august? A fost raidul lui Trump un fel de premisă pentru a asigura controlul daunelor atunci când colecția Biden va fi fost expusă? Poate.

Dar există o diferență uriașă între documentele lui Trump și cele ale lui Biden. Trump avea autoritatea supremă, în calitate de președinte, de a clasifica și declasifica documente. Chiar dacă un document putea purta un marcaj TS, dacă Trump îl declasifica, atunci nu mai era clasificat. Biden avea ZERO autoritate de a declasifica. Zilnic. Nada.

Mai există o altă diferență importantă – colecția lui Trump de materiale anterior clasificate a fost dusă într-o singură locație și personalul de la Arhivele Naționale a fost notificat. Documentele lui Trump au zăcut închise într-o cameră securizată. Nu parcate lângă un Corvette din 1967 sau îndesate într-un dulap plătit de chinezi. Documentele lui Biden se aflau în mai multe locații.

Am avut privilegiul de a deține autorizații TS SCI. Am avut TK, UMBRA și GAMMA, ca să menționez doar câteva. Asta înseamnă că am avut acces la materia primă produsă de CIA, NSA, State, DIA, DOD, NIMA și NRO. Am avut, de asemenea, acces la informații finite, adică la un produs realizat de analiști folosind materia primă. Sunt dispus să pariez că Biden nu a avut acces la informații brute TS sau S. Aceste lucruri nu sunt foarte utile în sine.

Cred că materialele anterior clasificate ale lui Trump includeau dovezi ale activităților CIA și FBI de sabotare a președinției sale. De exemplu, copii ale traficului de mesaje ale CIA între Cartierul General și șefa stației CIA de la Londra (adică Gina Haspel) prin care li se cerea britanicilor să efectueze operațiuni asupra membrilor echipei Trump sau rapoarte privind astfel de operațiuni. Acest material este kriptonită pentru Deep State.

Ce ar fi putut ascunde Biden? Ce ziceți de rapoarte create la cererea lui Biden despre potențiali parteneri de afaceri din Ucraina, China sau Khazastan? Asta ar fi interesant. De asemenea, este probabil ca diferiți membri ai comunității de informații să fi realizat produse finite care ar putea fi folosite pentru a identifica și a profita de oportunități de afaceri.

Ron Klain, actualul șef de cabinet al lui Biden, a fost pe aceeași funcție când Biden era vicepreședinte. El răspunde de fluxul de documente care intrau și ieșeau din biroul lui Biden. Pare a fi o figură centrală în acest caz. Materialul TS nu este împrăștiat pe un birou plin de documente neclasificate. Se păstrează separat (se presupune că este păstrat separat și controlat și închis în seifuri speciale). Așadar, nu vorbim de o greșeală de ambalare neglijentă. Numărul limitat de documente clasificate pe care DOJ le-a ridicat reflectă un efort deliberat și conștient de a sustrage materiale sensibile.

Momentul și natura acestei scurgeri de informații (și anume, faptul că Biden a luat documente SCI ale TS) ar putea indica primele mișcări ale unor persoane îngrijorate din Deep Staters de a face dintr-un bătrân confuz și dement un țap ispășitor și de a-l trimite spre ieșire. Dacă (sau când) Ucraina se va preda Rusiei, acesta va fi al doilea eșec militar major al președinției Biden. Cu republicanii la conducerea Camerei Reprezentanților, echipa lui Biden nu va putea să îngroape dezvăluirile dăunătoare ce vor apărea în urma diverselor investigații cărora președintele McCarthy le-a dat undă verde. Și să nu uităm de zecile de informatori FBI care au mers la republicani și le-au oferit muniție compromițătoare. Dacă FBI și CIA ajung să creadă că însăși existența lor este în pericol, să nu fiți surprinși dacă Joe Biden va deveni sacrificiul ritual și va fi dat afară din funcție.

………………………

Un articol de Larry C. Johnson, veteran al CIA și al Biroului de combatere a terorismului din cadrul Departamentului de Stat. Este fondatorul și directorul BERG Associates, firmă înființată în 1998. Larry a asigurat timp de 24 de ani instruirea comunității de operațiuni speciale a armatei americane.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Aștept cu interes ca robinetul sa fie închis, la propriu !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs