Don Corleone și elitele fragmentate

Elitele care s-au ocupat de pandemie și, mai nou, se ocupă de război, se întâlnesc săptămâna viitoare la Davos.

Cum globalizarea este pe cale să sufere o lovitură mortală grație conflictului din Ucraina, tartorul Klaus Schwab s-a văzut nevoit să schimbe paradigma, dar și sloganul întrunirii din 2023: ”Cooperare într-o lume fragmentată”. O fragmentare nedorită de filantropi ca Soros sau Gates, dar inevitabilă o dată cu războiul Occidentului colectiv împotriva Rusiei.

Ca de fiecare dată în situații de criză majoră, cea mai indicată reacție sugerată de psihologi vizează umflarea pieptului. Ne dăm cocoși, chiar dacă scroafa e moartă-n coteț: ”Suntem cei mai tari, ne simțim minunat, strângem rândurile și obținem victoria”. Este fix modelul urmat de Schwab, care a anunțat un număr record de participanți, circa 2500. Toți unul și unul. Ies în evidență cei 52 de şefi de stat şi de guvern, 56 de miniştri de finanţe, 19 guvernatori de bănci centrale, 35 de miniştri de externe, 30 de miniştri ai comerţului, 39 de şefi ai organizaţiilor internaţionale, inclusiv cei ai FMI şi OMC. Cu alte cuvinte, spuma elitelor globale.

Evident, rușii nu s-au îngrămădit, însă Schwab a dat asigurări că la reuniune va participa o ”delegație de nivel înalt” din China. Fără a preciza vreun nume.

Deși mass-media se străduie să arate că nu există vreo ”conspirație” în vederea atingerii principalului obiectiv al lui Schwab (aka Guvernul Mondial) lucrurile sunt atât de transparente, încât până și președintele Iohannis le înțelege pe deplin. Dacă nu cumva pune umărul cu toată forța.

Altfel, discuțiile de la Davos, centrul informal de comandă al globaliștilor, vor fi axate pe aceleași probleme aflate în prim-planul Agendei 2030: încălzirea globală, digitalizarea, energiile verzi, pregătirea pentru următoarele pandemii, cooperarea fructuoasă dintre guverne și corporații, aprovizionarea cu alimente ș.a.m.d. Bineînțeles, capul de afiș va fi războiul din Ucraina. Elitele lui Schwab vor despica firul în patru și vor încerca să găsească soluții pentru principala problemă ivită în calea obiectivului globaliștilor: Rusia! În acest sens, la Davos e așteptată și o delegație de la Kiev, care probabil va pune pe masă lista lungă cu ultimele cerințe în materie de armament, finanțe și mercenari.

Trecând peste limbajul de lemn specific comunicatelor oficiale, la Davos nu avem altceva decât un guvern mondial care acționează, deocamdată, din culise. Fragmentat și dat peste cap de regimul de la Kremlin. În realitate, organizarea și funcționarea acestui guvern informal seamănă izbitor cu activitatea mafiei siciliene: niște băieți cu foarte mulți bani îi șantajează pe politicieni pentru a obține puterea. Și, drept bonus, obțin încă și mai mulți bani. Desigur, în mediul infracțional amintit au loc doar elitele fără repere morale. Uitați-vă la elitele din România și extrapolați la nivel global. Diferă cel mult gradul de educație sau/și inteligență.

Nu trebuie să amintesc decât faptul că la reuniunea din 2022 a Forumului de la Davos a participat Bogdan Aurescu (din partea României), ca să vă faceți o idee mai clară despre profilul acestor pseudo-elite. Oameni cu multă carte și cu foarte puțin bun-simț. Intelectualii-mafioți, care umblă prin lume cu suta de dolari lipită pe frunte.

M-aș angaja chelner la Davos doar ca să trag cu urechea la ce discută Don Corleone Schwab în pauza de cafea. Din nefericire, ospătarii de la Davos provin din serviciile secrete americane, iar relațiile mele cu ambasada s-au deteriorat în ultima vreme.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs