Pentru globaliștii de la Davos, adevărul nu poate fi decât ”halucinant”

Discurs ”halucinant”, ”putinist”, ”pro-rus”. Astfel este caracterizat de presa MSM ultimul mesaj al lui Viktor Orban legat de războiul din Ucraina.

Să scoți în evidență adevărul gol-goluț și să ți se reproșeze că ai halucinații – iată unde s-a ajuns după aproape trei ani de minciuni aruncate pe bandă rulantă.

Premierul Ungariei a rămas, din nefericire, ultimul mohican din Europa. Ultimul politician capabil să-și spună deschis părerea, fără teama de a fi linșat de gloata de admiratori ai stângii globaliste. Ultimul lider la care europenii ”liberi” încă se mai pot raporta. Este, dacă vreți, echivalentul lui Novak Djokovic în politică.

Fără mai mulți lideri ca Orban, Europa conservatoare are prea puține șanse. O afirm cu toată tăria.

Iată transcrierea celei mai recente intervenții publice a premierului Ungariei (vezi video): ”O mare parte din Europa este deja implicată în acest război. S-au lăsat atrași în război. Cei care transportă arme sunt parte din război. Cel puțin până la glezne. Cei care antrenează soldații uneia dintre părți și oferă ajutor operațional sunt băgați în asta până la genunchi. Sunt legați de acest război. Dacă pentru un an întreg una dintre tabere este finanțată – nu doar cheltuielile militare, dar și cele guvernamentale – așa cum face Uniunea Europeană cu 18 miliarde de euro, asta înseamnă că ești în război până la brâu. Sper din suflet că Europa să nu se bage în treaba asta până la gât. Ungaria a reușit să stea deoparte complet de toate astea. Și am reușit să o facem în ciuda presiunii internaționale. Punctul nostru de vedere este că un armistițiu trebuie semnat imediat. Trebuie să avem de îndată negocieri de pace și trebuie să găsim pacea”.

Adevăruri simple, de bun simț, vizibile din spațiul cosmic. Și totuși, românilor și europenilor li se spune, verde-n față, că sunt doar ”halucinații”. Că Orban este un lider ”autoritar”, ”pro-rus”, prieten la cataramă cu măcelarul Putin. Faptul că ungurii îl susțin nu poate fi decât o mare eroare a vecinilor noștri.

Viktor Orban are de condus o țară relativ mică din UE. O țară dependentă de sistemul financiar dirijat de la Davos. O țară care ar putea fi pusă pe butuci prin sancțiuni nesemnificative în raport cu cele aplicate Rusiei.

Și totuși, Orban a avut inteligența politică de a evita un dezastru economic și, în același timp, de a păstra vie flacăra libertății. A suveranității în cadrul unei Uniuni Europene din ce în ce mai sovietizate. Mai corupte, mai birocrate și mai dispuse la un autoritarism pe care însăși Ursula von der Leyen i-l reproșează lui Orban.

Desigur, există autoritarism detestabil și autoritarism respectabil. Chestiune de nuanță. Îi detestăm pe dușmanii globalismului de la Davos și îi respectăm pe prietenii lui Schwab.

Fără adevăr nu există dreptate și nici libertate. Iar faptul că ”adevărului” i se spune, mai nou, ”halucinație”, reprezintă cel mai puternic semnal că democrația se află în comă, pe patul de moarte.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

 1. Id. Bara Gyula spune:

  Corect. Sansa fostelor state satelit URSS nu este sa devina satelitele puterilor transatlantice. Periferia ucide, te tine in trena putericului. Consolidarea colaborarii statelor central europene ar fi solutia posibila. In pofida fracturilor si disensiunilor istorice. Romania ar putea juca rol determinant in aceasta coalitie central-europeana. Ar fi nevoie doar de oameni de stat la conducere.

  • Comșuța Radu spune:

   De acord. Cu condiția ca pe scaunul prezidențial de la Cotroceni să fie un român adevărat. Dr. Răzvan Constantinescu ar fi fost o alternativă viabilă. Și-a făcut publică intenția de a candida la președinția după care a abandonat-o din motive știute de dânsul. Mihai Târnoveanu ar fi un altul. Dar pentru unii ar fi un român mult prea ”verde” deși cu siguranță ar reprezenta interesele rrromânilor și a Rrrromâniei mult mai bine decât au făcut-o alții. Cu siguranță poporul român s-ar deștepta imediat din ”somnul cel de moarte” indus de neo-coloniștii de la putere.

 2. Radu Comșuța spune:

  Vai de cei care spun răului, bine, și binelui rău. Efectul e de bumerang și se va întoarce în capul color care debitează asemenea inepții. Respectiv, Uniunii Europene, Bruxelului.
  Vorba ceia, frunză verde de dudău no o ducem tot mai… „bine” pe frontul ruso-ucrainean: Putin deja „tremură” de frig și prețurile alimentelor au crescut vertiginos in Rusia, penurie de alimente de bază, rubla s-a devalorizat… Dacă stau bine și mă gândesc de fapt este exact invers. UE și-a tras-o singură în freză. Mulțumim tovarășilor de la Bruxel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs