Cum ar trebui să procedeze oficialii guvernamentali dacă vor să prevină rebeliunea

Lucrez în cadrul mișcării de apărare a libertăților fundamentale de aproape 17 ani. În acest timp, am fost implicat în numeroase organizații care, în general, au dus aceeași bătălie, sau același război – Războiul împotriva centralizării și autoritarismului care ne invadează. Fiecare grup și fiecare instituție a avut idei diferite despre cum să rezolve problema tiraniei incrementale.

Unele dintre ele s-au axat pe politică, altele pe pregătire, iar altele pe convingerea poliției și a armatei să se plaseze de partea libertății. Unele dintre ele au avut obiective concentrate, altele au fost dispersate. Unele au avut o conducere decentă, în timp ce conducerea altora a lipsit (sau s-a auto-sabotat). Cu toate acestea, niciunul nu a avut intenții răuvoitoare. Niciunul nu a căutat să-și exercite puterea asupra altora, ci doar să împiedice abuzul de putere.

În unele cazuri, efortul a devenit o confruntare pentru că aceasta era singura opțiune, ca în cazul Bundy Ranch. Activiștii pentru libertate au jurat că nu vor permite niciodată un alt Waco sau un alt Ruby Ridge în care agenții federali încalcă procesul legal al cetățenilor vizați sau îi ucid în mod direct. Și ar trebui să ne ținem în continuare de această promisiune. După cum am văzut de nenumărate ori, agenții precum FBI, ATF, CIA etc. sunt corupte dincolo de orice limită și vine un moment în care singura soluție pentru a face față unui bătăuș este să-i dai un pumn în gură.

Evenimentul din 6 ianuarie este, de asemenea, un lucru care a fost extrem de denaturat de ambele părți – stângiștii susțin că a fost o ”insurecție” mai rea decât tot ce s-a văzut de la Războiul Civil încoace, în numele instalării lui Trump ca dictator. Mulți conservatori susțin că a fost un ”borcan de miere” sau un ”steag fals” complet controlat de federali și informatori. Niciuna dintre cele două afirmații nu este corectă.

Da, în mod evident, au fost prezenți federali la eveniment și da, Poliția Capitoliului a permis protestatarilor să intre în clădire, după cum dovedesc înregistrările video. Dar marea majoritate a oamenilor care au venit la Capitoliu în acea zi nu erau federali. Erau americani obișnuiți care căutau să-și exprime nemulțumirile, potrivit dreptului lor constituțional. Este o greșeală să cataloghezi fiecare eveniment major ca fiind doar un steag fals; dovedește lene și ignoră realitatea mai mare că multe milioane de oameni din SUA sunt nemulțumiți de starea de declin a națiunii noastre.

În ceea ce-i privește pe cei care susțin că a fost o insurecție, ei nu știu cum arată o insurecție.

Să deranjezi guvernul timp de câteva ore nu este o insurecție. Protestul la clădirea Capitoliului nu este o insurecție. O insurecție adevărată ar fi condusă de grupuri înarmate care nu ar părăsi de bună voie Capitoliul, iar mulți oameni din ambele tabere ar muri în timpul unei astfel de acțiuni. În prezent, nicio persoană nu a fost ucisă de un protestatar în evenimentul din 6 ianuarie. Nici măcar una. Acest lucru nu se poate spune cu sinceritate despre protestele BLM, care au provocat zeci de morți și pagube materiale de miliarde de dolari în întreaga țară.

Dacă BLM ar fi mărșăluit în acea zi în clădirea Capitoliului, mass-media nu ar fi avut decât aplauze și lucruri pozitive de spus. Dar pentru că a fost o demonstrație de forță a conservatorilor, ei o numesc insurecție și caută să îi încarcereze pe cei implicați. Răspunsul mass-media la BLM vs. răspunsul lor la 6 ianuarie ne spune un singur lucru – establishmentul vrea să distrugă conservatorii și să ridice mișcările de stânga.

Totuși, această dezbatere ignoră întrebarea mai importantă: de ce este jumătate din țară furioasă? De ce jumătate din țară nu are încredere în guvern până la punctul în care un potențial război civil pare a fi singura opțiune viabilă?

Mass-media controlată de establishment și administrația Biden ar susține că este vina noastră. Suntem ”adepții teoriei conspirației” care suferă de iluzii legate de totalitarismul în creștere. Se presupune că interpretăm greșit tot ceea ce vedem ca fiind ceva mai nefast decât este. Suntem periculoși pentru că suntem dispuși să ne războim pentru schimbări care servesc binele general, dar care ne dezavantajează într-un fel. Sau suntem ”suprematiști albi”, iar evoluția demografică a țării declanșează ideologia noastră toxică inerentă.

Niciuna dintre afirmațiile de mai sus nu este adevărată. Toate sunt o propagandă ușor de dezmințit, dar ele reprezintă o narațiune repetată până la saturație de fiecare post de televiziune mainstream, de fiecare site de socializare și de către fiecare politician de stânga. Nu există o teorie a conspirației, există doar o realitate conspirativă.

Aproape fiecare ”acuzație de conspirație” făcută de grupurile liberale în ultimele două decenii s-a dovedit a fi adevărată. Există într-adevăr o agendă autoritară în centrul guvernului nostru de astăzi, iar aceasta a fost în fază de gestație de mulți ani. Am văzut cum agenda a fost pusă în aplicare în mod deschis în timpul blocajelor pandemice. Guvernul federal și unele guverne de stat au încercat să șteargă aproape fiecare protecție descrisă în Declarația drepturilor, inclusiv libertatea de exprimare.

Cel mai recent, am asistat la dezvăluirea lui Elon Musk despre fișierele Twitter, care conțin dovezi concrete de complicitate (comunicări directe) între agențiile guvernamentale și marile companii de tehnologie pentru a reduce la tăcere drepturile cetățenilor americani prevăzute de primul amendament.

Mai multe agenții au fost demascate în acest an într-o conspirație cu vechea conducere a Twitter (și, fără îndoială, cu toate celelalte platforme mari de socializare) pentru a cenzura și interzice persoanele sau grupurile vizate care discută informații ce contravin narațiunii establishmentului. Fie vorbim de informații despre 6 ianuarie, fie de informații despre pandemie sau vaccinuri, fie despre laptopul lui Hunter Biden, FBI, DHS, DNC etc., toate au fost implicate într-un efort comun de a șterge disidența și de a ascunde faptele, conform documentelor interne și comunicărilor cu personalul Twitter.

FBI-ul, în special, a fost chiar surprins plătind personalul Twitter cu milioane de dolari pentru a le procesa cererile (legate de cenzură). Vorbim despre o TRĂDARE dovedită, o încălcare a mai multor elemente ale Declarației drepturilor, iar FBI-ul ar trebui desființat pentru aceasta. Nu mustrat, ci desființat.

Răspunsul FBI-ului la faptul că a fost prins a fost previzibil. Ei declară:

”Bărbații și femeile din FBI lucrează în fiecare zi pentru a proteja publicul american. Este regretabil faptul că adepții teoriei conspirației și alții alimentează dezinformarea publicului american cu singurul scop de a încerca să discrediteze agenția”.

Traducere: Noi suntem ”protectorii” voștri, prin urmare putem face ce vrem. Oricine ne reclamă operațiunile noastre corupte este nebun și mincinos, indiferent de dovezi. Discreditarea agenției pune publicul în pericol. Suntem prea mari pentru a da greș.

Presa corporatistă va veni cu numeroase artificii pentru a încerca să dilueze dezvăluirile de pe Twitter, dar vor eșua. Nu există nicio cale de evitare – Guvernul SUA a colaborat cu marile companii de tehnologie pentru a controla dezbaterea liberă și pentru a reduce la tăcere cetățenii. FBI a ales o tabără politică clară. Au intrat în război împotriva americanilor care susțin libertatea constituțională. Acest lucru este ilegal și dacă nu se aplică pedepse oficialilor implicați, atunci, în cele din urmă, pedeapsa va fi aplicată de către publicul american.

Rebeliunile conservatoare/liberale nu au loc, de obicei, fără un motiv întemeiat. Conservatorii preferă ordinea în locul haosului. Preferăm stabilitatea în locul crizei. Avem tendința de a dori ca sistemul să funcționeze și să servească publicul așa cum ar trebui. Este punctul nostru forte, dar și punctul nostru slab. Acolo unde alții văd o țară distrusă, noi vedem ceva care ar putea fi reparat.

Nu avem nevoie de deconstrucționiștii care văd în criză și dezastru o oportunitate.

Acestea fiind spuse, atunci când devine clar că sistemul nu funcționează, că a fost corupt dincolo de răscumpărare și că establishmentul instituie în mod deschis politici tiranice, nu vom sta deoparte, ci vom acționa.

Unii oameni susțin că acest lucru nu se va întâmpla ”niciodată”. Cu toate acestea, zeci de mii de cetățeni au apărut pentru a se confrunta cu federalii la Bundy Ranch, jumătate din statele din SUA s-au opus mandatelor Covid și mii de oameni au mărșăluit spre Capitoliu pe 6 ianuarie. Este doar o chestiune de timp.

Nu cred că oamenii își dau seama cât de aproape am fost de fapt de un război civil din cauza măsurilor luate în pandemie, a încercărilor de impunere a pașapoartelor Covid. Am fost la două secunde distanță de miezul nopții. Tot ce pot spune este că, în momentul în care cineva va încerca să mă forțeze să iau un produs Big Pharma netestat, îl voi băga la doi metri sub pământ. Și aproape toată lumea pe care o cunosc simte la fel.

Marele secret care de fapt nu este chiar secret: Instituția știe că se joacă cu focul. De aceea au renunțat la obligativități. Ei știu că acțiunile lor corupte favorizează agitația civilă și că, în unele cazuri, avem un sprijin public majoritar. Ei știu că în viitorul apropiat va avea loc o rebeliune împotriva lor. Ei știu acest lucru pentru că intenționează să continue să ne diminueze libertățile până când vom ceda; ei vor doar să poată controla rezultatul atunci când o vom face.

Narațiunile pe care le auzim astăzi despre supremația albilor, terorismul intern, teoria conspirației și furia conservatoare nu au decât un singur scop: ”Gaslighting” (nota mea: ”Gaslighting”-ul este o formă de manipulare psihologică în care abuzatorul încearcă să semene îndoială de sine și confuzie în mintea victimei sale).

Ne înțeapă și ne înjunghie, ne atacă și ne degradează subversiv libertățile și, în același timp, ne prezintă ca fiind ”insurgenții”, agresorii. Ei fac acest lucru pentru ca, atunci când ne mișcăm pentru a-i opri să ne atace, ideea că noi suntem agresorii să fie deja plantată în conștiința publică.

Este războiul celei de-a patra generații. Este o operațiune psihologică clasică. Dacă tu ești psihopatul care provoacă răul, cel mai bun scenariu ar fi să faci ca victimele tale să fie în schimb băieții răi, astfel încât, atunci când ești prins sau când victimele tale ripostează, să poți pretinde că tu însuți ești o victimă.

Va funcționa această schemă pentru elitele instituite? Nu, nu pe termen lung. Nici o cantitate de gazlighting nu va salva un psihopat atunci când victimele sale vor veni să-i ”mulțumească”. Ceea ce crede restul publicului despre tine nu contează, contează doar justiția. Acestea fiind spuse, vreau să reiterez punctul cel mai important aici, și anume că acțiunile agențiilor guvernamentale și ale mass-mediei sugerează că mișcarea pentru libertate este o amenințare legitimă la adresa lor.

Suntem mult mai răspândiți decât le convine să recunoască. Vor să ne prezinte ca pe niște nebuni marginali și bigoți marginali, promovând în același timp ideea că suntem capabili de o insurecție națională. Nu pot avea ambele variante.

Suntem într-adevăr un pericol pentru ei. Nu pentru America, ci doar pentru despoții care vor să o deconstruiască. Ceea ce ei nu vor ca populația să știe este că există o modalitate foarte ușoară de a ne opri – pur și simplu nu mai comiteți acțiuni de trădare și vom dispărea. Nu mai încercați să ne ștergeți libertățile și ne vom retrage în liniște. Nu mai abuzați de puterile guvernamentale și nu veți avea de ce să vă temeți de noi.

Continuați cu aceste comportamente și politici și da, ar trebui să vă fie frică. Pentru că, odată ce va începe socoteala, ea nu se va opri până când toate elementele de corupție vor fi eliminate.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs