O vizită ”la disperare”, într-un moment foarte dificil pentru Zelensky

Nu te lasă să trăiești, dar nici să mori. Astfel s-ar putea traduce atitudinea Statelor Unite față de ucraineni. Un comportament realmente iresponsabil, nu doar în raport cu ”partenerii” de front, ci și în legătură directă cu stabilitatea socio-economică din Europa și din lume.

Vizita lui Zelensky în America are legătură mai degrabă cu jurnalele de știri și reflectoarele puse pe cei doi parteneri de război, decât cu pași concreți în vederea stingerii conflictului. Nimic din atitudinea protagoniștilor nu a lăsat de înțeles că discuțiile ar fi avut drept scop găsirea unor modalități de începere a negocierilor. Dimpotrivă, s-a turnat mult gaz peste foc.

La nivel de Public Relation, de propagandă pe fond emoțional, mesajele emise cu prilejul vizitei lui Zelensky au avut cel puțin patru mari receptori:

1. Populația din Ucraina. În pofida pierderilor foarte mari și a situației catastrofale de pe front, eroul de la Kiev a ținut să le furnizeze un strop de speranță concetățenilor intrați în depresie ca urmare a evoluției războiului: parteneriatul cu SUA este de nezdruncinat, administrația Biden ne sprijină ”cât va fi nevoie”, vom avea bani, armament sofisticat și mercenari. Rezistați, dragi compatrioți! Vom învinge, pe scurt.

2. Populația și politicienii din SUA. Noi luptăm și pentru voi. Vă susținem interesele în Europa, uitați-vă ce bine merg afacerile cu energie și armament. Banii voștri nu sunt un act de caritate. Până la urmă, regimul Putin va cădea, trebuie doar să aveți răbdare și să ne susțineți mai tare decât până acum. Avem nevoie de mai multe sisteme de rachete Patriot. Luptăm împreună până la ultimul ucrainean.

3. Populația și politicienii din Europa. Dacă nu am lupta noi, rușii ar veni cu tăvălugul până la Paris și Berlin. Să ziceți mersi că existăm. Suntem în cele mai strânse relații cu Casa Albă, așa că nu vă faceți planuri independent de Pentagon. Războiul va dura până când vom spune noi STOP. Continuați să trimiteți bani, armament și mercenari. În timp ce noi murim, voi aveți căldură, apă și curent.

4. Regimul de la Kremlin. Planul de pace în 10 puncte, discutat și la Casa Albă, este o glumă sinistră, pe care voi o înțelegeți cel mai bine. Evident că vom negocia, dar abia după ce administrația Biden o să ne dea semnalul. Până atunci, feriți-vă cât puteți de rachetele Patriot și de posibile acte de terorism/sabotaj.

Fără doar și poate, în afară de Zelensky mai există milioane de ucraineni, europeni și americani care încă trăiesc cu senzația că rușii vor fi nimiciți. Dacă nu azi, atunci mâine sau poimâine. Bateria Patriot defensivă (de un miliard de dolari) trimisă de Washington va face diferența. Ar fi de râs, dacă nu am vorbi despre viețile atâtor oameni păcăliți în mod criminal de către niște politicieni cinici, iresponsabili și demagogi.

În acest context destul de sumbru, vocea lui Emmanuel Macron pare a fi singura cât de cât rațională, care iese din primitivismul politicianist european, ancorat sută la sută intereselor globaliștilor americani. Dacă președintele Franței o face doar formal sau ca ecou al unui curent disident este altă discuție. ”Nu există o arhitectură de securitate a Europei fără autonomie strategică, în NATO şi cu NATO, dar nu depinzând de NATO. O alianţă nu este ceva de care depind, este ceva ce aleg. Trebuie să regândim autonomia noastră strategică. Europa trebuie să câştige în autonomie tehnologică şi a capabilităţilor, inclusiv în raport cu Statele Unite”, a punctat Macron, care nu vede Ucraina în NATO. În plus, cere garanții de securitate și pentru Rusia.

Așadar, ne așteaptă un război lung, cu multiple necunoscute și cu teama permanentă a unor escaladări care pot conduce rapid spre un adevărat dezastru.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. E o aberație afirmația potrivit căreia rușii nu se vor opri decât la Paris sau Londra. E ușor să înaintez într-o ofensivă armată și să cucerești toată Europa, aruncânduți trupele în țările Europei până la Atlantic, dar să menții ani de zile ceea ce ai cucerit este foarte greu dacă nu imposibil. Priviți doar cât de dificil își alimentează rușii propriile trupe cu necesarul de munție, arme, carburanți, hrană pentru soldații aflați în cele două regiuni ucrainiene,având în vedere actele de sabotaj și alte impedimente. Și atunci în Paris cum ar putea lega un lanț de aprovizionare aflat la așa mare distan[ă de Rusia?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs