Isteria Vestului se intensifică

Impotența îi poate determina pe bărbați să facă lucruri prostești și să evoce o furie neputincioasă. În timp ce disfuncția erectilă poate fi rezolvată, cel puțin temporar, cu ajutorul unei mici pastile albastre, nu există alt remediu pentru impotența politică decât realitatea. Un exemplu de slăbiciune politică occidentală este decizia Europei de a impune un nou lot de sancțiuni Rusiei, care include încercarea de a pune botniță postului de televiziune RT. Națiunile puternice, care se impun într-un conflict, nu recurg la astfel de măsuri inutile și lipsite de importanță. Acestea sunt acțiuni ale celor slabi.

Permiteți-mi să vă indic câteva articole care reflectă frustrarea și furia tot mai mare a Occidentului. În primul rând, Ministerul britanic al Apărării. Se pare că aceștia cred cu adevărat în propria lor propagandă:

Ministerul britanic al Apărării prezice o iarnă liniștită pentru Ucraina. Pe contul său de Twitter, agenția a dezvăluit pe 12 decembrie că Rusia probabil nu va face alte mișcări în lunile următoare. Și, deși obiectivul rămâne acela de a cuceri regiunea Donețk, probabil că o încercare în acest sens nu va avea loc prea curând.

Ministerul britanic al Apărării a precizat într-un tweet din 13 decembrie că Putin și-a anulat conferința de presă anuală de sfârșit de an. Entitatea a sugerat că acest lucru s-ar fi putut datora faptului că ar putea exista un ”sentiment anti-război” semnificativ în patria mamă.

https://libertysons.org/new-intel-from-uk-suggests-a-defeated-vladimir-putin/?utm_placement=LBSnewsletter

Expresia ”Serviciul de informații britanic” ar trebui să fie introdusă în Dicționarul Oxford English ca fiind exemplul unui oximoron. În loc să facă o colectare și o analiză reală, britanicii (și verii lor americani) se agață de un fir de păr și se fac vinovați de extravaganțe. Opoziția politică tot mai mare față de Operațiunea Militară Specială nu se întâmplă în Rusia, dar ia amploare în întreaga Europă. Afirmațiile repetate ale experților militari britanici potrivit cărora Rusia rămâne fără rachete și muniție sunt distruse metaforic în fiecare săptămână, când Rusia lansează un nou baraj de rachete, la propriu, asupra infrastructurii cheie din Ucraina. Rușii stau tremurând în întunericul apartamentelor lipsite de electricitate. Aceasta este de fapt soarta europeană. Rușii nu caută mâncare pentru pisici în loc de pizza. Asta se întâmplă în Marea Britanie.

Se pare că opium este noul drog preferat de clasa conducătoare a Occidentului. Rusia a preluat strategia ”Rope-a-Dope” a lui Muhammed Ali și a aplicat-o pe câmpurile de exterminare din Ucraina. Planul lui Putin este de a lăsa Occidentul să se lovească singur până la epuizare. Operațiunea militară specială a scos la iveală fragilitatea și insuficiența capacității logistice a Americii și a NATO. În timp ce contractorii americani din domeniul apărării, precum Lockheed Martin și Raytheon, încasează bani grei din noile contracte, capacitatea lor de a produce arme, precum HIMMARS, în timp util și în cantități suficiente este, așa cum spun germanii, KAPUT!

Disperarea Vestului pentru victorie este dezvăluită în efortul său frenetic, dar slab, de a împinge meme-ul conform căruia Putin suferă de o boală gravă și s-ar putea să fie pe patul de moarte:

Vladimir Putin a creat o nouă îngrijorare în jurul presupusei sale stări de sănătate în deteriorare, după ce liderul rus s-a retras brusc de la un meci anual de hochei pe gheață săptămâna aceasta, a aflat RadarOnline.com.

Absența lui Putin de la Night Hockey League, o ligă de hochei pe gheață pentru amatori pe care însuși președintele rus a creat-o în 2011, marchează doar cel mai recent eveniment de profil înalt la care liderul în vârstă de 70 de ani, aflat în dificultate, a renunțat în ultimul moment în ultimele săptămâni.

În timp ce unele surse consideră că Putin a anulat aceste evenimente ca urmare a îngrijorărilor tot mai mari legate de sănătate și securitate, alți critici cred că mișcările au fost făcute pentru a evita o confruntare cu privire la eforturile de război eșuate ale liderului în Ucraina.

Surse din Rusia au indicat că Putin a suferit o operație de urgență la colon în weekend, după o presupusă cădere în locuința sa din Moscova la începutul acestei luni, sugerând că absența sa atât de la conferința de presă de sfârșit de an, cât și de la meciul anual de hochei a fost rezultatul procedurii de urgență.

”Putin va avea o operație chirurgicală simplă”, a declarat o sursă cu privire la presupusa sa procedură de urgență de săptămâna trecută.

”Căzătura de pe scări de săptămâna trecută, care a dus la o vânătaie la nivelul coccisului, nu a trecut neobservată și a provocat noi probleme care nu au legătură directă cu vânătaia”, a adăugat sursa cu privire la căzătura în urma căreia Putin ”a defecat involuntar” ca urmare a ”cancerului care îi afectează stomacul și intestinele”.

https://radaronline.com/p/vladimir-putin-pulls-out-annual-ice-hockey-game-health-concerns/

Permiteți-mi să sugerez o explicație alternativă. Știrile despre Putin sunt difuzate de serviciile secrete rusești ca parte a unei operațiuni mai ample de diversiune. Putin a ținut un discurs joi (15 decembrie) și nu a părut nici palid, nici fragil:

În discursul său, Putin a evaluat situația actuală din țară și din împrejurimi și a prezentat cele șase obiective principale ale politicii de stat în 2023, precum și liniile directoare pentru anii următori. Chiar la începutul discursului său, șeful statului a menționat că noile soluții pe care le-a propus au fost concepute pentru a răspunde provocărilor cu care se confruntă economia și cetățenii ruși în prezent și vor permite țării să se dezvolte cu încredere. El a abordat în special construcțiile și locuințele, sănătatea și demografia, suveranitatea tehnologică, finanțele, dezvoltarea de noi regiuni ale Federației Ruse și alte aspecte. După discursul președintelui, reuniunea a continuat.

https://tass.com/politics/1551131

Acesta nu a fost discursul unui om bolnav, disperat și speriat. La un moment dat, în următoarele săptămâni sau luni, Occidentul va fi forțat să recunoască faptul că nu poate continua să verse miliarde în Ucraina fără să provoace daune enorme propriilor economii și populației. În acel moment, miturile despre slăbiciunea și înfrângerea Rusiei se vor prăbuși. NATO se confruntă cu riscul real de a fi demilitarizat. Dar acesta nu va fi rezultatul unui atac frontal al Rusiei. Rusia va continua să facă ceea ce face – adică să pulverizeze armele-minune occidentale și să-i lovească dur cu artilerie și rachete pe mercenarii ucraineni și străini.

………………………

Un articol de Larry C. Johnson, veteran al CIA și al Biroului de combatere a terorismului din cadrul Departamentului de Stat. Este fondatorul și directorul BERG Associates, firmă înființată în 1998. Larry a asigurat timp de 24 de ani instruirea comunității de operațiuni speciale a armatei americane.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. MA BUCUR CA MAI EXISTA IN PRESA SI ATITUDINI REALISTE SI NEASERVITE… CINE VREA SA SE IMBETE IN CONTINUARE CU APA CHIOARA SI PUTUROASA SERVITA DE CURVA CEA MARE, PERFIDUL ALBION SI CEILALTZI LICURICI VESTICI, TREABA LA EL, DAR’, ASTA NU AJUTA LA NIMIC… BRAVO LUI VLADIMIR SI RUSIEI !!! POTAILE SCHIORLAIE, URSU’ TRECE… RESTUL, O IMENSA HAZNA PUTUROASA SI MALEFICA …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs