Iată de ce stângiștii nu sunt capabili să supraviețuiască prăbușirii economice

Există un factor care se evidențiază în mod constant ca fiind absolut esențial pentru șansele unei persoane de a supraviețui unui eveniment de criză. Iar acest factor este mentalitatea. Experiența și pregătirea sunt extrem de valoroase, iar faptul de a avea la îndemână instrumente și mijloace adecvate reprezintă un avantaj imens. Dar, în cele din urmă, fără tenacitate mentală și fără capacitatea de adaptare, cea mai pregătită persoană din lume tot va mușca țărâna.

Rezistența mentală este un lucru care poate fi învățat, până la un punct. Acesta este întregul scop al metodelor de pregătire de bază folosite în armată: să ia detalii banale și să le amplifice în mintea cursanților, în timp ce îi obosește cu pedepse fizice. Scopul este de a condiționa mintea să ignore distragerea atenției, să ignore frica și durerea în timp ce se concentrează asupra sarcinii de îndeplinit. Eșecul nu este o opțiune în război, așa cum nici în supraviețuire. Cei care acceptă distragerea atenției și acceptă eșecul pentru că ei cred că le va face lucrurile mai ușoare sunt filtrați din fondul de recrutare sau din fondul genetic.

Nu este o coincidență faptul că armata americană se confruntă astăzi cu unele dintre cele mai proaste condiții de recrutare pe care le-a văzut vreodată în ceea ce privește oamenii incapabili din punct de vedere fizic și mental să termine pregătirea de bază. Pentagonul estimează în prezent că 77% dintre tinerii americani sunt inapți pentru recrutare fără o derogare din cauza obezității, a consumului de droguri și a problemelor de sănătate mintală. Ceea ce înseamnă că Generația Z este atât de inaptă fizic și mental încât, dacă ar avea loc un război major, aproape 80% dintre ei ar fi exterminați.

Problema a devenit atât de gravă încât armatele din SUA și din tot Occidentul sunt forțate să reducă standardele doar pentru a îndeplini obiectivele minime de personal. Se poate argumenta că mulți tineri oricum nu vor să se înroleze în armată, dar acest lucru nu are legătură cu subiectul. Chiar dacă ar vrea, ei nu ar fi la înălțimea sarcinii.

Există o serie de motive pentru această evoluție, dar aș sugera că răspândirea ideologiei de stânga în rândul a 63% dintre americanii cu vârste cuprinse între 18 și 29 de ani, conform sondajelor, a creat un vid de supraviețuire – o generație de slabi mintal.

Este important să ne amintim că persoanele mai tinere au adoptat opinii mai liberale timp de decenii, dar stânga politică nu este liberală astăzi. Stânga de astăzi este marxistă în toată regula, atât din punct de vedere economic, cât și cultural. Ei susțin centralizarea instituțiilor, susțin centralizarea economică, susțin centralizarea corporatistă, susțin autoritarismul și cenzura, susțin relativismul moral și aplaudă conceptul unui stat asistențial omniprezent.

În 1980 s-ar putea să fi putut găsi un număr mare de oameni rezistenți psihic care se considerau democrați. Astăzi, nu veți găsi pe nimeni.

În condițiile în care America plutește într-o lume precară, între criza stagflaționistă și criza deflaționistă, în funcție de otrava pe care Rezerva Federală alege să o dea țării, scena a fost pregătită pentru un dezastru economic similar cu Marea Depresiune sau chiar mai rău. În doi ani sau mai puțin, sistemul nostru, care se confruntă deja cu o serie de amenințări, printre care prețurile ridicate și instabilitatea lanțului de aprovizionare, nu va rămâne funcțional în modul în care majoritatea oamenilor sunt obișnuiți.

Dacă acceptăm această fatalitate, trebuie să ne punem o întrebare logică: cine va reconstrui? Oricine va moșteni ștafeta, fie va readuce America la libertate și prosperitate, fie va arunca societatea noastră într-o tiranie perpetuă. Totul depinde de cine va supraviețui crizei.

Un lucru care îmi dă ceva speranță este faptul că stângiștii, ca subgrup al populației noastre, sunt complet incapabili să supraviețuiască unui eveniment de criză economică majoră. Asta nu înseamnă că le doresc să moară toți; subliniez doar realitatea că majoritatea dintre ei nu vor supraviețui pentru că sunt prost pregătiți să facă față unei calamități. Iată în continuare motivele pentru care o lume post-colaps ar fi probabil lipsită de stângiști.

Stângiștii prosperă pe timp de criză, dar dispar în timpul colapsului

Stângiștii au tendința de a exploata crizele și tragediile pentru a-și consolida puterea și a-și mări numărul prin frică, dar există o problemă cu această tactică. Dacă criza este fabricată, o furtună într-un ceainic, atunci se descurcă foarte bine; dacă criza se transformă într-un dezastru real, cu consecințe în lumea reală, inclusiv declin financiar, întreruperi ale lanțului de aprovizionare, penurie și neliniște civilă, nu au alte instrumente pentru a face față efectelor în afară de lupte de stradă și jafuri.

Ce se va întâmpla dacă vor recurge la lupte de stradă și la jafuri atunci când statul de drept nu mai este un factor într-o țară cu milioane de arme? Vor muri, cu zecile de mii, în timp ce oamenii își apără afacerile și casele. Hoardele violente la care am asistat în timpul revoltelor BLM nu ar rezista mult în timpul unui scenariu de colaps în care oamenii sunt mai înclinați să folosească forța armelor.

Stângiștii sunt împotriva pregătirii

Stânga politică și-a petrecut cea mai mare parte a ultimilor 15 ani demonizând conceptul de a fi pregătit ca fiind o filozofie de tinichea pentru ”extremiștii de dreapta”. S-au expus singuri la un eșec total, refuzând să recunoască caracterul practic al pregătirii, doar pentru a-și putea ataca adversarii politici. Prostia acestui lucru este cu adevărat uluitoare.

Există unele indicii că blocajele Covid ar fi șocat un număr mic dintre ei și i-a scos din prostia lor. Este greu să negi amenințarea colapsului economic atunci când începuturile colapsului sunt chiar în fața ta. Acestea fiind spuse, pregătirea nu este singura cerință pentru supraviețuire, iar progresiștii care fac rezerve de hrană și arme pentru câteva luni de mâncare nu se vor salva.

Stângiștii au o aversiune față de greutăți

Marea majoritate a persoanelor care susțin extinderea statului social sunt de stânga. În timp ce conservatorii susțin caritatea individuală pentru cei care o merită, stângiștii cred că oamenii trebuie să fie forțați de guvern să ofere și să plătească pentru alții care poate nu merită. Acest ideal este condus de dorința lor de a evita greutățile.

Consider că stângiștii au adesea iluzii de grandoare. Ei presupun că sunt destinați unor lucruri mărețe, că sunt mai deștepți decât noi toți și că munca sau sacrificiul sunt probleme lăsate în seama ”țăranilor”. Viziunea lor despre muncă este o grădiniță, un campus universitar, un loc în care să socializeze, să-și găsească confortul și identitatea de sine, să presteze cantitatea minimă de muncă necesară și apoi să încaseze un cec de salariu. Uitați-vă doar la modul în care era operat Twitter, dominat de stânga, în urmă cu câteva luni – nu reprezenta un loc de muncă, ci un centru de zi pentru nebuni.

Acest tip de oameni nu sunt echipați pentru a îndura lupta istovitoare necesară cu scopul de a construi un mediu de supraviețuire. Nu ar ști de unde să înceapă. Atunci când se confruntă cu vremuri grele, stângiștii nu se întreabă ”Cum pot să rezolv această problemă și să-mi îmbunătățesc situația?”. În schimb, ei se întreabă ”Cine este de vină pentru mizeria mea și cum pot să-i fac să plătească?”.

Stângiștii nu au niciun set de abilități practice

Evitarea seturilor de competențe tehnice este o problemă reală pentru progresiști. Există o mână de oameni de stânga care se angajează în microagricultură și în alte abilități de bază ca formă de activism, dar aceștia sunt puțini și metodele lor sunt limitate de ideologia lor. După cum s-a menționat mai sus, cei de stânga se consideră prea valoroși pentru a fi irosiți în producție. Mai degrabă, ei se văd pe ei înșiși ca ”management”, șefii celor care fac munca manuală.

O persoană ar putea să se descurce cu acest tip de gândire într-un mediu din prima lume, unde locurile de muncă de birou, locurile de muncă în domeniul tehnologiei, locurile de muncă guvernamentale și munca socială reprezintă norma, dar într-un mediu de colaps nu există posturi de conducere, nu există funcționari, nu există profesori de școală primară, nu există consilieri de încredere și siguranță, nu există moderatori de platformă și nu există birocrați. Ori ai un set de cunoștințe valoroase care pot fi tranzacționate, ori nu ai nimic. Ori poți produce bunuri de primă necesitate pentru tine însuți, ori nu poți.

Dezvoltarea erei informaționale și a economiei bazate pe date a națiunilor din prima lume a înrăutățit și mai mult situația, convingându-i pe oameni că datele sunt o monedă. Este un concept pe care îl adoră în special cei de stânga, întrucât ei cred că munca va deveni un lucru de domeniul trecutului; vor avea nevoie doar de creierul lor și de un laptop pentru a-și asigura tot ce au nevoie. Este o iluzie. ”Metaversul” este o fațadă, o escrocherie, și întotdeauna va fi nevoie ca oamenii să sape în pământ, să caute hrană și să vâneze, să cultive și să construiască cu propriile mâini. Pe măsură ce economia derapează și mai mult, progresiștii vor realiza acest lucru prea târziu.

Stângiștii se bazează pe guvern pentru a-și rezolva problemele

Dacă ideea de a lua lucrurile în propriile mâini vă este detestabilă, atunci s-ar putea să fiți de stânga. Stângiștii văd acțiunea individuală în timpul unei crize ca fiind aproape criminală; pentru ei este important ca autoritățile competente, cu atribuțiile corecte, să se ocupe de orice situație periculoasă. Leftiștii adoră să se supună ”experților”, deoarece acest lucru le ia responsabilitatea din mâini, împreună cu vina în cazul în care ceva nu merge bine.

Dar ce se întâmplă atunci când guvernul nu este suficient de funcțional pentru a salva situația? Ce se întâmplă atunci când inflația, lanțurile de aprovizionare sau lipsa de personal fac imposibilă intervenția oficialilor guvernamentali? Ce se întâmplă atunci când oficialii guvernamentali nu doresc să ajute? Ce se întâmplă atunci când sunt corupți și vor să vă vadă suferind?

Stângiștii iau rareori în considerare astfel de posibilități. Pentru ei, ideea că guvernul ar putea ceda, că rețeaua electrică ar putea ceda și că statul de drept ar putea ceda este o teorie a conspirației. Acest lucru s-a întâmplat doar de sute de ori în întreaga lume în istoria modernă, dar, pentru că nu au experimentat niciodată personal această amenințare, ei cred că este imposibil. Vorbim despre genul de oameni care mor foarte repede în timpul colapsului.

Stângiștii pun mai mult preț pe sentimente decât pe rațiune

Fundamentul de bază al ideologiei de stânga spune că totul este relativ, în funcție de sentimentele personale. Altfel spus, ei cred că sentimentele lor le modelează realitatea și că ”adevărul lor” este singurul adevăr care contează. Există unele adevăruri subiective care sunt aproape universale, motiv pentru care conștiința morală este un lucru care există în fiecare cultură din lume. Acestea fiind spuse, idealurile personale sunt totuși supuse forțelor naturii.

Nu te poți preface că nu mori de foame atunci când mori de foame. Nu te poți preface că nu ești deshidratat când îți este disperat după un strop de apă. Nu poți simți că ieși dintr-o criză; criza nu este supusă fanteziilor tale, criza te va călca pe gât și te va învăța contrariul.

În fond, sentimentele lor nu contează. Ele sunt irelevante. Și aceasta este o lecție pe care stângiștii o vor învăța pe măsură ce sistemul continuă să se degradeze. Pot să plângă, să țipe, să se tânguiască și să facă toate cererile pe care le doresc pentru corectitudine, echitate și bunăstare, dar în cele din urmă se vor confrunta cu claritatea autosuficienței sau se vor confrunta cu Ferryman.

Nu este scopul meu aici să mă bucur de distrugerea stângii politice. Vreau doar să subliniez faptul că ideologia de stânga modernă este un produs al unor medii extrem de sigure și controlate în care oamenii au privilegiul de a se angaja în frivolitate. Ei CRED că vor deconstrucție. Ei CRED că vor haos ca mijloc de a sparge sistemul și de a-l reconstrui după chipul lor. Ceea ce nu-și dau seama este că, dacă vor obține ceea ce vor, majoritatea dintre ei vor muri în acest proces și nu vor mai fi prin preajmă pentru a-și vedea utopia lor naivă realizându-se.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs