Ochii de porc care nu se uită

■ Războiul prin procură a ajuns într-un nou stadiu: șoc și groază la ambasadele ucrainene din UE, cu ochi de porc trimiși în plic! Asta susține ministrul de externe de la Kiev. Teroarea a fost ridicată la un alt nivel. Ochiul de porc care îi îngheață de spaimă pe diplomații lui Zelensky este ultima armă a lui Putin. Și cea mai eficientă, pare-se, după cât tam-tam a făcut ministrul Kuleba. În rest, nimic nou: Putin a căzut pe scări și abia mai respiră, apropiații de la Kremlin așteaptă momentul ca să-i bage noviciok în cafea, iar Biden speră să înceapă negocierile după ce Putin își cere scuze și își lichidează armata din proprie inițiativă.

■ Rămânem la animale. Șase bărbați au sacrificat un porc pe acoperișul unui bloc din Baia Mare, anunță Antena 3. Partea proastă e că nu au fost respectate normele sanitar-veterinare, iar vecinii au simțit un miros persistent de șoric ars. Informații încă neconfirmate spun că un atașat al ambasadei Rusiei la București s-a deplasat special la Baia Mare pentru a prelua ochii porcului sacrificat, în vederea expedierii, într-un plic, la ambasada Ucrainei de la Washington. Fac apel la românii de bună credință: dacă vor cumpăra de la măcelărie un cap de porc fără ochi, să anunțe de urgență organele abilitate. Inclusiv pe d-na procuror-șef Kovesi.

■ Femei violate în grup, bărbați castrați, copii abuzați sexual și civili forțați să defileze dezbrăcați pe stradă, potrivit ONU. Nu trebuie să mai precizez unde au avut loc grozăviile, cine și de ce. Intrați pe Gigi24, ei știu cel mai bine. Ca de obicei de când cu pandemia și războiul.

■ Pilotul bombardierului invizibil B-21 Raider al SUA s-a plâns că noul aparat de zbor e atât de invizibil, încât i-au trebuit 35 de minute până să-l găsească pe pista de decolare.

■ ”Sexul în afara căsătoriei va fi pedepsit cu închisoarea în Indonezia. Oamenii nu mai au voie să critice autoritățile sau președintele”, titrează Gigi24, cu oarecare satisfacție vizibilă printre rânduri. Așa le trebuie indonezienilor. Să critici autoritățile și pe tov. președinte este un păcat capital. Gigi24 niciodată nu ar face una ca asta. Ferească sfântul, nici morți! Cât despre ”sexul în afara căsătoriei”, cine mai are chef de astfel de distracții la 18 grade celsius, cât arată termostatul în redacția băieților de la Gigi24?

■ Declarația zilei îi aparține Sannei Marin, premierul petrecăreț al Finlandei: ”Trebuie să fiu foarte sinceră, brutal de sinceră. În acest moment, Europa nu este suficient de puternică şi ar fi la ananghie dacă Statele Unite n-ar ajuta atât de consistent Ucraina”. Ce poți să mai zici? Deci Europa e cu un picior în groapă, însă noroc cu Joe Biden, care ne livrează gaze și armament gratis. Stau și mă întreb dacă d-ra Sanna Marin a comis declarația înainte, în timpul sau imediat după ce a lichidat o sticlă de whisky – cadou de la ambasadă.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs