De ce China este un test beta pentru noua ordine mondială

De mai bine de un deceniu există o obsesie globalistă deschisă față de modelul guvernamental chinez – o poveste de dragoste, dacă vreți. Mulți susținători de top ai centralizării globale, inclusiv Henry Kissinger și George Soros, au lăudat China în trecut și au lăsat să se înțeleagă că țara comunistă se transformă într-un jucător important în cadrul Noii Ordini Mondiale. Soros și-a exprimat sentimentele în 2009, în momentul în care China a început să curteze FMI și să emită trilioane de dolari în titluri de creanță de trezorerie în yuani pentru a se alătura inițiativei lor privind moneda globală.

Câțiva ani mai târziu, China a fost inclusă în coșul de drepturi speciale de tragere al FMI. În prezent, PCC susține cu aviditate crearea unui nou sistem monetar global, cu FMI la conducere.

Trăim o realitate despre care scriu de mulți ani: China NU se opune centralizării globale sub controlul oligarhilor occidentali. Tot ceea ce își doresc este un loc proeminent la masă atunci când va începe ”Marea Resetare” și centralizarea totală. Dar informațiile de mai sus sugerează doar o relație economică între China și globaliști. Oare alianța merge chiar mai departe de atât?

Recent, Klaus Schwab, de la Forumul Economic Mondial, a acordat un interviu pentru CGTN, controlat de guvernul chinez, în cadrul summitului APEC. În acest interviu, Schwab laudă China ca fiind un model pentru multe alte națiuni. Asta i-ar putea șoca pe unii oameni, având în vedere că economia Chinei se clatină, exporturile sale globale scăzând în 2022 și piața imobiliară fiind în degringoladă. Declinulse datorează, în mare parte, stagflației globale, dar și politicii lor nebunești ”zero Covid”, care a ținut națiunea sub un blocaj pandemic timp de ani de zile.

.

Vă amintiți de toți acei sectanți-Covid care aclamau China anul trecut? Vă mai amintiți când susțineau că China este un exemplu perfect în legătură cu necesitatea lock-down-urilor și o dovadă că acestea funcționează? Da, acei oameni erau niște cretini.

Economia Chinei se află acum în cădere liberă, baza lor de producție fiind extrem de stresată din cauza blocajelor-Covid. În plus, se pare că populația chineză s-a săturat în sfârșit de condițiile draconice și se revoltă.

În videoclipul de mai jos, protestele izbucnesc la fabrica emblematică de iPhone a Foxconn din China, după ce muncitorii au ieșit în marș din fabrică. Ei fuseseră ținuți acolo în carantină împotriva voinței lor, în condiții de muncă precare și cu mâncare puțină.

Guvernul chinez a trimis trupe îmbrăcate în costume de protecție pentru a reprima revolta, în timp ce îi călca în picioare pe protestatari. Luați notă și amintiți-vă de acest videoclip atunci când veți auzi despre ostilitatea Apple față de politicile de libertate de exprimare ale lui Elon Musk pe Twitter – Apple iubește autoritarismul, la fel ca toate corporațiile conduse de globaliști.

China continuă să terorizeze cetățenii cu vizite ale poliției secrete la disidenții vocali și cu flote de drone care planează deasupra străzilor orașelor, monitorizând traficul pietonal și difuzând mesaje de propagandă. Unele drone pulverizează chiar și substanțe chimice necunoscute pe blocuri întregi. Între timp, China a implementat pe deplin sisteme de pașapoarte digitale cu vaccinuri legate de locurile publice și de magazinele de vânzare cu amănuntul. Nu puteți trăi într-un oraș chinezesc important fără un pașaport de vaccinuri actualizat sau fără un test Covid negativ efectuat la fiecare două săptămâni.

Toate aceste evenimente și condiții sunt adesea tratate ca fiind deconectate sau asociate întâmplător. Nimeni nu își pune întrebările corecte. Întrebarea cea mare fiind DE CE? De ce guvernul chinez își sabotează propria economie prin lockdown-uri și oprimă populația până la revoltă deschisă (o raritate în rândul poporului chinez, în mod normal supus). De ce să mențină blocajele în continuare, când este clar pentru restul lumii că pandemia s-a terminat și că blocajele și măștile nu au funcționat niciodată?

Le-aș adresa oficialilor PCC o întrebare simplă pe care mulți dintre noi, în America, am adresat-o și propriului nostru guvern în urmă cu mai bine de un an: dacă vaccinurile funcționează, de ce să mai impunem mandate și măsuri de izolare? Iar dacă vaccinurile nu funcționează, atunci de ce încercați să forțați populația să se vaccineze? Mai mult decât atât, dacă măștile și restricțiile funcționează, atunci de ce se confruntă China cu un alt presupus val de infecții?

Este evident că PCC nu se preocupă de bunăstarea cetățeanului chinez obișnuit. Nu există nicio logică în ceea ce fac ei, așa cum nu a existat nicio logică în ceea ce Biden, Fauci și CDC făceau în SUA. Diferența este că americanii au reușit să îi forțeze pe globaliștii din SUA să renunțe la agenda mandatului lor, probabil pentru că suntem puternic înarmați și și-au dat seama că prea mulți dintre noi nu se conformează. În China, nu există un echivalent al miliției civile.

Țara a fost o distopie înainte, acum este ceva diferit – un experiment de tiranie tehnocratică dus la extrem. China pare dispusă să înfometeze, să aresteze, să bată și chiar să ucidă oameni pe care pretinde că încearcă să-i protejeze de virus.

Nu este o greșeală faptul că aproape toate politicile pe care China le pune în aplicare sunt o copie directă a politicilor sugerate de WEF și de instituții precum Imperial College din Londra în 2020, la începutul epidemiei. Globaliștii au susținut că ”nu ne întoarcem la normal” și că publicul va trebui să sacrifice multe dintre libertățile noastre pentru a opri pandemia. În realitate, niciuna dintre politicile lor nu a fost eficientă în oprirea răspândirii, dar au fost foarte eficiente în suprimarea populației. Iar în cazul Chinei, nimic nu a revenit vreodată la normal.

Raționamentul tacit, în opinia mea, se leagă direct de relația pe termen lung a Chinei cu globaliștii și de dorința acestora de a face parte din Noua Ordine Mondială, numită și ”ordinea mondială multipolară”, a patra revoluție industrială, Marea Resetare și o duzină de alte denumiri. Dacă vreți să cunoașteți adevărata viziune globalistă pentru viitor, aruncați o privire la China de astăzi și apoi multiplicați durerea și suferința de încă o sută de ori. China este un test beta.

Poate că este un test pentru a vedea ce nivel de tiranie sunt dispuși să îndure oamenii. Poate că este un test de funcționalitate a diferitelor sisteme de supraveghere și mecanisme de control. Poate un exercițiu pentru inevitabilele revolte și rebeliuni care vor avea loc în numeroase țări și ne arată cea mai bună modalitate de a le face față. Globaliștii precum Klaus Schwab nu sunt interesați doar de China ca model economic, ci și ca model social pentru o mare parte a Occidentului, cu unele modificări ici și colo.

Problema pentru establishment este că, dacă există exemple vizibile de libertate în pofida codrilor, atunci alte națiuni vor începe să se îndoiască de necesitatea propriilor închideri. Chiar și poporul chinez începe să riposteze. Nu își pot pune în aplicare NWO-ul într-o țară la un moment dat, vor trebui să asuprească mai multe țări deodată.

Așa cum le-am spus în ultimul an unora dintre cei mai nihiliști oameni din mișcarea pentru libertate care cred că totul este pierdut, înțelegeți că sunteți norocoși că trăiți în SUA în acest moment și ar trebui să fiți recunoscători pentru milioanele de conservatori care au refuzat în mod activ și vocal să se conformeze mandatelor și vaccinurilor. Ei au salvat țara de la o tiranie mai mare. Dacă globaliștii ar fi obținut ceea ce își doreau cu adevărat, am fi semănat mult cu China în acest moment.

Am planat aproape de acel soare negru și am dansat cu diavolul, dar nu suntem învinși.

Așa cum este, China continuă să reprezinte un model de vis autoritar; un studiu de cercetare în materie de tortură psihologică în masă. Departe de a fi o contrapondere la globaliști, este de fapt o lucrare globalistă în curs de desfășurare. Urmăriți îndeaproape ce se întâmplă acolo, pentru că nenorocirile săvârșite în China vor fi în cele din urmă încercate aici, acasă.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs