Demagogie pură la summit-ul NATO de la București

Desantul euroatlanticilor la București, în frunte cu Blinken și Stoltenberg (ultimul, escortat de avioane F-16 cu girofar trimise de Aurescu) a scos în evidență, dacă mai era nevoie, două mesaje mari și late. La fel de false precum ceasurile chinezești Rolex fabricate pe vapor. Iată-le:

1. Alianţa Nord-Atlantică nu este parte în război
2. Rusia atacă Europa, nu doar Ucraina

Pretenția lui Jens Stoltenberg potrivit căreia NATO nu se implică în război sfidează faptele de pe teren, bunul simț și orice logică. Reprezintă, practic, o imensă bătaie la joc la adresa cetățenilor care gândesc cu propriul creier, fără a aștepta ca informațiile să fie trecute prin filtrul propagandiștilor Puterii.

Trecem peste faptul că din 2014 țările NATO au întețit sprijinul constant pentru Ucraina. Au trimis armament, logistică și instructori militari. Apoi, din 24 februarie 2022, efortul de război a devenit foarte transparent. A inclus ofițeri, agenți ai serviciilor de informații, sateliți, tancuri, armament sofisticat, mercenari, tehnică de bruiaj, planuri de sabotaj, muniție ș.a.m.d. – adică absolut tot ceea ce avea nevoie regimul Zelensky, cu excepția avioanelor, a bombelor nucleare și a rachetelor cu rază lungă de acțiune. În mod evident, sprijinul NATO s-a tradus prin numeroase victime în rândul rușilor și ucrainenilor.

A spune că NATO ”participă, dar nu se bagă” nu doar că reprezintă o denaturare gogonată. O minciună sfruntată. Mai mult, le jignește inteligența până și războinicilor globaliști care susțin, din fotoliu, să luptăm până la ultimul rus și ultimul ucrainean.

De altfel, ministrul lituanian de externe, Gabrielius Landsbergis, prezent la București, a explicat foarte clar cum devine treaba cu neimplicarea: ”Ucraina are nevoie de apărare antiaeriană. Tot ceea ce avem trebuie să fie expediat imediat. NATO nu rămâne fără tancuri și nici fără muniție pentru tancuri”.

Cât despre alegația potrivit căreia ”Rusia atacă Europa”, dacă nu direct, măcar subversiv, urmărind destructurarea UE, singurele dovezi sunt declarațiile pe cuvânt de onoare ale propagandiștilor de război, în frunte cu Pentagonul.

În timp ce Stoltenberg a salutat prezența Chișinăului la summit-ul de la București, ”respectând faptul că Moldova nu doreşte să adere la NATO, ci este o ţară neutră” (și atunci, de unde până unde parteneriatul?!), Iohannis a fost mult mai tranșant: ”Sperăm ca și Ucraina și Georgia să devină state membre NATO, așa cum a fost decis în 2008 la summit-ul NATO din București.”

La rândul său, ministrul Aurescu a salutat prezența celor 4.000 de militari americani în România și decizia lui Iohannis de a aloca 2,5% din PIB pentru apărare, în speranța că, la un moment dat, vom scăpa de vize. Și ne vom uni cu Rep. Moldova – promisiunea fermă a partenerilor strategici. Farul nostru călăuzitor în relația cu Casa Albă.

Declarație comună a miniștrilor de Externe a statelor NATO punctează încă două ”adevăruri” incontestabile. Dacă ar fi putut, până și hârtia pe care a fost tipărită declarația ar fi roșit, de jenă: ”Rusia poartă întreaga responsabilitate pentru acest război, o încălcare flagrantă a dreptului internaţional şi a principiilor Cartei ONU. (…) NATO este o alianţă defensivă”.

La un astfel de circ propagandisto-manelistic, mult mai nimerit ar fi fost un concert cu Florin Salam la Ateneu, în cinstea oaspeților de vază Blinken și Stoltenberg.

……………..

ZIUA 10, ULTIMA / Campania ”10 zile de donații pentru 100 de zile de Opoziție” continuă. După nouă zile și nouă nopți avem 2.830 euro, dintr-un minim de trei mii. Vă mulțumesc tare mult.

Iată cum puteți dona în continuare pentru proiectul Opozitiapunctnet:

PayPal (onciu.email@yahoo.com)
Conturi ING BANK:
RO70INGB0000999906930786 (lei)
RO65INGB0000999911989038 (euro – SWIFT INGBROBU)
Titular: Adrian Onciu
REVOLUT – 0791.287.318 ––––– @adrian6j60

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs