Internaționala europeană Woke a ipocriziei vrea să ne strice fotbalul

Vălul obligatoriu pe cap, discriminarea homosexualilor și accidentele muncitorilor din construcții în Qatar umbresc minciuna stupidă. O minciună care are ca scop un război mondial.

Oricine a crezut că mass-media va analiza în profunzime actuala și cea mai periculoasă minciună din ultimele decenii s-a înșelat amarnic. Poate că are legătură cu faptul că au fost și încă sunt ocupați cu Qatar și cu atacul la adresa fotbalului.
Deși chiar și președintele american Biden, generalii NATO, polonezi și ucraineni au confirmat că racheta care a lovit Polonia și a provocat moartea unor civili a fost lansată nu de ruși, ci de ucraineni, președintele Zelensky continuă să insiste cu minciuna că a fost lansată de ruși. Zelensky a cerut aplicarea articolului 5 din Tratatul NATO, adică un război fierbinte între NATO și Rusia, ca represalii la un atac rusesc asupra unuia dintre membrii Alianței. Un răspuns militar al NATO împotriva Rusiei ar fi poarta spre iad și spre un război mondial devastator.

”Fără îndoială”: Zelensky se preface din nou că știe mai bine. De data aceasta însă, nu toți fanii săi mai sunt induși în eroare.

Dacă atacul cu rachete a fost un accident sau chiar un act deliberat al Ucrainei (în interesul lui Zelensky și al altor războinici mondiali) nu poate fi spus în mod concludent fără o investigație independentă. Cu toate acestea, este foarte probabil ca investigațiile să nu ducă la nimic – la fel ca în cazul actului de terorism de stat împotriva gazoductului Nordstream. Desigur, dacă Rusia nebună și masochistă și-ar fi aruncat în aer propria afacere de miliarde de dolari cu gaz, rezultatele ar fi fost cunoscute cu mult timp în urmă, mass-media ar fi relatat pe larg, iar Rusia ar fi fost condamnată în unanimitate.

Într-un caz, făptașul are voie să fie propriul anchetator; în celălalt, victima este suspectul ținut departe de locul faptei.

Deoarece aspirațiile (sau ”marea minciună”) actualului piroman Zelensky – care vrea să arunce pământul într-un infern și de a cărui coadă atârnă mass-media și politicienii occidentali – nu reprezintă o problemă, ne întoarcem la ceea îi preocupă în acest moment pe politicienii europeni, mass-media și restul comunității woke: Qatar, Cupa Mondială și încălcările drepturilor omului în această țară.

Opresiunea comunității LGBTQ și obligativitatea purtării vălului pentru femeile din Qatar sunt criticate pe bună dreptate, cel puțin din perspectiva Occidentului luminat. Pentru lucrătorii din construcții, lucrurile sunt puțin mai complicate: pe șantierele uriașe se produc accidente, inclusiv accidente mortale. Ca să evite acest lucru, comunitatea Woke ar trebui probabil să ceară interzicerea la nivel mondial a marilor șantiere de construcții, poate mai întâi în Germania, urmată de restul Uniunii Europene, unde se știe că muncitorii la negru se mișcă în voie pe șantierele de construcții.

Totuși, aici, în Asia, un astfel de lucru nu ar putea fi aplicat, deoarece asiaticii sunt de obicei pragmatici și, ca atare, sunt ancorați în realitate și nu conduși de ideologiile occidentale de tip woke (ceea ce nu înseamnă, totuși, că drepturile muncitorilor din construcții nu se îmbunătățesc încet, dar sigur, și aici, fără a fi nevoie de lecții de morală din partea unor atotștiutori occidentali).

Dar pentru a se asigura că nu se mai comit încălcări ale drepturilor omului pe șantierele de construcții, comunitatea Woke ar putea interzice toate activitățile din construcții. Ar putea chiar să se potrivească destul de bine în conceptul ecologic al Verzilor.

De la politicieni ecologiști la mass-media mainstream și la așa-numita mass-media alternativă care se preface că nu vrea să dea lecții: membrii Woke International se întrec unii pe alții cu atacurile la adresa Qatarului. (Capturi de ecran: diverse)

Un reflector unilateral în mod deliberat asupra întregii probleme din Orientul Mijlociu?

Să rămânem pentru o clipă în vecinătatea Qatarului: în Israel, căsătoria este de competența tribunalelor religioase, care consideră că mariajul gay este ilegal, la fel ca și căsătoria interconfesională. Chiar și evreii israelieni laici resping cu o largă majoritate căsătoriile interconfesionale. Femeilor din Qatar li se permite să se căsătorească cu străini, dar își pierd cetățenia qatareză. Pe de altă parte, bărbații din Qatar se pot căsători acum cu femei străine nemusulmane.

Pe măsură ce rata de natalitate a ultraortodocșilor crește vertiginos, aceștia vor forma cel mai mare grup din cadrul populației din Israel într-un viitor nu prea îndepărtat. Așadar, Israelul va semăna mult mai mult cu Qatarul de astăzi, în timp ce Qatarul are o șansă bună de a deveni mai puțin homofob și mult mai tolerant față de căsătoriile interconfesionale. Deci, este aceasta o problemă unilaterală deliberată a întregului Orient Mijlociu? Spre deosebire de Qatar, mass-media din Germania și din restul Europei vor fi cu siguranță înțelegătoare față de această evoluție din Țara Făgăduinței, deoarece au adoptat o atitudine corectă din punct de vedere politic, conform căreia chiar și cea mai neînsemnată critică la adresa Israelului este considerată antisemită și, prin urmare, trebuie anulată.

Acest tweet arată un cuplu de homosexuali pe o plajă din Israel. Twiterul spune că, dacă ar fi făcut același lucru în Qatar, ar fi riscat până la 3 ani de închisoare. El nu menționează că homosexualii din Israel sunt amenințați de evreii ortodocși.

Politicienii germani își arată din nou sentimentele politice pe brațe: ministrul de interne și moralizatorul Nancy Faeser a purtat banderola ”OneLove” în timpul înfrângerii Germaniei cu 1-2 împotriva Japoniei în Qatar, pentru a protesta față de poziția Qatarului față de homosexualitate. (Captură de ecran: Skysports)

Ipocrizia moraliștilor europeni și a neocoloniștilor europeni

Mass-media salută războaiele ”neprovocate” ale Americii, justifică războaiele economice ale acesteia (inclusiv armele care produc foamete, etichetate în mod neîndreptățit drept ”sancțiuni”), sprijină războiul prin procură al Ucrainei împotriva Rusiei și a minorității vorbitoare de limbă rusă din 2014, nu sunt indignate de genocidurile susținute de Occident, din Palestina până în Yemen, dar denigrează cu mare fanfară micul outsider Qatar pentru drepturile omului.

Gianni Infantino, șeful FIFA: ”Pentru ceea ce noi, europenii, am făcut în ultimii 3.000 de ani, ar trebui să ne cerem scuze pentru următorii 3.000 de ani înainte de a începe să dăm lecții de morală oamenilor.

Și da, ipocrizia pe care o critică președintele FIFA, organismul care guvernează fotbalul mondial, are, de asemenea, rădăcini rasiste.

”Oamenii din Asia, Africa și Orientul Mijlociu nu trebuie să se confrunte cu zboruri transatlantice costisitoare sau cu cerințe de viză intruzive și adesea umilitoare. În schimb, Statele Unite, una dintre gazdele următoarei Cupe Mondiale, aveau până de curând o ”interdicție de intrare pentru musulmani” care i-ar fi împiedicat pe iranieni să urmărească meciurile echipei lor. Până la 100.000 de iranieni plănuiesc să facă zborul scurt pentru a asista la turneul din acest an. Istoria fotbalului arab – ca multe altele din regiune – este legată de istoria colonialismului și de lupta împotriva acestuia. Mișcarea pentru independența Algeriei, cunoscută sub numele de F.L.N., a format o echipă în exil în 1958, ca parte a luptei împotriva dominației franceze. Echipa a concurat împotriva altor echipe naționale chiar înainte de a exista o Algerie independentă. În Egipt, Iordania, Palestina și Sudan, mișcările naționaliste care au luptat pentru independență față de puterile coloniale au demonstrat rolul fotbalului în proteste, în înființarea de partide politice și în creșterea conștiinței naționale. Liga națională din Qatar este, de asemenea, cu aproape un deceniu mai veche decât independența țării față de Marea Britanie, în 1971.”

Deși regiunea are o istorie de secole a sportului frumos, este pentru prima dată când lumea arabă, care numără peste 440 de milioane de locuitori, găzduiește Cupa Mondială de la înființarea acesteia în 1930. Lucru pe care foștii stăpâni coloniali europeni moralizatori par dornici să îl refuze.

Dr. Al-Arian, istoric și autor al cărții ”Football in the Middle East: State, Society and the Beautiful Game”, explică faptul că acest sport nu mai este domeniul exclusiv al statelor europene și al fostelor lor colonii din America Latină și că această Cupă Mondială nu va fi accesibilă în primul rând fanilor europeni, ci și multor altora:

Sper să trăiesc pentru a vedea ziua în care o Cupă Mondială se va deschide în Marea Britanie sau în Statele Unite și comentatorul va spune: ”Ei bine, puteți să vă faceți singuri o părere despre secolele de războaie și distrugere, mizerie și sclavie pe care țara gazdă le-a adus pe tot globul…”.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs