Eroul nostru

Novak Djokovic tocmai a câștigat Turneul Campionilor, după un an în care băieții de la Davos l-au forțat să privească la televizor Australian Open și US Open. Cunoașteți istoria, nu mai revin.

Patrioții au nevoie de lideri ca de aer. Au nevoie de repere, de performeri inspiraționali, care să-i motiveze și să le dea speranță. Să conștientizeze că nu au rămas singuri în lupta cu globaliștii fără niciun Dumnezeu. Și că indisciplinații, teroriștii domestici, antioccidentalii (sau putiniștii, cum vreți) nu sunt decât niște oameni de bun simț, dornici să trăiască într-un lume cât de cât normală.

Din nefericire, foarte puțini politicieni sunt capabili să reprezinte cu demnitate curentul suveranist, patriotic.

Chiar dacă Djokovic nu este un activist în sensul pe care îl știm cu toții, simplul fapt că a înfruntat deschis ”sistemul” cu riscul de a-și compromite cariera îl face un adevărat erou. Un simbol al înfruntării cu globaliștii lui Schwab. Un luptător nu doar pe terenul de sport, ci și în afara lui. Acolo unde lumea îl așteaptă cu sufletul la gură pentru un autograf, un cuvânt de mulțumire sau doar un zâmbet cald.

Extrem de modest în raport cu calitățile sale incontestabile, Nole a evitat în permanență conflictul. A evitat să-și aroge vreun merit pentru opoziția fățișă față de ”sistem”, deși cauza lui dreaptă este în aceeași măsură cauza a sute de milioane de oameni de pe întreaga planetă.

Foarte temperat în raport cu nedreptățile din ultima vreme, Djokovic a dat dovadă în dese rânduri de solidaritate față de colegii de breaslă. Le-a apărat drepturile într-un soi de sindicat al tenismenilor, i-a ajutat cu bani pe mulți dintre ei în perioade dificile, a donat milioane de dolari către cauze umanitare. I-a inspirat pe cei din jur fără îngâmfare, fără pretenția de a fi un ”guru”.

Nu în ultimul rând, Nole este un adevărat creștin. Un apărător al Bisericii.

Când vorbim despre Djokovic, vorbim nu doar despre un campion desăvârșit, ci și un uriaș caracter. Un sportiv unic. Un adevărat exemplu pentru tânăra generație, pervertită în școli de politizarea educației și îndepărtarea de principiile vieții creștine. Singurul mare campion cu coloană vertebrală. Capabil să-și apere convingerile, în ciuda presiunilor imense, a terfelirii imaginii publice și a ratării unor Grand Slam-uri care l-ar fi putut aduce deja în postura de ”Cel mai bun din toate timpurile”.

Nu știm, încă, dacă Nole a câștigat competiția sportivă cu Federer și Nadal, dar cu certitudine a câștigat-o pe cea din afara terenului. Milioane de oameni din întreaga lume, fani ai tenisului sau simpli observatori, au simțit sacrificiul lui Nole. Lupta lui care este, de fapt, și lupta noastră. Lupta pentru un principiu mai presus de clasamente, de glorie și de bani. De aceea oamenii îl iubesc și îl respectă acum poate mai tare decât ar fi făcut-o înainte să afle cine sunt, cu adevărat, Tony Fauci, Bill Gates sau Joe Biden.

De aceea Nole rămâne în inimile noastre. De aceea va fi întotdeauna un campion mult mai bun decât Federer sau Nadal. Un campion complet: corp-minte-suflet.

A luptat pentru un principiu perfect conștient de urmări. Mass-media l-a pus imediat la colț. L-a umilit, i-a găsit false defecte, l-a aruncat la lada de gunoi a istoriei. Pe undeva explicabil, din moment ce Nole provine dintr-o mică țară europeană și niciodată nu își ascunde mândria de a fi un adevărat patriot sârb. Familist convins, credincios ortodox, apărător al tradițiilor poporului său. Adică fix modelul de campion pe care mass-media evită să-l aducă în luminile rampei, așa cum ar merita pe deplin.

Important e că nu doar sârbii se mândresc cu Nole. A devenit un simbol la nivel global. Și trebuie să rămână un mare simbol, indiferent de cum îl tratează mass-media puternic stimulată de Big Pharma și de politicienii corupți.

Iată de ce te iubim, Nole. Keep going, suntem alături de tine!

–––––––––––––––––––
ZIUA 5 / Campania ”10 zile de donații pentru 100 de zile de Opoziție” continuă. După patru zile și patru nopți avem 930 euro, dintr-un minim de trei mii. Vă mulțumesc tare mult.

Iată cum puteți dona în continuare pentru proiectul Opozitiapunctnet:

PayPal (onciu.email@yahoo.com)

Conturi ING BANK:

RO70INGB0000999906930786 (lei)
RO65INGB0000999911989038 (euro – SWIFT INGBROBU)
Titular: Adrian Onciu

REVOLUT – 0791.287.318 ––––– @adrian6j60

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs