Doi megadonatori republicani, aliați ai lui Trump, anunță că nu-i vor susține campania prezidențială din 2024

Un text de Ryan Saavedra pentru dailymail.com

Doi aliați de top ai fostului președinte Donald Trump au spus miercuri, la o zi după ce Trump și-a anunțat campania prezidențială din 2024, că nu îl vor susține pe fostul președinte.

Stephen Schwarzman, un investitor miliardar, a afirmat într-un comunicat că nu îl va susține pe Trump în alegerile primare ale Partidului Republican pentru președinție.

”America se descurcă mai bine atunci când liderii săi sunt înrădăcinați în prezent și mâine, nu astăzi și ieri”, a spus Schwarzman. ”Este timpul ca Partidul Republican să se îndrepte către o nouă generație de lideri și intenționez să susțin pe unul dintre ei în alegerile primare prezidențiale.”

Mai târziu în cursul zilei, Ronald Lauder, moștenitorul miliardar al averii Estée Lauder, a anunțat prin intermediul purtătorului său de cuvânt că nu va susține noua campanie a lui Trump pentru președinție.

Purtătorul de cuvânt nu a indicat pe cine va susține Lauder în 2024, dar un raport al CNBC a precizat că acesta a donat în mod repetat guvernatorului Floridei, Ron DeSantis.

Fondatorul Citadel, Ken Griffin, un megadonator republican cu o avere de aproximativ 30 de miliarde de dolari, l-a atacat recent pe fostul președinte, spunând: ”Mi-ar plăcea să cred că Partidul Republican este pregătit să treacă peste cineva care a fost pentru acest partid perdant trei ori”.

Griffin a donat milioane de euro pentru operațiunea politică a lui DeSantis și a spus că DeSantis ”va candida pe baza unui palmares de realizări pur și simplu incredibile”.

Griffin a indicat că are un dezgust puternic față de îndoctrinarea woke care are loc în multe școli din țară și a declarat că îl va susține pe DeSantis, dacă va candida.

Directorul executiv al fondului de hedging, cu o avere de aproximativ 30 de miliarde de dolari, și-a mutat recent afacerea din Chicago în Florida, și nu a făcut-o pentru avantajele fiscale.

”O să fiu expulzat de aici, dar impozitele nu au făcut parte din decizia noastră de a veni în Florida”, a declarat Griffin. ”Când ai școli excelente, un mediu minunat și străzile tale sunt sigure și curate, atunci ai un loc în care vrei să trăiești și pe care să îl numești acasă. Există ceva foarte special în legătură cu guvernul din Florida și cu accentul pe care îl pun pe asigurarea valorilor tradiționale pentru comunitate.”

Griffin a vorbit în mod special despre daunele pe care școlile ”woke” le-au avut asupra copiilor săi din Chicago și despre cum și-a văzut copiii înflorind în sistemul educațional din Florida.

”Copiii mei au mers la o școală fenomenală în Chicago… dar îndoctrinarea lor în ideologia woke a fost zdrobitoare”, a spus Griffin. ”Au venit acasă foarte confuzi în legătură cu faptul că Statele Unite sunt sau nu o țară bună. Și au venit acasă confuzi cu privire la ceea ce puteau sau nu puteau spune unui elev care era asiatic sau de altă culoare”.

”Fiul meu a fost mustrat pentru că i-a spus unui elev asiatic că este bun la matematică – pentru stereotipuri”, a continuat Griffin. ”Și este de necrezut să vezi cum acest lucru distruge mințile unor copii care sunt altfel inocenți și buni și nu se gândesc la astfel de aspecte.”

”Să-i văd cum se transformă aici, în școala din Miami, este poate cel mai mare cadou pe care Miami l-a oferit familiei mele”, a adăugat Griffin.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs