Lavrov, jos tricoul!

Una dintre cele mai mari minciuni ale propagandei de partid și de stat este că noi – indisciplinații, teroriștii domestici, putiniștii, luptăm din greu împotriva Occidentului.

Mai precis, mușcăm mâna care ne hrănește. Uitați-vă la nivelul de trai: cum trăiam în 2007 și ce bine o ducem acum. Uitați-vă la Belarus, la Rep. Moldova sau la alte state ex-comuniste. Cât de greu se descurcă fără capitalul occidental. Fără marile corporații și bănci dispuse să aducă lumina și bunăstarea în casele oamenilor.

Însă traiul ”de lux” vine cu un cost. Cu o ideologie. Cu năzuința globaliștilor de a face o lume mai bună, sub comanda unui guvern unic, autoritar. Vrem să trăim chiar mai bine decât acum? OK. Închidem ochii și mergem mai departe. De ce să-i criticăm, aiurea, pe cei de la Washington și Bruxelles?

Globaliștii nu-și pot atinge obiectivele stabilite la Davos decât prin intermediul acestei ideologii de stânga, neomarxiste. Și încearcă să ne convingă de faptul că bunăstarea și guvernul mondial (cu libertăți puternic ajustate) sunt strâns legate. Iar conservatorii, cunoscuți sub numele de ”extremiști”, nu vor fi niciodată capabili să ne facă fericiți.

Așadar, cine nu e cu noi, este împotriva noastră, după cum bine spunea tânărul agitator V. I. Lenin. Adică împotriva ”noastră”, a globaliștilor neomarxiști, în niciun caz a Occidentului luat pe de-a-ntregul. Occidentul are o grămadă de oameni cu capul pe umeri, o mulțime de elite, de valori încă nepervertite de virusul de la Davos. Occidentul reprezintă infinit mai mult decât politicieni ca Joe Biden, Olaf Scholz sau Ursula von der Leyen. Dacă ești împotriva lor (în sensul că îi critici în raport cu faptele), în nici un caz nu ești antioccidental sau putinist.

Ești doar un om de bun simț, rațional și bine informat.

Lavrov se luptă cu Occidentul purtând iPhone și ceas Apple, îmbrăcat cu un tricou al unui artist american bisexual dependent de droguri”, au titrat, cu vădită satisfacție, subofițerii de la Gigi24. Absolut halucinantă interpretarea! Noi, toti ceilalți care criticăm politica Bruxelles-ului și a Casei Albe ar trebui să purtăm ceasuri Pobeda? Căciulă cu clape (ușancă)? Să bem votcă în loc de whisky? Să folosim telefoane cu rotiță? Să aruncăm pe geam toate calculatoarele din casă și să postăm textele pe pereți?

Evident, nu ne putem dezice de Occident. De Europa. De civilizația apuseană. Am fost, suntem și vom rămâne aici. Dar să fie clar: războiul nu este al Occidentului, ci a unor așa-zise elite grupate într-o gășculită de aroganți multi-miliardari, fără scrupule și fără urmă de omenie, care visează să conducă lumea apăsând pe un singur buton. Fix ca în pandemie.

Cu ei ne luptăm. Și dacă pentru asta suntem anti-occidentali, atunci așa să fie. Ne asumăm. În fond, ”anti-occidentali” este chiar ceea ce lipsea din categoriile mai sus menționate: indisciplinați, teroriști domestici, putiniști.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Nu cred ca politica imperialista bazata pe diversiune si razboi, practicata de USA prin guvernul lui Joe Biden, are ceva in comun cu ideologia de stanga. Imi pare rau, dar ori nu ai pic de habar ce inseamna si ce implica ideologia de stanga, explicata foatebine in lucraril lui Marx, si a multor alti, ori esti prost informat. Ca acesti imperialisti cocheteaza cu Probleme ce sunt dezbatute si in ideologia de stanga, poate fi interpretat ca o pura strategie de a manipula opinia publica internationala. Daca ne uitam putin mai bine pe harta geopolitaca actuala, observam ca tari cu guverne de stnga sufera masiv in urma urma embargourilor impuse de mult timp de catre USA; Cuba, Venezuela, Nicaragua, etc. Ca exista multi „fake leftist” oportunisti ce au schiombat repede macazul spre Vestul Imperialist, cum ar fi Slavoj Zizek si altii, nu scuza cu nimic faptul ca alianta NATO condusa de catre USA, a fost, este si va fi o institutie a carui ideologie este de dreapta.

  2. Pare fake…

  3. Da, aveti dreptate!!! E Photoshop…fin si bine lucrat, dar tot Photoshop este! Mariti imaginea la max!!!

  4. Sunt ferm convins că Lavrov a purtat îmbrăcămintea și accesoriile respective doar pentru această poză. Este absolut exclus ca Lavrov să folosească un iPhone, și cu atât mai puțin un Apple Watch. Putin poartă ceasuri Patek Philippe și A. Lange & Sohne de cât jumate de milion unul, iar un diplomat din cei apropiați ai lui, mai ales unul de talia lui Lavrov, să poarte un smart watch?? Până și pentru mine, care abia am acces la vreun Omega, sau un Rolex de maxim 5-10 mii Eur, și n-aș coborî în veci la un smartwatch.
    De fapt, dacă te uiți puțin mai bine la poză, există și posibilitatea ca aceasta să fie trucată. Capul lui Lavrov nu se prea potrivește cu restul, nici la ten, nici la elasticitatea pielii. Mâinile par a fi ale unei persoane mai tinere, iar prin degetele care țin pixul nu se vede fumătorul înrăit care e Lavrov.

  5. Cind o sa avem taria sa nu le mai spunem „elite”, ci ceea ce sint: Khazari (jidani… pe romineste)? Fuga de a le devoala adevarata lor identitate, ne-a adus unde sintem. „Nu poti spune un adevar pe jumatate, fara a-l transforma in minciuna”… Eu dixit. Daca nu stii identitatea certa a inamicului, istoria lui, modelul comportamental si credinta, nu ai cum sa-l invingi… Sa faci acelasi lucru la infinit si sa astepti rezultate diferite… se numeste nebunie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs