Globaliștii lui Merkel, patrioții lui Trump și Marele Reset sub asediul pandemiei Covid-19

NOTĂ: Acest articol a fost publicat de Agenția Mediafax în urmă acum aproape doi ani, pe 21 noiembrie 2020. Ulterior, textul a ”dispărut” subit de pe internet, împreună cu alte 300 de comentarii și analize.

Cine mai are vreun strop de îndoială că de ceva vreme se duce o luptă pe viață și pe moarte între globaliști și ”patrioți” (în versiunea lui Trump) sau globaliști și ”naționaliști” (în accepțiunea lui Merkel), fie este profund dezinteresat de politica externă, fie trăiește cu senzația că ne aflăm în fața unei false probleme. Sau chiar a unei conspirații.

Pe fondul alegerilor prezidențiale din Statele Unite spiritele s-au încins între cele două tabere. Am văzut imagini șocante, altădată de neimaginat. Am văzut cum cetățeni americani dădeau foc drapelului țării lor, fără ca Poliția să intervină. De parcă ar fi fost vorba despre fundamentaliști islamici surescitați, aflați la o petrecere în curtea lui Bin Laden.  

Există peste Ocean un puternic curent de opinie progresist potrivit căruia Statele Unite ar trebui să-și cedeze suveranitatea unor organisme internaționale concepute să pună pe picioare guvernul mondial, odată cu atingerea punctului culminant al globalizării. De aici și aversiunea față de drapelul țării, față de sintagma ”America First” și față de tot ceea ce înseamnă patriotismul invocat de președintele Donald Trump. 

Viitorul nu aparţine globaliştilor. Viitorul aparţine patrioţilor. Viitorul aparţine naţiunilor suverane şi independente, care-şi protejează cetăţenii şi îşi respectă vecinii și onorează diferențele care fac fiecare țară specială și unică”, spunea Donald Trump în septembrie 2019, în fața Adunării Generale a ONU, spre stupefacția liderilor prezenți.   

Ajuns președinte în 2016 în ciuda oricăror pronosticuri, Trump a devenit repede principalul inamic al globaliștilor. Politicieni de rang înalt, instituții importante, multimiliardari, bancheri, baroni de presă și filantropi cu scopuri politice declarate s-au trezut peste noapte amenințați de o fostă vedetă de televiziune. Un oarecare om de afaceri, fără experiență politică, având pretenția (absurdă?!) că ar putea schimba mersul istoriei.

Am scris într-un material recent cum s-au folosit globaliștii de pandemie ca să-l execute pe Trump la alegerile din 3 noiembrie. Ar fi păcat ca aceleași forțe discrete și foarte puternice să nu profite până la capăt. Și să nu așeze lumea pe noile coordonate, cu mult în avans față de data stabilită. Pare momentul ideal, odată ce patrioții sunt pe punctul de a rămâne fără lider, cumva în bătaia vântului, ignorați și deseori stigmatizați de mass-media și o bună parte a intelectualității cu vederi de stânga. După preconizata dispariție a lui Trump de la Casa Albă, nimeni și nimic nu va mai sta în calea Noii Ordini Mondiale, cunoscută în ultima vreme sub denumirea Marea Resetare. O sintagmă folosită de economistul german Klaus Schwab chiar în titlul cărții sale, ”COVID-19: The Great Reset”.    

Klaus Schwab nu este un economist oarecare. El conduce Forumul Economic Mondial, adică mega-influenta organizație din Elveția sub egida căreia au loc întrunirile anuale de la Davos, cu participarea elitelor lumii – politicieni, miliardari, oameni de știință, patroni de media, șefi de instituții importante, bancheri, directori de ONG-uri, activiști de talia Gretei Thunberg. ”Marea Resetare” este noul plan promovat de Forumul Economic Mondial, în completarea Agendei 2030 pentru dezvoltare durabilă, ca modalitate de a folosi pandemia pentru a schimba sistemele politice și economice globale. Evident, nicidecum în sensul întăririi suveranității statelor lumii, ci exact pe dos, în ideea cedării și mai mult a acestei suveranități către instituții cu acoperire planetară.

Întrunirile anuale de la Davos ale elitelor din mediul politic și economic nu sunt deloc doar niște discuții neoficiale și irelevante, chiar dacă se petrec într-un cadru informal. Uitându-ne puțin în urmă, constatăm că liniile directoare ale globalizării, stabilite la întrunirile de la Davos, au fost puse în practică punct cu punct. Pagina de internet a Forumului Economic Global vorbește foarte transparent despre politicile impuse prin intermediul Agendei 2030, completată de conceptul Marii Resetări: schimbările climatice și pactul Green Deal, lupta anticorupție, identitatea digitală, companiile multinaționale și guvernarea globală, egalitatea între sexe, drepturile LGBT, migrația, firmele Big Tech și dreptul la intimitate, reacțiile la pandemii, protecția mediului, reducerea inegalităților și a sărăciei, combaterea rasismului, vaccinarea, realitatea virtuală și multe altele. Desigur, lipsește combaterea ideologiilor de extremă stânga.

Un studiu (chiar și superficial) al programelor propuse de Forumul Economic de la Davos arată fără putință de tăgadă o suprapunere perfectă între teorie și practică. Între aceste discuții informale și concretizarea lor. În ultimii 25-30 de ani liderii politici globaliști au implementat fără ezitare Agenda 2030 (cu mici sincope în perioada Trump) și vor continua să o facă în ritm susținut, impulsionați de preconizata victorie a lui Joe Biden în Statele Unite.

Trebuie să construim baze complet noi pentru sistemele economice și sociale. Pandemia ne-a arătat cât de repede ne putem schimba radical stilul de viață. Populațiile și-au manifestat în mod covârșitor dorința de a face sacrificii de dragul îngrijirii sănătății proprii și a persoanelor vulnerabile. În mod clar, există voința de a construi o societate mai bună. Trebuie s-o folosim pentru a asigura Marea Resetare de care avem atât de multă nevoie. Criza COVID-19 afectează toate aspectele vieții oamenilor din fiecare colț al lumii. Dar tragedia nu trebuie să fie singura sa moștenire. Dimpotrivă, pandemia reprezintă o fereastră rară, dar îngustă, de oportunitate pentru a reflecta, reimagina și reseta lumea noastră. Pentru a crea un viitor mai sănătos, mai echitabil și mai prosper”, pretinde Klaus Schwab, directorul Forumului Economic.

Oare unde am mai auzit noi despre ”construirea unei societăți mai bune”?

Spre deosebire de patriotul Donald Trump, globalistul Justin Trudeau, premierul Canadei, nu s-a sfiit să se alăture fără echivoc Agendei 2030. ”Această pandemie a oferit o oportunitate pentru resetare. Este șansa noastră de a reimagina sistemele economice care abordează de fapt provocările globale precum sărăcia extremă, inegalitatea și schimbările climatice. A reconstrui mai bine înseamnă a obține sprijin pentru cei mai vulnerabili, menținând în același timp elanul nostru în scopul atingerii Agendei 2030 pentru Dezvoltare Durabilă”, a spus Trudeau în binecunoscutul limbaj de lemn, la ultima Adunare Generală a ONU.

Liderul canadian este printre politicienii care nu-și ascunde adevărata agendă. Odată ce-a amintit numele programului major al ONU care vizează remodelarea economiei prin mijloace de mediu (aka Agenda 2030), practic Justin Trudeau a îmbrățișat în mod public neomarxismul, cu ambele brațe.

Ca de altfel și președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, la fel de preocupată de binele omenirii: ”Folosindu-ne de Green Deal ca de o busolă, am putea să transformăm această criză într-o oportunitate de a reclădi economiile noastre într-un mod cu totul diferit și de a le face mai sustenabile. Putem să facem societatea și planeta mai sănătoase investind în energie regenerabilă, utilizând mașini cu emisii scăzute, renovându-ne casele și făcându-le mai eficiente, cumpărând alimente obținute prin procese sustenabile, reutilizând materialele în loc să le aruncăm și reducându-ne amprenta de carbon”.  

În afară de latura strict economică și de mediu, în afară de intențiile de a salva omenirea de la o adevărată catastrofă ecologică, pandemia este folosită de globaliști pentru a schimba în mod fundamental societatea, credințele și tradițiile noastre. Este folosită fără scrupule pentru a trece cu tăvălugul peste specificul și istoria fiecărei națiuni. Și nu în ultimul rând este folosită pentru amestecarea raselor prin politica migraționistă a porților deschise și promovarea multiculturalismului de tip ateu, fără niciun Dumnezeu.

Directorul Forumului Economic Mondial sugerează prin intermediul Marii Resetări că distincția dintre sectoarele public și privat ar trebui să fie estompată, iar națiunile lumii ar trebui să se unească într-un guvern global.

Marea provocare a globaliștilor, după preconizata plecare a lui Trump, o reprezintă statele care se opun în mod fățiș unei ordini mondiale bazate pe doctrina liberală: Brazilia, India, Rusia, Turcia, Ungaria și Polonia. Adică statele unde patrioții sunt la putere. Am văzut cum Uniunea Europeană încearcă să rezolve problema ungurilor și a polonezilor printr-un șantaj ca la carte: condiționarea fondurilor europene de respectarea statului de drept (a se citi ”respectarea ideologiei progresiste”). La rândul ei, chiar dacă a marșat puternic pe venirea lui Joe Biden la Casa Albă, nici China nu pare prea încântată de propunerile Forumului Economic de la Davos.  

Teoretic, Marea Resetare ar fi trebuit să funcționeze perfect pe timp de pandemie. La început părea a fi momentul ideal pentru cooperare la nivel global. Cu toate acestea, în loc de coordonare sub umbrela instituțiilor multilaterale am avut parte de goana pe cont propriu după măști de protecție și aparate de ventilare mecanică. Pe urmă a venit închiderea frontierelor și concurența acerbă pentru aprovizionarea cu viitoarele doze de vaccin. Ca un făcut, statul național s-a dovedit a fi pilonul de bază în vremuri de pandemie.

Însă timpul nu-i pierdut. Ofensiva globaliștilor continuă pe măsură ce apar valurile doi și trei ale pandemiei. Vedem cum încălcarea libertăților civile și extinderea capacităților de supraveghere a populației fac parte din viața de zi cu zi. State ca Danemarca și Germania impun noi legi cu vădit caracter totalitar, în flagrantă contradicție cu drepturile fundamentale ale omului. România nu are un traseu diferit (ne amintim de insistențele lui Raed Arafat în Parlament). Sunt voci din ce în ce mai multe care spun că politicienii urmează deliberat un program de prăbușire a economiei și menținerea stării de teroare prin carantinarea orașelor, pentru ca ulterior singura opțiune rămasă, Agenda 2030 – Marea Resetare, să poată fi pusă în practică fără probleme.

Dacă vi se pare că Agenda 2030 sună bine, atunci haideți să vedem cum explică parlamentarul danez Ida Auken noua ordine mondială, într-un articol apărut chiar pe blogul Forumului Economic Mondial: ”Bine ați venit în 2030. Nu am nimic. Nu dețin o mașină. Nu am o casă. Nu dețin aparate sau haine. Tot ceea ce altădată era considerat un produs, a devenit acum un serviciu. Avem acces la transport, cazare, mâncare și toate lucrurile trebuincioase în viața noastră de zi cu zi. Una câte una acestea au devenit gratuite, așa că a ajuns să nu mai aibă sens să deținem multe lucruri. Din când în când, mă enervează faptul că nu am intimitate reală. Știu că, undeva, tot ceea ce fac, gândesc și visez este înregistrat. Sper doar că nimeni nu o va folosi împotriva mea. Una peste alta, viața nu a fost niciodată mai bună”.

Dacă adăugăm faptul că Spania și Germania experimentează venitul universal garantat (după ce Finlanda a făcut-o deja cu succes), atunci avem tabloul aproape complet al Agendei 2030. Complet și atât de strâns îmbrățișat de lideri și antreprenori neomarxiști ca Merkel, Macron, Trudeau, Biden, Obama, Iohannis, Sánchez, von der Leyen, Soros, Gates, Bezos ș.a.m.d. Mulți dintre ei niște băieți altfel putred de bogați, dar care mor de grija minorităților, a oprimaților și săracilor din întreaga lume.

Arhiepiscopul catolic Carlo Maria Viganò, fost ambasador al Vaticanului la Washington, i-a trimis o scrisoare deschisă președintelui Trump:  ”Vedem cum șefii de stat și unii lideri religioși încurajează aceasta sinucidere a culturii occidentale și a sufletului creștin, în timp ce drepturile de bază ale cetățenilor și credincioșilor sunt refuzate, în numele unei urgențe de sănătate care apare din ce în ce mai mult ca instrument pentru acreditarea unei tiranii inumane fără chip. Iar majoritatea șefilor de state și de guverne ale lumii sunt doar complici și executori. O criză economică globală este provocată într-un mod inteligent. Vedem cu toții complicitatea presei mainstream în a face tranziția către Noua Ordine Mondială aproape nedureroasă și neobservată. În spatele măsurilor guvernamentale de combatere a pandemiei se află, în realitate, planul ascuns de implementare a unei Mari Resetări (Great Reset), planificate pentru primul trimestru al anului 2021”.

Desigur, aceeași presă dedicată trup și suflet pandemiei l-a catalogat rapid pe Carlo Maria Viganò drept adept al teoriei conspirației, după modelul binecunoscut, în ciuda evidențelor expuse în scrisoarea deschisă.

Gata, s-a terminat cu creștinismul, iudaismul și islamismul. Noua religie la modă în întreaga lume a devenit progresismul. Trebuie să ne închinăm cu toții zi de zi, ceas de ceas, la icoanele acestei religii, la liderii politici înhămați la proliferarea ei și transformați de mass-media în adevărați sfinți. Altfel riscăm să ajungem subit niște paria ai societății, după modelul președintelui Trump.

În ce măsură Agenda 2030 – Marea Resetare va fi implementată cu succes depinde foarte mult de evenimentele din Statele Unite. Cu sau fără Donald Trump la Casa Albă devine crucial cine va deține majoritatea în Senat ulterior alegerilor din statul Georgia, programate în ianuarie anul viitor. Căci dacă Trump pleacă, Curtea Supremă de Justiție și Senatul majoritar republican ar putea rămâne singurele obstacole majore în calea unei administrații Biden dispusă să facă pași decisivi în direcția destructurării statelor naționale așa cum le știam până mai ieri.

La patru zile după alegerile din 3 noiembrie, senatorul democrat Chuck Schumer a spus-o direct, cu subiect și predicat: ”Câștigăm alegerile din Georgia. Și apoi schimbăm lumea!„.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs