Război cu Elveția?

Agenția REUTERS relatează sumbru că ”politicienii germani” amenință Elveția: dacă vor continua să blocheze livrarea de muniție elvețiană pentru tancurile antiaeriene germane Gepard livrate Ucrainei, atunci s-a terminat. Primul pas ar fi să nu mai cumpărăm armament din Elveția. La urma urmei, se mai spune în scrisoarea de amenințare, scopul principal al Gepard este de a proteja exporturile de cereale din orașul-port Odessa, astfel încât muniția ar servi la combaterea foametei în lume.

Exploziile te satură

Sloganul ”Explosions make you full” ar fi putut fi creat chiar de d-na Baerbock. Dar, desigur, guvernul german nu se poate opri aici. La urma urmei, în 2014, Germania a devenit principalul cumpărător de echipament militar elvețian, cu 117 milioane de franci elvețieni. Are voie statul vecin să trateze atât de rău un client bun? Roderich Kieswetter, care face parte din Comisia pentru afaceri externe a Bundestagului din partea CDU, consideră că acest comportament al Elveției este complet eronat: ”Și devine complet de neînțeles că Elveția nu își reconsideră poziția”. Referirea la neutralitate este de nesusținut în contextul războiului, care nu afectează doar țările europene, ci provoacă suferințe la nivel mondial.

Elveția nu trebuie să stea în cale

SUA vor să câștige războiul din Ucraina. Iar Elveția nu trebuie să stea în cale. La urma urmei, marfa este un succes la export al companiei Rheinmetall. Această preocupare umanitară a fost susținută și de Christine Lambrecht, șefa social-democrată a Ministerului Federal al Apărării (BMVg). La începutul săptămânii, Lambrecht i-a scris o scrisoare consilierului federal Viola Amherd, șefa Departamentului de Apărare (DDPS) de la Berna. În depeșă, ministrul german cere ca Elveția să livreze Ucrainei muniția pentru tancurile antiaeriene Gepard. Ar fi necesar de urgență pentru protecția transporturilor de cereale.

Să punem capăt neglijenței elvețiene

Desigur, argumentul Elveției că este o țară neutră nu intră în calcul. Cât contează neutralitatea în fața unei afaceri de un miliard de dolari? Ce este neutralitatea atunci când sunt în joc obiective NATO? De ani de zile, guvernele Elveției și Republicii Federale nu au fost de acord cu privire la granița corectă dintre state. Granița dintre Elveția și Germania are o lungime de 316 kilometri în Germania, dar 347 de kilometri în Elveția. Diferența de 31 de kilometri este legată de traseul nesigur al frontierei pe partea lacului Constance numită Obersee. Acum ar fi ocazia de a pune capăt acestei neglijențe elvețiene: nu veți găsi, în grabă, un motiv mai bun pentru război.

Se vorbește germana!

Este timpul ca armata germană să mărșăluiască în districtul Oerlikon din Zurich. Fosta companie elvețiană Oerlikon-Bührle (Rheinmetall din 2009) are sediul acolo și deține muniția de care Germania are nevoie atât de urgent. Mai ales că respectiva companie se află de mult timp în mâinile noastre. Deci guvernul german nu ar trebui să ezite să arunce în aer neutralitatea elvețiană prostească. Oricine se pune cu Rusia, așa cum face guvernul german, nu ar trebui să se oprească la Elveția. Aproximativ 5,9 milioane de persoane trăiesc în ”Elveția de limbă germană”, ceea ce reprezintă aproximativ 70% din totalul populației elvețiene. Oamenii vorbesc germană! Acest lucru facilitează ocupația necesară.

Operațiunea ”Aufwasch”

Planificarea operațiunii ar trebui să poarte numele de ”Aufwasch”. Pentru că, prin această misiune, guvernul german putea face totul dintr-o dată. Problema obositoare a munițiilor, precum și situația nedreaptă a frontierei și, de asemenea, răzbunarea pentru Basel, unde echipa națională a Elveției a învins selecționata germană în 1908. În cele din urmă, după marșul victorios, armamentul elvețian a putut fi în sfârșit cumpărat în euro în loc de franci. În Germania, atmosfera este oricum pregătită pentru război. De ce nu și împotriva Elveției?

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs