Economii alternative pentru protecția față de colaps

Centralizarea economică este forma supremă de putere conspirativă organizată, deoarece permite unui grup mic de oameni să dicteze termenii comerțului pentru o societate și, prin urmare, să dicteze termenii supraviețuirii individuale a fiecărei persoane.

De exemplu, Rezerva Federală (Fed), în calitate de entitate bancară, are mână liberă pentru a impune controale politice care pot perturba însăși structura economiei americane și puterea de cumpărare a monedei noastre. Fed poate (și o face) să creeze în mod arbitrar trilioane de dolari din nimic, provocând inflație, sau să crească în mod arbitrar ratele dobânzilor și să prăbușească piețele bursiere. Și, potrivit fostului președinte al Fed, Alan Greenspan, nu răspunde în fața nimănui, inclusiv în fața guvernului SUA.

Am început să văd o nouă narațiune care se răspândește în cadrul platformelor media principale, precum și în cadrul platformelor media alternative, sugerând că Fed este necesară pentru că lucrează pentru a ”contracara” agenda lui Joe Biden și a democraților. Unii cetățeni susțin că banca centrală ”protejează” America de planurile ONU și de interesele europene.

Este poate cea mai cretină teorie pe care am auzit-o vreodată, dar are sens ca banca centrală și marionetele sale să încerce să planteze ideea că Fed ar fi un fel de ”erou” care duce în secret un război în numele nostru. Elitele asociate cu Fed au umflat probabil cea mai mare bulă financiară din istoria lumii în ultimii 14 ani. Au făcut acest lucru prin bailout-uri, prin QE, prin cecuri și împrumuturi în pandemie, iar acum bula se sparge. Ei știu că se sparge, pentru că VOR să se spargă.

Așa cum am avertizat de ani de zile, Fed a pus în scenă o masivă demolare controlată a economiei americane. De ce? Pentru că economia americană trebuie să fie diminuată pentru a face loc ”Marii resetări”. Un termen creat de Forumul Economic Mondial cu scopul de a descrie o schimbare de paradigmă fără precedent în economia globală și în modul în care aceasta funcționează, precum și o răsturnare completă a societății. Jocul final este recunoscut în mod deschis – Un sistem monetar digital unic mondial și o guvernanță mondială unică controlată de o ligă de parteneri corporativi care lucrează în colaborare cu politicienii.

Nu este o teorie a conspirației, ci o adevărată conspirație. Un fapt de netăgăduit.

Fed-ului nu-i pasă de economia americană, loialitatea sa este față de o agendă globală și își primește ordinele de la un consorțiu de instituții bancare numit Banca pentru Reglementări Internaționale (BRI). De acolo sunt coordonate politicile bancare centrale globale, fie pentru a funcționa în armonie în ideea creării unei stabilități artificiale, fie pentru a funcționa în conflict, creând evenimente de criză artificiale.

Adevărul este că bazele guvernanței globale există deja, dar ceea ce nu are establishmentul este acceptarea publică și supunerea totală față de autoritatea lor. Ceea ce vor băncile este să creeze o criză atât de profundă încât masele să alerge la ELE, cerând ajutor. Odată ce o populație îi imploră pe răpitorii lor, iar ajutorul este acordat, devine mult mai puțin probabil ca oamenii să se revolte împotriva binefăcătorilor lor în viitor.

Din punct de vedere psihologic, băncile centrale și elitele instituite încearcă să creeze un sindrom Stockholm planetar. Iar acest lucru se vede deja, Rezerva Federală fiind prezentată ca fiind ”scutul” care reține valul de ruină economică proiectat, de fapt, tot de ei.

Etapele inițiale ale marii resetări au fost deja lansate. În condițiile în care bula economică s-a extins la niveluri incredibile, Fed pune acum în scenă o implozie agresivă, folosind creșteri ale ratelor dobânzilor în condiții de slăbiciune economică. Există multiple amenințări care vin cu această dinamică:

Stagflația

În cazul stagflației, intervențiile normale pe piața creditelor nu funcționează neapărat imediat. După cum am văzut recent, cu publicarea oficială a IPC în creștere în ciuda majorărilor de rate ale Fed, prețurile nu vor scădea atât de ușor. În timpul ultimului eveniment de stagflație de acum 40 de ani, Fed a majorat ratele până la aproximativ 20% înainte ca prețurile să se oprească în cele din urmă din ascensiunea lor epică. Iar pe atunci SUA nu aveau o datorie de 31 de trilioane de dolari și nici nu tipăriseră peste 8 trilioane de dolari în decurs de doi ani. Este probabil ca ratele să crească mult mai mult decât se așteaptă mulți oameni.

Criza obligațiunilor de trezorerie

Fed a înlocuit investitorii străini, precum Japonia și China, ca principalii cumpărători de obligațiuni de trezorerie ale guvernului SUA, și a făcut acest lucru cu ani în urmă. Acum, în condițiile în care Fed a redus achizițiile, și-a redus bilanțul și a crescut ratele, cine va cumpăra toată datoria americană și va menține finanțarea guvernului? Ei bine, răspunsul este: nimeni. Deocamdată, achizițiile străine sunt suficiente pentru a da o aparență de stabilitate, dar cu tensiunile geopolitice în creștere, rămâne doar o chestiune de timp până când țări precum China se vor debarasa complet de deținerile de obligațiuni T și de dolari. Atunci, statutul de rezervă mondială al dolarului va fi pus sub semnul întrebării, iar inflația va deveni o amenințare și mai mare pe măsură ce trilioanele de dolari verzi deținute în străinătate se vor revărsa din nou în SUA.

Spirala pieței bursiere

Fără Rezerva Federală ca sprijin care să alimenteze răscumpărările de acțiuni corporative cu bani ieftini, acțiunile vor continua să alunece. Acestea vor sări din când în când pe fondul zvonurilor că Fed va renunța la înăsprirea politicii monetare, iar când Fed nu o va face, acțiunile vor începe să scadă din nou. Fără stimulente și rate aproape de zero, nu există nicio speranță pentru acțiuni, dincolo de o manieră ocazională de a face mișto.

Fed are capacitatea de a încetini sau de a accelera toate condițiile de mai sus, iar până în prezent pare să accelereze lucrurile. În mod evident, nu ne putem baza pe administrația Biden pentru a face ceva în legătură cu aceste probleme; cel mai probabil, Biden și manipulatorii săi se bucură de perspectiva calamității inevitabile. Nimeni din guvern nu încearcă să întreprindă ceva legitim pentru a opri alunecarea de teren și nimeni nu încearcă să-i pregătească pe americani în vederea consecințelor.

De fapt, americanilor li se spune că nu există consecințe. Astfel, depinde de indivizi să se pregătească și să-și avertizeze prietenii și familia. Dar cum rămâne cu un răspuns organizat mai larg?

În ciuda numeroaselor afirmații că nici măcar conservatorii nu vor ”face nimic” pentru a opri ascensiunea fascismului medical în numele pandemiei, aproape jumătate din statele din SUA au rămas pe poziții împotriva mandatelor și a presiunilor pentru pașapoartele de vaccinare. Dacă acest lucru nu s-ar fi întâmplat, America ar fi arătat ca și China astăzi, cu închideri nesfârșite și aplicații draconice de urmărire a cetățenilor. Nu cred că destui oameni înțeleg cât de aproape am fost de a pierde orice libertate care ne-a mai rămas – am fost la un pas de un iad orwellian și, probabil, de un război civil.

Sfidarea de către statele roșii a restricțiilor pandemice a reprezentat o acțiune organizată la nivel statal și interstatal. Ce s-ar întâmpla dacă aceste state ar face același lucru în fața crizei economice?

Fără o organizare la nivel de stat pentru a crea alternative la economia tradițională, situația dificilă a publicului devine mult mai descurajantă și mai periculoasă. În loc să încercăm să o luăm complet de la zero, există soluții care pot fi urmărite la nivel de stat pentru a contribui la atenuarea dezastrului.

Alternative monetare

State precum Texas, Utah și Louisiana (controlate în prezent de democrați) au toate o legislație care prevede utilizarea aurului și argintului ca mijloc legal de plată. Astfel de eforturi trebuie extinse în cât mai multe state, iar lista de alternative trebuie să crească. Aurul, argintul, cuprul și alte mărfuri precum petrolul, electricitatea, grâul și cerealele ar putea fi folosite pentru a susține un sistem monetar recunoscut de stat. Este constituțional? Nu din punct de vedere tehnic, dar guvernul federal a încălcat mandatul constituțional de creare a banilor cu peste un secol în urmă, atunci când a permis înființarea Rezervei Federale. Sistemul este deja stricat.

Dacă statele ar oferi monede susținute de produse de bază în paralel cu dolarul, atunci ar putea de fapt să împiedice inflația prețurilor și, eventual, să o inverseze. Totuși, acest lucru nu poate fi realizat doar de unul sau două state. Ar trebui să fie organizat între mai multe state, cu mai multe acorduri comerciale în vigoare.

Băncile de stat

Dakota de Nord are propria sa bancă de stat care oferă oportunități de creditare în special localnicilor și întreprinderilor din Dakota de Nord. Aceasta funcționează cu succes de zeci de ani. De ce niciun alt stat nu a adoptat acest model? De ce ar trebui să ne bazăm pe bănci legate de conglomerate corporative care vor să ne distrugă? Băncile de stat sunt răspunsul la problema stângii și a globaliștilor care folosesc băncile corporative ca armă împotriva conservatorilor și a activiștilor pentru libertate.

Alternative de comerț localizat

Statele ar trebui să utilizeze resursele din interiorul propriilor granițe pentru a genera locuri de muncă reale (mai degrabă decât locuri de muncă precare și temporare în sectorul serviciilor) și prosperitate economică. De ce statele și cetățenii din aceste state permit guvernului federal condus de Biden să dicteze termenii în care își dezvoltă economiile?

Stângiștii vor susține că gestionarea resurselor trebuie să fie supravegheată de agențiile federale, dar de ce? Acești oameni s-au dovedit în mod constant a fi incompetenți și distructivi. De ce ar trebui să li se acorde încredere pentru a controla capacitatea noastră de a ne extinde în propriile state?

Conservarea și gestionarea inteligentă a resurselor statului nu ar trebui să fie lăsate în seama unor birocrați de la Washington, cărora nu le pasă deloc de cetățenii acestor state.

Stimulente de stat pentru industrie

Marea majoritate a bunurilor cumpărate cu amănuntul de către cetățenii americani sunt fabricate în afara SUA. Este o simplă chestiune de stimulente pentru profit care implică forță de muncă ieftină în străinătate. Dar, ce s-ar întâmpla dacă ar exista reduceri mari de taxe pentru companiile care produc în America? Ce s-ar întâmpla dacă băncile de stat ar oferi mai ușor credite companiilor care construiesc fabrici în interiorul granițelor statului respectiv și angajează muncitori americani la un salariu rezonabil? Se poate și în SUA – s-a făcut în trecut. Dacă nu repornim producția internă, țara noastră este condamnată să rămână dependentă de corporațiile internaționale și de entitățile străine care nu au în vedere interesele noastre cele mai bune.

Singura speranță a oricărui stat pentru a face față furtunii care se apropie este să producă local și să își gestioneze resursele pentru a da un impuls comerțului. Producția locală ar acționa ca o redundanță în cazul în care economia principală se prăbușește (ceea ce se va întâmpla). Statele nu au nevoie de permisiunea lui Biden pentru a realiza acest lucru. Nu au nevoie nici de permisiunea Rezervei Federale. Ele pot și ar trebui să ia măsuri acum, înainte de a fi prea târziu.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Link-uri utile

  Ne gasesti pe

  © opozitia.net | All rights reserved.
  CONECTARE
  Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs