Zelensky, Thunberg, Navalnîi și Premiul Nobel pentru pace

Astăzi stăm cu toții cu sufletul la gură. Se decernează Premiul Nobel pentru pace. Potrivit mass-media, printre favoriți se numără Volodimir Zelensky, Greta Thunberg și Alexei Navalnîi.

Greu de spus cum de s-au remarcat cei trei în asemenea hal.

Ultimul, Navalnîi, este considerat de Kremlin un soi de agent străin. Agitator. Spion. Bine promovat de mass-media (și sponsorizat, cel mai probabil, de imperiul Soros), Navalnîi s-a făcut remarcat prin dârzenia cu care a luptat pentru a răsturna regimul Putin. Pe cale pașnică, normal. Prin așa-zisele revoluții colorate, puse în scenă cu banii, ONG-urile, rețelele sociale, jurnaliștii și agenții lui Soros.

Neoliberalii ”societății deschise” ar fi vrut ca Navalnîi să devină un soi de Zelensky instalat la Kremlin. Regele Rusiei. Împăratul intereselor americane în zonă. N-a fost să fie. Autoritarismul lui Putin i-a tăiat aripile.

Lupta lui Navalnîi pentru pace a fost, de fapt, un continuu război cu autoritățile de la Moscova. Jurații norvegieni ar trebui să scrie următoarea motivație în dreptul lui Navalnîi, în caz că va câștiga marele premiu: ”Pentru determinarea, măiestria și dârzenia cu care a luptat cu scopul de a-l zdrobi pe Vladimir Putin prin intermediul voinței supreme a populației”.

Al doilea mare favorit, Greta Thunberg, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Activista de mediu se află la originea campaniei de propagandă destinată luptei cu încălzirea globală. Poate fi considerată, la limită, o formă de luptă pentru pace.

Ca și Navalnîi, suedeza Greta a beneficiat de sprijinul masiv al unor ONG-uri, instituții de presă și politicieni de rang înalt. În primă instanță, insistența activiștilor conduși de Greta a înnobilat proiectele Green Deal, care au condus la majorarea puternică a prețului la petrol și gaze. Ulterior, grație politicii americane de acaparare a pieței europene de energie prin șuntarea Rusiei, s-a ajuns la utilizarea unor surse de energie intens poluatoare – cărbune și gaze obținute din fracturare hidraulică. De data asta activiștii Gretei au uitat, brusc, să mai iasă în stradă. Gazele lichefiate GNL rezultate prin fracturare sunt mult mai prietenoase cu mediul decât gazele naturale rusești.

Pe coronița decernată Gretei Thunberg academicienii norvegieni ar trebui să scrie: ”Pentru persistența cu care a luptat împotriva Apocalipsei Climatice, aducând-o mult mai aproape prin folosirea unor surse de energie intens poluatoare”.

Ultimul favorit, dar nu cel din urmă – Zelensky. Are cea mai bună cotă la casele de pariuri. De înțeles. Numele său este pe buzele tuturor. A devenit mai cunoscut chiar și decât Bobonete pentru glumele sale despre cum apără Europa (și întreaga lume!) de tancurile rusești.

Desigur, privit din avion, Zelensky pare a fi un apărător al păcii. Chiar dacă zilnic stă cu mână întinsă pentru noi arme, din ce în ce mai sofisticate. Chiar dacă are o retorică extrem de agresivă, de război total, fără menajamente, cu implicarea cât mai multor state care se simt amenințate de ”tăvălugul rusesc”. Sau măcar de generalii Pentagonului. Este adeptul primei lovituri nucleare din partea NATO. Înainte ca Putin să-și bea cafeaua de dimineață.

În mod evident, Zelensky are profilul de câștigător al Premiului Nobel. Dacă nu pe Pământ, măcar pe Marte, unde miliardarul Elon Musk ar putea să-l trimită gratis, la Business Class, pentru a elibera porumbelul păcii în univers.

Pe coronița lui Zelensky, academicii ar putea să motiveze simplu: ”Pentru stăruința cu care insistă să ajungem cât mai repede la Armaghedon”.

Mult succes celor trei favoriți. Le ținem pumnii.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs