De ce milioane de europeni inconștienți ”fac jocul lui Putin”

În condiții normale, intrarea armatei ruse în Ucraina și recentele cuceriri teritoriale ar fi trebuit să constituie suficiente motive pentru orice cetățean european rezonabil, cu capul pe umeri. Repectivul cetățean ar fi urmat să condamne vehement gestul lui Putin. Și să aibă un discurs identic cu cel al lui Mircea Geoană, numărul 2 în ierarahia NATO.

Ei bine, nu s-a întâmplat. În ciuda retoricii agresive a mass-media, în ciuda propagandei oficiale, numeroși europeni continuă să considere că și ”occidentul colectiv” (reprezentat de administrația Biden) are partea sa de vină. Și încă una semnificativă.

Destul de facil și de imbecil, aceste milioane de cetățeni au fost puse imediat la colțul infamiei, cu etichete dintre cele mai diverse: putiniști, extremiști, fasciști, auriști, xenofobi, rasiști, teroriști domestici ș.a.m.d. Ca și în cazul pandemiei, argumentele de bun simț au trecut în ultimul plan. Practic, nu au contat. Pe fondul fricii induse de politicieni, experți și jurnaliști fără coloană vertebrală (moare bunica, mor civili nevinovați, moare democrația liberală, moare planeta) populația a fost împinsă de propagandiști, ca o turmă de oi, către singura soluție fezabilă: vaccinarea obligatorie, respectiv dărâmarea regimului Putin. Cu profitul nesimțit aferent, în dreptul unor băieți buni de peste ocean.

Europenii catalogați la grămadă drept eurosceptici sau suveraniști s-au născut cu unicul scop de a detesta Uniunea Europeană și de a-i băga la pușcărie pe conducătorii corupți de la Bruxelles. Ei nu pot avea argumente logice, viabile, în sprijinul ardorii cu care o critică pe Ursula von der Leyen, spre exemplu. O urăsc pentru că pur și simplu nu le place cum zâmbește. Nu le place cum se îmbracă și cum se machiază. Sunt niște hateri. Indivizi plini de resentimente, fără pic de respect pentru Autoritate. Un soi de sălbatici, de primitivi abia ieșiți din peșteră, cu nimic mai buni decât cecenii care fură frigidere de la ucraineni, pentru cipuri de rachete hipersonice Kalibr.

Europenii suveraniști au judecata strâmbă. Ei refuză să vadă că unicul vinovat pentru dezastrul iminent este măcelarul Putin. Refuză să vadă cât de genial este planul Great Reset; cât de bine sunt aplicate politicile Green Deal și ce consecințe fantastice au; cât de creștine sunt directivele Bruxelles-ului legate de promovarea minorităților sexuale în școli; cât de normale sunt rescrierea convenabilă a istoriei și corectitudinea politică dusă la extrem; cine a exacerbat pandemia și a profitat ulterior; ce înseamnă portofelul digital și implementarea Agendei 2030; încotro se îndreaptă Uniunea Europeană sub comanda unor progresiști corupți, de tip marionetă; de ce prețul energiei (petrol și gaze) a crescut puternic cu luni bune înainte de izbucnirea războiului. Și multe altele.

Orice om rezonabil își pune întrebări. Caute să afle adevărul din spatele perdelei de fum. În fond, se află în joc viața lui și a familiei sale. Viitorul copiilor și al nepoților. Nu poate rămâne impasibil. Nu poate înghiți la nesfârșit aceleași minciuni repetate obsedant pe toate canalele oficiale.

Dacă sunt putinist pentru că unele dintre gândurile mele coincid cu discursul lui Putin, atunci DA, mă declar vinovat. Așa cum pretind unii analiști de pripas, sunt vinovat pentru că ”fac jocul lui Putin”. Conștient sau nu. Pe bani sau nu.

Asistăm la o diversiune foarte subțire, foarte ieftină, prin care autoritățile încearcă de fapt să-și justifice incompetența, ignoranța și atitudinea criminală față de propriul popor. Asistăm la o raportare permanentă, planificată din timp, față de RĂUL SUPREM reprezentat de regimul Putin.

Avem acum în fața ochilor sursa tuturor necazurilor noastre trecute, prezente și viitoare.

Nu-i nevoie să ne învinovățim pentru orice eșec. Nu trebuie să privim spre Bruxelles și Washington dacă viața se scumpește zi de zi, ceas de ceas. Dacă Europa va sucomba. Dacă ultimii bani din casă va trebui să-i dăm pe factura la gaze și la curent.

E suficient să scoatem poza lui Putin din buzunar și să-i dăm foc. De preferat în cadrul unui Live pe Facebook.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Am dubla cetatenie, care nu serveste la nimic, pentru ca Europa este toast. Ma pregatesc intens sa parasesc Belgia pentru Thailanda. Asia Este viitorul. Astept doar sa se inchida uzina unde lucrez.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs