SUA au distrus liniile de aprovizionare din Marea Baltică

Un punct de vedere de Anselm Lenz, scriitor german

Danemarca raportează două explozii puternice în mare. O scădere a presiunii este raportată de Lubmin. La suprafața apei se formează vârtejuri gigantice. Materii prime în valoare de două miliarde de euro se varsă în Marea Baltică, în apropiere de Bornholm. Liniile de alimentare de pe fundul mării au avut o scurgere, spun ei. Apoi se dovedește că este vorba de un atac: luni, SUA au distrus cu dispozitive explozive conductele de aprovizionare Nord Stream 1 și Nord Stream 2.

Președintele american Joseph Biden, care a fost învestit în circumstanțe dubioase, anunțase deja acest lucru la 22 februarie 2022: ”Statul profund” al Washingtonului va sabota conductele de aprovizionare din Marea Baltică. (1) Pentru 2 septembrie 2022, agențiile de presă rusești au raportat deja o manevră cu elicoptere militare americane deasupra Mării Baltice, în care au jucat un rol și dronele subacvatice cu dispozitive explozive (2).

Pe 26 septembrie 2022, a venit momentul. Torpilele speciale americane au distrus în după-amiaza și noaptea de luni spre marți conductele de aprovizionare Nord Stream 1 și Nord Stream 2 în Marea Baltică, în apropierea insulei daneze de vacanță Bornholm. De atunci, masele de gaze naturale s-au revărsat în mare prin scurgeri, formând vârtejuri foarte mari la suprafața apei.

Costul materiilor prime scurse este estimat la două miliarde de euro încă de a doua zi. Daunele aduse mediului sunt complet incalculabile. (3a) În prezent, gazele naturale neprocesate continuă să se scurgă în mare, nu departe de coasta daneză a Mării Baltice. Nu este clar cum va fi stopată scurgerea de gaze naturale în mare. Ele nu pot fi oprite ca și energia electrică.

Act de război împotriva Europei

Atacul SUA asupra conductelor de aprovizionare trebuie evaluat ca un act beligerant deschis împotriva Europei. Nu există nicio altă posibilitate, chiar dacă ultima dată conductele au fost oprite pe coasta germană din cauza presiunilor Washingtonului. Conducta de aprovizionare Nord Stream 1 pleca din orașul rusesc Vyborg și trecea prin Marea Baltică până la Lubmin, în apropiere de Greifswald, în Mecklenburg-Pomerania de Vest. Nord Stream 2 a trecut, de asemenea, de la Ust-Luga la Lubmin.

Conductele trebuie a fi considerate complet distruse pentru moment. În prezent, este puțin probabil ca ele să poată fi reparate sub apă sau redirecționate înainte de următoarea iarnă. Astfel, înghețarea la domiciliu în Europa și distrugerea industriei germane este clar recunoscută ca fiind un program al Washingtonului. De altfel, un nou proiect de gaze naturale a fost anunțat cu puțin timp înainte de atacul de luni de la Ostee. Conductele din ”rețeaua baltică” vor fi construite din Norvegia până în Polonia pe rute ocolitoare. Data punerii în funcțiune este complet neclară. (3b)

De ani de zile, oligarhii americani din ”Deep State” au fost deranjați de conductele de gaze naturale. Deja sub președinția președintelui american Donald Trump, relația comercială a Europei continentale cu Rusia a făcut obiectul unor critici masive. SUA este considerată de facto în faliment. Timp de decenii, economia, statul și consumatorii americani s-au îndatorat în special față de China și au acumulat deficite comerciale gigantice, astfel încât se vorbea deja despre o ”Chimerica”, o fuziune a economiei SUA cu cea a Chinei, prin îndatorarea irecuperabilă a celei dintâi față de cea din urmă.

Cel mai recent, Trump a încercat să recâștige competitivitatea complet pierdută a SUA prin restricții comerciale și prin aducerea înapoi a industriilor care au migrat. O întreprindere aproape imposibilă, încheiată în cele din urmă cu proclamarea regimului Corona în urma prăbușirii piețelor speculative, a spargerii de facto a celei mai mari bule financiare americane din istoria mondială, a unei foarte probabile manipulări a alegerilor de către ”Deep State” și a învestirii lui Joseph Biden pe 6 ianuarie 2021. Regimul de la Washington vrea și are nevoie să vândă gazele sale murdare, obținute prin fracturare, la prețuri foarte mari, pentru a întârzia falimentul. Pârghia pentru aceasta, ca în toate războaiele coloniale și de jaf, este armata.

Declararea războiului împotriva comunității mondiale de către ”Statul profund” mafiot și neofascist al Washingtonului, format din oligarhi, agenții de propagandă și servicii secrete cu combatanți ilegali, a ieșit la iveală pentru a doua oară într-o succesiune relativ scurtă. Încă din martie 2020, domnia terorii s-a manifestat în toată cruzimea sa prin desfășurarea minciunii Corona ca un nou mijloc de opresiune și de jaf colonial împotriva țărilor din lume ocupate de jure sau de facto de către SUA. Printre acestea se numără RFG, complet umilită, și aproape toate celelalte țări NATO și statele numite anterior ”aliați”, precum și persoanele care trăiesc în ele – numite anterior ”popoare”.

Prăbușirea monedei americane fără acoperire, plus cea mai mare criză din 1929 încoace, s-a suprapus cu cea mai mare minciună din istoria lumii. Odată cu regimul Corona, societățile au fost practic nivelate, fiind stabilite noi metode totalitare de opresiune și supraveghere. În niciun moment nu a fost vorba de protecția mediului sau chiar de protecția sănătății în adevăratul sens al cuvântului. Încă de la început, sloganul ”Rămâneți sănătoși” a fost murmurul unui naș mafiot bătrân, dar nu mai puțin lipsit de scrupule.

Întârzierea insolvenței capitalismului

Cu cea mai mare șmecherie financiară din istoria lumii, datoria SUA și alte dezechilibre acumulate de Washington și de deputățiile sale de la Londra și de la sediul NATO din Bruxelles vor fi absorbite prin introducerea unei monede digitale și prin ”ciparea” de facto a populației mondiale – deghizată în ”vaccinare”. Unele dintre aceste substanțe sunt foarte toxice, după cum va explica Markus Fiedler, redactor DW, biolog și biolog absolvent de studii superioare, în cel de-al 106-lea număr al săptămânalului Demokratischer Widerstand (DW). (4)

Înapoi la Marea Baltică: explozia de luni a liniilor de aprovizionare a urmat, la o diferență de timp de câteva ore, naturalizării avertizorului american Edward Snowden, recunoscut la nivel mondial. Americanul Snowden expusese deja în urmă cu nouă ani metodele de supraveghere totalitare ale SUA, precum și crimele de război și planurile de război. Angajatul CIA a găsit azil în Rusia doar în fuga sa de aparatul represiv al SUA și al NATO. În SUA, ar fi fost condamnat la pedeapsa cu moartea. În 2016, a primit o nominalizare la Premiul Nobel pentru Pace. (5)

Conform legislației ruse, naturalizarea lui Snowden împiedică extrădarea sa în SUA. În urma naturalizării lui Edward Snowden în Rusia, luni, un purtător de cuvânt al Departamentului de Stat al SUA a declarat imediat că îl consideră în continuare cetățean american pe denunțătorul de renume mondial, recunoscut în afara aparatului de conducere al SUA. Cu mult timp înainte, entitățile americane declaraseră că cetățenia americană a lui Snowden a fost revocată, ceea ce contravine însă drepturilor omului și altor norme juridice internaționale valabile. Oamenii nu pot fi transformați în apatrizi.

”Poziția noastră nu s-a schimbat: domnul Snowden trebuie să se întoarcă în Statele Unite pentru a fi judecat, la fel ca orice alt cetățean american”, a declarat purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat, Ned Price.

În plus, referendumurile din regiunile separatiste din Kiev Donețk, Lugansk, Kherson și Zaporizhia s-au încheiat luni, 26 septembrie 2022. Cu o prezență la vot de aproximativ 90% și rezultate electorale de aproximativ 80% până la 98%, aderarea regiunilor la Federația Rusă a fost decisă. Duma, parlamentul rus, ar putea decide asupra aderării oficiale a regiunilor la Rusia.

Evenimentele de la începutul săptămânii au dat un impuls și mai puternic acestor evoluții. Se anunță noi escaladări. Toți oamenii capabili să gândească și să acționeze din politică, biserici, jurnalism, aparatul de stat și societatea civilă nu pot fi chemați decât să facă tot ce le stă în putință pentru a forța părțile centrale ale conflictului, Washington și Moscova, să înceteze focul și să negocieze. Frumoasa și liniștita Mare Baltică, despre care se cântă în multe limbi mici și mari, în care alternanța mareelor înalte și joase este atât de plăcută și blândă, se află acum, din păcate, și în centrul conflagrației mondiale, odată cu atacul asupra liniilor de aprovizionare de pe fundul mării. Având în vedere evenimentele relatate, 26 septembrie 2022 va rămâne în istorie. Din nefericire, nu într-un sens bun.

Surse

(1) Joseph Biden anunță distrugerea Nord Stream 2: https://t.me/DemokratischerWiderstandTelegram/6398

(2) Manevre și drone subacvatice americane (linkuri în rusă și, respectiv, engleză); inclusiv https://t.me/kramnicat/2492, precum și https://seapowermagazine.org/baltops-22-a-perfect-opportunity-for-research-and-resting-new-technology/

(3a) Chiar și programul de propagandă Tagesschau relatează: https://www.tagesschau.de/wirtschaft/nord-stream-lecks-gefahren-101.html

(3b) https://www.euronews.com/2022/09/27/baltic-pipe-norway-poland-gas-pipeline-opens-in-key-move-to-cut-dependency-on-russia

(4) https://demokratischerwiderstand.de

(5) https://t.me/DemokratischerWiderstandTelegram/6373

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs