Globaliștii trag un semnal de alarmă, de parcă ar fi vorba despre ciumă: vin patrioții!

Visul unor așa-zise elite de a stăpâni lumea dintr-un centru de comandă numit ”guvern mondial” este foarte vechi. Odată împlinit, el nu poate fi pus în practică decât printr-o dictatură globală. Uitați-vă la cum s-au comportat autoritățile în pandemie și aveți imaginea fidelă a ceea ce ar putea deveni, la un moment dat, viața noastră de zi cu zi.

Elitele și-au clădit puterea enormă prin intermediul banilor. În genere, dolari tipăriți de FED. O instituție privată înființată în decembrie 1913, controlată de o mână de bancheri care au predat ștafeta din tată-n fiu.

Planul de a cuceri și stăpâni lumea altfel decât prin forța armelor datează, după unii teoreticieni, din 1897. El a fost discutat și detaliat punct cu punct, într-un cadru restrâns, fiind apoi pus în practică (din fericire, fără succes) de cel puțin două ori înainte de cea mai recentă încercare, ulterioară Războiului Rece. Până și rolul actualelor ONG-uri a fost stipulat atunci, în 1897, când s-au stabilit bazele ideologice și modalitățile practice de atingere a obiectivului final. Voi vorbi despre Planul respectiv și oamenii din spatele lui într-o analiză separată.

Așadar, cum am proceda dacă am avea suficienți bani și am dori să conducem lumea? În primul rând, cum putem convinge populația, din moment ce deja îi controlăm pe toți factorii de decizie și de influență – politicieni, magistrați, jurnaliști, medici, ofițeri, agenți de informații ș.a.m.d.?  Vedem imediat, puțin mai jos.

Principalul dușman al guvernării globale este, fără îndoială, cetățeanul patriot. Cel care își iubește țara îndeajuns de tare încât nu vrea ca destinul său și al familiei sale să fie hotărât de funcționari (adesea incompetenți și corupți) de la Bruxelles, de la Washington sau de aiurea. Cel care ține la tradiții, la familie, la pământul străbunilor. Și se roagă la bunul Dumnezeu să-l aibă în paza Lui.

În opoziție cu cetățenul patriot, avem cetățeanul globalist, promovat cu vădit interes de toate canalele de propagandă. Întrebarea e cum obținem ”mai mulți globaliști”, astfel încât vocea patrioților să nu conteze. Răspuns: prin deschiderea granițelor (vezi Soros și Open Society) și amestecarea raselor. Adică migrația ilegală, pe care globaliștii o impun tuturor statelor-partenere prin intermediul politicienilor de tip marionetă.

Politica legată de protecția migranților ilegali și a minorităților de tot soiul a fost întotdeuana apanajul partidelor ”de stânga”. A neomarxiștilor care întăresc la maxim puterea instituțiilor de stat și comit abuzuri ori de câte ori se impune (vezi descinderile FBI acasă la Trump). În mod firesc, globaliștii s-au făcut imediat frați de cruce cu neocomuniștii. Se mulau perfect pe planurile de integrare a migranților ilegali în societățile destul de omogene din Europa.

Globaliștii, în bună colaborare cu bancherii, corporațiile și partidele de stânga, au acaparat mass-media cu scopul evident de a dicta agenda publică în funcție de necesități. Și, de ce nu, de a șantaja acolo unde banii nu erau suficient de convingători.

Guvernul mondial nu poate fi instalat în țările unde patrioții fac legea. Este unicul motiv pentru care politicieni ca Orban sau Trump sunt indezirabili. Unicul motiv pentru care alegerile recente din Italia au devenit o mare problemă, iar războiul din Ucraina trebuie să continuie până la victoria finală. A globaliștilor, evident.

Acum, mass-media trage semnalul de alarmă: vin patrioții! Vin extremiștii, fanii lui Mussolini și ai lui Hitler. E inadmisibil! Europa trebuie să-și urmeze cursul. Trebuie să ajungă un conglomerat de popoare asiatice, africane, arabe, iar cetățeanul obișnuit să depindă de bunăvoința statului. De venitul minim garantat și de portofelul electronic cu credite sociale.  

Cum spuneam, nu e prima dată când curentul naționalist, patriotic, se ridică la luptă. Dar o face doar din instinct de apărare. O face firesc, natural, în urma unei agresiuni violente a elitei globaliste, după Planul amintit mai sus. Ultima dată, din ciocnirea celor două tabere a rezultat al doilea război mondial, cu zeci de milioane de morți. Au câștigat globaliștii (prin intermediul bolșevicilor ruși), însă obiectivul nu a fost atins. Lumea s-a împărțit în Est și Vest, în așteptarea momentului ideal pentru reluarea Planului.

Gorbaciov și-a jucat bine cartea și a dat semnalul pentru un nou asalt. Asaltul final, pregătit de globaliști, minuțios, cu bani foarte mulți, vreme de 85 de ani.

Pandemia ne-a adus foarte aproape de Guvernul Mondial. Doar că ceva s-a defectat în relațiile ruso-americane și Planul a fost dat peste cap.

Patrioții încep să conștientizeze pericolul și se ridică încet, dar sigur. Vor să lupte. Vor să trăiască după regulile lor, în țările lor. Nu într-un ”stat global” în care abuzurile vor lua forma celor mai crunte și mai subtile dictaturi.  

Până și politicieni teoretic conservatori, patrioți, ca Rareș Bogdan (europarlamentar PNL), sunt uluiți de ”ascensiunea extremismului” în Europa și îi avertizează pe cetățeni: ”Este un pericol real, pe care foarte mulți nu îl percep. Când se vor trezi cu balaurul la ușă vor înțelege de fapt, exact ca în anii 30, sub ce pericol se află Europa.

Balaurul numit de Rareș Bogdan așteaptă de mult la ușă. De zeci de ani. Iar acum a început să scoată flăcări pe nări. Dar el nu este, așa cum vor să ne convingă unii, Patriotismul. E vorba despre Globalism, tovarășu’ Rareș. Ar fi trebuit să știți asta, dacă nu cumva opulența de la Bruxelles v-a luat mințile și v-a răpit dreapta judecată.

Pe moment, pare că Planul a eșuat. Însă globaliștii îl vor relua cu prima ocazie. E vechi de câteva generații, din 1897, și a trecut prin două războaie mondiale.

Cine știe, poate că al treilea va fi cu noroc.

Tags:

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs