Cum reușesc propagandiștii să ignore derapajele politicienilor-marionetă

Lucian Mîndruță, despre războiul din Ucraina: ”Eu cred ca astea sunt taberele care se lupta acum, acolo. Dictatura si libertatea. E atât de simplu”.

Oare chiar atât de simplu o fi?

Îi putem bănui de orice de globaliștii fără niciun Dumnezeu, mai puțin că ar fi proști. Nu sunt. Lucrează metodic, organizat, de zeci de ani, cu un scop bine definit. Au toate mijloacele la îndemână, plecând de la bani, logistică, mass-media, experți, politicieni, armată și servicii secrete. Bineînțeles, sunt perfect conștienți de puterea lor, de aceea uneori aroganța le joacă feste. Îi determină să gafeze impardonabil.

Globaliștii conștientizează că până la atingerea obiectivului vor fi obligați să-i pună cu botul pe labe pe Patrioți. Ar fi vrut s-o facă mai repede, însă războiul cu Rusia le-a cam dat planurile peste cap.

Ar trebui să fim cu totul ignoranți ca să credem că vor renunța la idee, chiar în condițiile unei victorii a lui Putin. Pentru ei, 10-20-30 sau chiar 100 de ani nu reprezintă un obstacol. Jocul rămâne același. Vor continua cu perseverență să-și urmeze PLANUL. Să cumpere oameni, guverne, țări întregi. Să corupă oriunde găsesc o cât de mică împotrivire. Să folosească forța, atunci când banii dau greș.

Da, există un război pentru sfere de influență și resurse. Un război în care Europa devine victimă. Însă conflictul din Ucraina este doar adiacent. Doar o consecință a PLANULUI. Pentru că globaliștii urmăresc visul lor dintotdeauna: guvernul mondial. Și vor persevera până când urmașii lui Putin vor fi de aceeași parte a baricadei. Vor fi o rudă de-a lui Boris Elțîn sau un Gobaciov mai mic. Acum sau peste 50 de ani, nu contează. PLANUL va fi transmis mai departe ca la ștafetă, din generație în generație. Tânărul Alex Soros abia așteaptă să conducă Imperiul.

Pe undeva, războiul a picat la țanc, chiar dacă îi încurcă teribil pe globaliști. Occidentul condus de indivizi ca Soros și Gates, de politicieni ca Biden sau Von der Leyen, nu reprezintă în niciun caz etalonul ”libertății”, așa cum pretind influensări ca Mîndruță.

Occidentul nu mai este ce-a fost acum 30 de ani, și asta grație globaliștilor neomarxiști. Am văzut cum s-au comportat în pandemie. Acum îi cunoaștem, îi știm ca pe niște cai breji.

Iar aici intervine șmecheria unora ca Mîndruță sau CTP: dacă Occidentul nu înseamnă ”libertate”, atunci ce să mai spunem despre Rusia sau China?

E o șmecherie ieftină, care prinde la foarte multă lume. Cine a pretins că europenii ar vrea să trăiască în China? Cine a spus că Putin e perfect și în Rusia nu se petrec abuzuri? De ce trebuie să le comparăm cu Occidentul, atunci când le cerem politicienilor de la Bruxelles o fărâmă de bun simț?

Oameni buni, trăim în România (sau undeva în Europa) și aici vrem să rămânem. Dar nu în condițiile dictate de globaliști. Nu într-o dictatură medicală și a Big Tech, în care așa-zisele elite ne tratează ca pe niște mărfuri. Nu într-un neocomunism cu față umană, unde cenzura e la ordinea zilei și corectitudinea politică devine normă sancționabilă penal.

Domnule Mîndruță, dictatura Ursulei von de Leyen nu e cu nimic mai puțin periculoasă decât cea a lui Xi Jinping. Poate că dvs. personal nu o simțiți pe moment, dar în câțiva ani ea se va instala pe de-a-ntregul. Agenda 2030 este publică. Este însușită de guvernele occidentale.

Totul a devenit foarte transparent. Orb să fii și tot vezi. Dacă nu ți-ai vândut sufletul, bineînțeles.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Lucian Mândruță e unul dintre mamelucii scoși în stradă de ONG-urile lui Soros în ianuarie-februarie 2017 (când „partidul Meu/ guvernul Meu” tocmai o luase grav în freză la alegerile din 2016 – Dragnea îi răpusese la scor si pe liberali si pe usr-isti) ca să „apere justiția” de Ordonanța 13 – o ordonanță pe care nu o citiseră și care se dovedise ulterior perfect constituțională. Personal nu am vreodată a contesta dreptul fiecăruia de a protesta însă despre acele proteste „spontane” (cu unii întinsi pe jos in holul Parlamentului, cu beculitul de pe acoperiș, cu agresarea fizică a unor oameni de rând sau demnitari, cu poze puse-n băț ale unor lideri politici (care câștigaseră alegerile), îmbrăcați în zeghe și cu cătușe zornăind etc) nu pot spune decât că era o mârșăvie fiindcă scopul real nu era acela de-a „proteja” vreo justiție sau democrația (sic!), scopul era contestarea alegerilor și alesilor. Adică exact ce-au făcut (tot) soros-istii în America după ce Trump a câștigat alegerile. Situația e la indigo, ba chiar și acolo și aici protestatarii s-au autodenumit #rezist. Pe ei nu-i mai interesează demult ideea de democrație și de vot liber. Ei vor să fie la putere chiar și fără votul popular – cheia democrației. Globaliștii sunt deja extrem de puternici, de bogați, de influenți, de infiltrați peste tot (în instituții, in servicii, armată, in finanțe, in marile afaceri, în învățământ, în politică la vârf etc) din SUA via GB – UE, până în R.Moldova, Ucraina, Georgia – nu că nu se infiltraseră și în Rusia sau Turcia dar acolo au dat peste președinți adevărați și și-au luat-o grav peste bot, javrele…Pare de necrezut însă până și Curtea Europeană a Drepturilor Omului e înțesată de oamenii lui Soros! Propaganda globalistă este o mașinărie bine unsă cu multe miliarde de $ și funcționează impecabil, cu răceala și eficiența unui robot. Cine nu e cu ei e mănjit, ostracizat, compromis cu minciuni bine ticluite, eventual hăituit de „presă”, de servicii si de justiție. O masinărie criminală care nu are nimic de-a face cu ideea de democrație și care urmărește un singur lucru: puterea cu orice preț, dacă se poate – globală. (Poate că alegerile din SUA vor schimba puțin lucrurile… poate).
    Revenind la acest cameleon numit Măndruță: mi-l amintesc cum, prin septembrie 2017 – fusese o criza a ouălor și a altor produse alimentare (o criză/o creștere de prețuri sezonieră, cum deseori se întâmplă in acest domeniu) și cum se văita Măndruță la Tv de mila poporului, cum calcula el câte ouă cumpăra românul cu 10 lei alaltăieri și cât de puține cumpără azi, cum a scumpit Dragnea alimentele ca să înfometeze poporul (când de fapt Dragnea scăzuse TVA-ul și impozitul pe venit, mărise pensiile și salariile etc – asta nu văzuse Măruță). Sigur că după vreo lună prețul revenise la normal dar dl. Mândrută nu a mai revenit să anunțe și ieftinirea. Și acelea erau doar fleacuri. Dar ce te faci dacă la putere sunt guvernele lui Iohanis (guvernul Meu… că Câțu, că Orban, că Ciu-ciu) iar prețurile s-au dublat la orice – hrană, energie, carburanți, credite, materiale de construcții !! Să se ducă Mândruță într-un magazin (sigur nu s-a dus , căci altfel ar fi ieșit pe sticlă si s-ar fi plâns de grija saracilor) si să ne spună cu gurița lui cât costă un litru de ulei sau un pachet de unt care mai alaltăieri costau 5-6 lei!? Să ne spună d-lui cum a ajuns un m.c. de gaz la 7 lei de la 1,70 lei?!! Poate trece și pe la o benzinărie… Mai iese dl. Mândrută la Tv să ne spună despre prețuri?! Ei aș! Oare de ce? Oare pentru că toată această criză este indusă intentionat de globalismul pe care Mândruță însuși îl clamează? Dom’ Mândruță, dacă d-ta vrei să mănânci lăcustele și greierii pe care ni-i recomandă sorosista Ursula van -der -sula și să umbli la iarnă cu cojocul prin casă și să te speli cu un prosop ud ca să faci economie, uite EU NU VREAU! AM DREPTUL SĂ NU VREAU. ȘI O SĂ IES DE DATA ASTA EU IN STRADĂ SI MULȚI ALȚII CA MINE SI N-O SĂ VĂ FIE UȘOR! SICTIR MÂNDRUȚĂ, SICTIR GLOBALIȘTI! URSULA, GO HOME!!

  2. de ce e băgat în seamă lucică?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs