Nebunia lui Baerbock

”De asemenea, Ucraina ne apără libertatea”.

Doamna Baerbock este ministru de externe. Indiferent de motiv. Din ce în ce mai des se comportă ca un ministru de război. Ori de câte ori se enervează, vrea să se pună cu Rusia. Nu atât de direct, desigur. Ucrainenii ar trebui să o facă în locul ei: ”Pentru mine este clar: Ucraina ne apără și ea libertatea și pacea și o sprijinim financiar și militar – atât timp cât este necesar. Punct și de la capăt.” E adevărat, săracii ucraineni ne apără libertatea de a rămâne în NATO și de a plăti 53,03 miliarde de euro în cheltuieli de înarmare. Ucrainenii sunt vicleni: ei apără pacea bombardându-i pe rușii ucraineni din Donbas ani de zile, până când rușii se plictisesc să privească fără să facă nimic și ripostează.

Doamna Baerbock, împreună cu Robert Habeck, a desfășurat o campanie electorală sub sloganul ”Gata pentru că ești”. Cei care au crezut că-i vorba de obișnuitele prostii politice stupide nu au reușit să înțeleagă semnificația dublă: noi, GRECII, suntem gata, după Joschka Fischer, să ajutăm cu arme într-un război NATO, iar voi, alegătorii, sunteți deja pregătiți de către mass-media pentru război, până când veți crede că războiul nostru este războiul vostru. Baerbock și Habeck nu anunțaseră în prealabil că alegătorii VERZI vor trebui să plătească pentru această loialitate față de NATO cu prețuri mai mari la benzină. Cel puțin am aflat din Tagesschau, de la doamna Baerbock, că noul gazoduct Nord Stream 2 din Rusia spre nordul Germaniei ”nu poate fi aprobat în acest fel”. Fapt ce i-a mulțumit pe susținătorii sancțiunilor, dar și pe cei care practică prețuri exagerate.

India participă la manevrele militare ale Rusiei

În mod sigur neintenționat, dar eficient, Baerbock a lucrat la capacitatea rușilor de a-și găsi aliați: India cumpără mai mult petrol rusesc ca niciodată, iar afacerile sunt în plină expansiune. India participă, de asemenea, la manevra militară a Rusiei ”Vostok 2022”. Recent, ministrul german de externe, care vorbește foarte tare, a declarat cu privire la China și Taiwan: ”Nu acceptăm când dreptul internațional este încălcat și când un vecin mai mare își invadează vecinul mai mic, încălcând dreptul internațional – și acest lucru se aplică, desigur, și Chinei”. În afară de Baerbock, nimeni nu știe de o invazie chineză. Faptul că trupele chinezești participă la exerciții militare comune în Rusia, în manevre în care sunt implicate și India, Belarus, Mongolia și Tadjikistan, nu este deloc o reacție la declarația lui Baerbock. Dar, fără îndoială, popoarele reacționează la încercarea NATO de a stabili un nou echilibru internațional de putere prin încercuirea Rusiei.

Schimbarea unilaterală a echilibrului de putere

Războiul rusesc din Ucraina este un război defensiv care servește încercării de a restabili vechea ordine de pace europeană din vremea divizării lumii. Din momentul în care superputerile, confruntate cu un impas nuclear, au evitat să schimbe în mod unilateral echilibrul de putere în Europa. Este adevărat că, prin războaiele din Irak, Siria și Libia, SUA au încercat în mod repetat să își asigure supremația militară globală. Dar abia odată cu clasificarea Ucrainei ca țară candidată la NATO, SUA au lansat un atac frontal la adresa securității Rusiei și a fragilei păci europene.

Acest atac depășește cu mult amenințarea la adresa securității Rusiei: este vorba despre supremația globală a SUA, o poziție care nu poate fi pe placul decât a celor ”dispuși și ieftini”. Cei sănătoși la cap vor fi de partea adversarilor SUA, în timp. Acest proces de însănătoșire poate fi observat în prezent.

Subjugarea celor care doresc

Dar în țările unde nebunia încă domnește, subjugarea celor care doresc poate fi bine observată. Cel mai recent exemplu este al avansării ambasadorului ucrainean demisionar Andrij Melnyk. Cu picioarele sale politice prea scurte, a încercat să-l lovească pe premierul săsesc Kretschmer. Ultimul a cerut din nou înghețarea războiului din Ucraina. Melnyk, megalomanul, îl numise atunci NESIMȚIT. Ministrul de externe, responsabil cu relațiile internaționale, nu a stat până acum în fața unui prim-ministru care să aibă bunul simț de a cere pacea. O chestiune care, în mod evident, depășește orizontul ministrului de Externe.

Șah la sancțiunile SUA

Federația mondială de șah FIDE a luat o decizie: în ciuda sancțiunilor internaționale impuse în urma atacului asupra Ucrainei, rusul Arkadi Dvorkovici continuă să conducă organizația. Deutsche Welle comentează acest fapt cu titlul ”Putin este încă rege”. Este posibil să fie o exagerare. Cu toate acestea, spre deosebire de Baerbock & Co, Federația Mondială de Șah cu siguranță nu se lasă manipulată de NATO.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs