Agenții FSB bat din ușă-n ușă ca să-i scoată pe oameni în stradă

Cred că nu trebuie să mai precizez: demonstrația de amploare de la Praga e opera forțelor pro-ruse. Asta pretind jurnaliștii onești, care și-au făcut treaba foarte bine și în pandemie.

Dacă altădată au fost capabili să contorizeze protestatarii #rezist om cu om, acum cei de la Gigi24 s-au plictisit de numărat și au lăsat la latitudinea fiecăruia: ”Zeci de mii de persoane au manifestat la Praga”. Nu la fel s-au comportat colegii Andreei Esca. Când au ajuns 60 și ceva de mii au obosit brusc: ”Aproape 70.000 de oameni, scoși în stradă de forțele pro-ruse”. Atenție, n-au venit pentru că așa au simțit ei. Au fost scoși în stradă. Băi, ej prost?!

Gazeta de perete a ambasadei americane, Europa Liberă, nici nu s-a sinchisit să dea știrea. A punctat doar problemele de ”moral și disciplină” ale soldaților ruși din Ucraina. Plus atenționarea lui Zelensky legată de așa-zisul șantaj energetic al lui Putin.

Oamenii scoși în stradă la Praga de agenți FSB sub acoperire, cot la cot cu extremiștii de stânga și de dreapta, au cerut demisia guvernului ceh, neutralitatea țării în raport cu războiul din Ucraina, aprovizionarea directă cu gaze din Rusia și încetarea alinierii la politica NATO și UE. Bannerele fluturate de manifestanți au fost drăguțe: ”Fuck you Petr (premierul Cehiei)” sau ”Du-te dracului direct în Ucraina”.

Ca și prin alte părți în Europa, cehii s-au plâns pe rețelele sociale de faptul că mass-media MSM nu a prezentat mega-protestul la televizor. S-a comportat de parcă nu ar fi avut loc.

Ignorarea totală a evenimentelor și persoanelor potrivnice curentului oficial reprezintă una dintre cele mai importante unelte ale propagandei care îndeamnă la ”unitate în războiul cu rușii”. Nu veți vedea vreun atac frontal la opoziția adevărată, capabilă să creeze probleme. Chiar și publicitatea negativă ajută la notorietate (apropo de unele personaje controversate din opoziția noastră).

De altfel, politicieni importanți ca ministrul de externe al Germaniei pretind că europenii nu ar trebui să se plângă. Annalena Baerbock: ”Când fac promisiunea către poporul ucrainean – «Vom fi alături de voi atât timp cât veți avea nevoie de noi» – vreau să o respect. Nu contează ce vor alegătorii mei germani”. Același gen de raționament iresponsabil îl au toți politicienii europeni învârtiți cu cheița de la Washington.

Ei vor merge până la capăt, indiferent de câte milioane de oameni vor ieși în stradă, împinși de la spate, cu țeava pistolului, de agenții lui Putin. Sunt conștienți că au viitorul asigurat, chiar dacă pică sau nu guvernul. Globaliștii au grijă de oamenii lor, au dovedit-o cu vârf și îndesat.

Sigur, întrebarea firească este ”Ce-i de făcut?”. Probabil că singura portiță de ieșire rămâne tot acolo, în stradă. Convoiul Libertății din Canada, din timpul pandemiei, ar fi o bună idee. Presiunea asupra politicienilor iresponsabili de la Bruxelles trebuie să crească. Nu vor putea să abuzeze la infinit.

Cu riscul de a fi etichetați ”pro-ruși” și ”neonaziști”, nu putem sta cu mâinile-n sân. Nu putem privi impasibili la colapsul Europei, bine orchestrat de complicii de la Davos ai lui Joe Biden.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs