Guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, îi declară război globalistului Soros

George Soros a decis să distrugă sistemul judiciar american prin instalarea unor procurori radicali, susține guvernatorul Floridei.

În emisiunea sa, prezentatorul Tucker Carlson, de la Fox News, a lăudat faptul că guvernatorul Floridei, Ron Desantis, l-a epurat pe procurorul statului Florida Andrew Warren, susținut de George Soros. Carlson a abordat anunțul lui DeSantis potrivit căruia procurorul de stat de stânga va fi suspendat, cu efect imediat, întrucât nu a aplicat legile statului. DeSantis este primul guvernator care își folosește autoritatea constituțională pentru a înlătura un procuror activist politic de stânga.

”Aveți posibilitatea să creați parametrii propriei voastre societăți. Asta se numește democrație. Dar atunci când un procuror decide ce legi sunt valabile și ce legi nu sunt, vorbim despre cea mai elementară subminare a democrației. Iar Andrew Warren a făcut acest lucru timp de șase ani.”, a spus Carlson în monologul său de deschidere.

Nu este surprinzător faptul că un agent al lui George Soros încearcă să distrugă sistemul de justiție din SUA. Periculosul globalist de stânga a făcut miliarde de dolari răsturnând guverne și prăbușind economii. După cum a explicat Tucker, George Soros a decis să distrugă sistemul judiciar american. Și o face cu ajutorul procurorilor. 

”Până în acest moment, unul din cinci americani, adică peste 70 de milioane de oameni, trăiesc într-o jurisdicție supravegheată de un procuror susținut de Soros. Procurorii lui Soros conduc orașe precum New York, Chicago, St. Louis, New Orleans, Philadelphia, Los Angeles – cele mai mari orașe ale noastre. De asemenea, ei conduc locuri precum Travis County, Texas; Hinds County, Mississippi; Loudoun County, Virginia; Chatham County, Georgia. Toți procurori susținuți de Soros.

Influența lui Soros vine sub forma finanțării campaniilor electorale. Banii provin din fundații ale ”societății deschise” și comitete de acțiune politică afiliate, plus companii fantomă. O analiză recentă realizată de Law Enforcement Legal Defense Fund a constatat că, în total, peste 75 de procurori susținuți de Soros dețin în prezent funcții în Statele Unite. Pentru a-i aduce în acele posturi, Soros a cheltuit peste 40 de miliarde de dolari. Adesea, el este cel mai mare donator din campania electorală. În cursa din Philadelphia, de exemplu, 90% din finanțarea actualului procuror Larry Krasner a provenit de la George Soros. Ce s-a întâmplat în continuare? Mergeți cândva prin Center City, Philadelphia, și veți vedea.

Procurorii lui Soros refuză să aplice legea împotriva grupurilor protejate. Este calitatea lor de bază. Este inima ideologiei lor. Rezultatul a fost o creștere a criminalității. Au murit mulți oameni. Anul trecut, Philadelphia a înregistrat cel mai mare număr de omucideri din istorie. În general, la nivel național, potrivit FBI, omuciderile din Statele Unite au crescut cu 30% în 2020. Este cea mai mare creștere a crimelor într-un singur an din istoria Americii. Totul pentru că un miliardar a decis că legile pe care cetățenii americani le-au votat și le susțin sunt rasiste. Asta vă sună a democrație? Bineînțeles că nu este democrație. 

Democrația reprezintă un sistem în care voința majorității este recunoscută și adesea pusă în aplicare. Poporul conduce. Ceea ce tocmai am descris este oligarhie. În cel mai bun caz, este grotescă și a ucis o mulțime de oameni. Probabil că sunteți conștienți de acest lucru la un anumit nivel și este frustrant să o auziți, dar până acum câteva ore, nimeni nu făcuse cu adevărat nimic în această privință. Astăzi, guvernatorul Ron DeSantis din Florida – un om care, spre deosebire de George Soros, a fost de fapt ales de alegătorii americani – a decis să demită un procuror susținut de Soros în statul său, care a politizat neîncetat sistemul judiciar din Tampa. Numele lui este Andrew Warren. Timp de șase ani, Warren a refuzat să aplice legile care nu-i plac lui George Soros. Astăzi, acest lucru s-a încheiat.”, a comentat Tucker Carlson. 

În anunțul său, DeSantis a detaliat câteva dintre cazurile flagrante de dispreț al lui Warren față de statul de drept; de la refuzul de a aplica orice interdicție privind operațiile de schimbare de sex pentru minori, indiferent de măsurile luate de legislativ, până la afirmația că nu va aplica nicio lege referitoare la protejarea dreptului la viață în Florida.

Carlson a adăugat că ”Warren a decis că nu va pune în aplicare HB 1. Adică legea care a mărit pedepsele pentru huligani. Warren a refuzat să urmărească penal 67 de scandalagii BLM în vara anului 2020. El a spus că nu a existat nicio încălcare a ordinii publice în Tampa, deși cu siguranță a existat. A decis să ignore fenomenul pentru că a fost de acord cu politica BLM. Mai recent, Warren a refuzat să judece un membru al unei bande acuzat că a tras într-o casă cu copii, după ce a împușcat pe altcineva.”

Mai mult, Carlson a subliniat faptul că Warren a luat în vizor un pastor creștin arestat pentru că a ținut slujbe la biserică în timpul pandemiei.

DeSantis a explicat că Warren nu putea ”să se pună deasupra [acțiunii legislativului] și să spună că nu va aplica legile. Noi nu alegem oameni pentru a avea drept de veto asupra a ceea ce decide întregul stat în aceste probleme importante”, a explicat DeSantis.

”Constituția Floridei a conferit puterea de veto guvernatorului, nu procurorilor de stat individuali și, prin urmare, atunci când îți încalci în mod flagrant jurământul depus, când te faci mai presus de lege, ți-ai încălcat îndatoririle. V-ați neglijat obligațiile și dați dovadă de o lipsă de competență pentru a putea îndeplini aceste îndatoriri, așa că astăzi îl suspendăm pe procurorul de stat Andrew Warren”, a anunțat DeSantis.

Guvernatorul a promis că administrația sa nu va ”permite acestui agent patogen care a făcut înconjurul țării să ignore legea. Nu vom permite ca acest lucru să se instaleze aici, în statul Florida”. 

Guvernatorul a anunțat că judecătoarea Susan Lopez o va înlocui pe Warren. Intervievat de Tucker Carlson după monologul dur al comentatorului prezentat mai sus, DeSantis a discutat despre motivul pentru care a suspendat-o pe procuroarea progresistă susținută de Soros.

Istoria lui DeSantis cu Soros

Nu este prima dată când guvernatorul Floridei se ia de viața lui Soros. În iunie 2022, DeSantis i-a avertizat pe locuitorii din Miami că posturile de radio în limba spaniolă cumpărate de un grup susținut de George Soros plănuiau să răspândească ”dezinformare” pe undele lor de emisie.

DeSantis a difuzat mai multe spoturi radio în limba spaniolă pentru a-i avertiza pe locuitori cu privire la ”achiziționarea unor posturi de radio hispanice menite să dezinformeze comunitatea”.

”Guvernatorul Ron DeSantis îl atacă [pe] Soros pe propriul său teritoriu cu un spot de publicitate în limba spaniolă, un mesaj de informare a hispanicilor din Florida pentru a-i avertiza cu privire la agenda radicală și pro-socialistă din spatele The Latino Media Network”, se arată într-o declarație pe care campania lui DeSantis a furnizat-o pentru Fox News Digital.

În reclamă, Ron DeSantis îl numește pe George Soros, avertizându-i pe alegătorii hispanici că stânga încearcă să transforme America în același tip de națiune socialistă din care mulți dintre ei au fugit.

”Atenție, alegători! Stânga preia controlul presei noastre locale”, se arată în versiunea tradusă a anunțului. ”Miliardarul George Soros, cunoscut pentru că finanțează cauze de extremă stânga, a cumpărat posturi de radio hispanice chiar aici, în Miami”.

”Ei vin cu agenda lor ideologică”, continuă anunțul. ”Soros și slugile sale știu ce reprezintă această comunitate în lupta împotriva socialismului în America. Această comunitate nu se va lăsa manipulată. Sub conducerea guvernatorului Ron DeSantis, Florida se opune mass-mediei corporatiste și dezinformării de stânga.”

În octombrie 2018, DeSantis, în timp ce candida la funcția de guvernator, a avertizat că adversarul său de atunci, primarul din Tallahassee, Andrew Gillum, susținut de Soros, va distruge fundamental economia Floridei dacă va fi ales, prin numirea unor pleiade de radicali de stânga în agențiile și consiliile de stat.

”El ar putea trimite în guvernul nostru activiști susținuți de Soros”, a spus DeSantis despre adversarul său.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

 1. Joe spune:

  Soros se crede Dumnezeu. Il doboara Dumnezeu la vremea potrivita.

 2. Mafalda spune:

  Pe Soros il poate invinge doar alt Soros:)

 3. Vlad Paraschiv spune:

  Această ideologie a lui SOROS a încolțit și s-a dezvoltat și în ROMÂNIA.
  Deosebirea între FLORIDA și ROMANIA constă în faptul că PREȘEDINTELE nostru este infestat de ideologia lui SOROS și în loc să demită pe MINISTRUL JUSTIȚIEI care spune că va promulga o lege care să absolve pe toți JUDECATORII care NU VOR RESPECTA DECIZIILE CCR. În mod similar, în loc să-l demită pe VIRGIL POPPESCU – MINISTRUL ENERGIEI care a pus pe butuci SEN și a LIBERALIZAT PIAȚA ENERGIEI într-un moment INOPORTUN facănd să explodeze TARIFELE ptr MWh, ceea ce va duce la DISTRUGEREA ROMANIEI, EL (PREȘEDINTELE JOHANNIS) ÎL ȚINE ÎN BRAȚE SUSȚINÂNDU-L de parcă chiar el i-ar fi spus lui POPESCU SĂ FACĂ ACESTE NENOROCIRI contra ROMÂNIEI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs