Folosirea pretextului nuclear pentru a-l ataca pe Trump

Să numim ultima încercare Russiagate 2.0. Potrivit Washington Post (deși este un ziar discreditat, dar un paravan de încredere pentru elita politică de la Washington), FBI-ul căuta documente legate de arme nucleare în colecția prezidențială pe care Donald Trump a depozitat-o la proprietatea sa din Palm Beach.

Asta vorbește de la sine despre disperarea frenetică a mulțimii anti-Trump, în special a funcționarilor corupți care infestează conducerea FBI și a Departamentului de Justiție. Ei au folosit pretextul ridicol pentru a obține un mandat de percheziție cu ajutorul unui judecător idiot, Bruce Reinhart.

Agenții federali americani căutau documente legate de arme nucleare atunci când au percheziționat casa fostului președinte Donald Trump din Florida în această săptămână, potrivit Washington Post.

După ce nu a reușit să producă nicio dovadă că Trump lucra cu bătrânul Vladimir Putin pentru a distruge democrația americană cu Russiagate 1.0, mulțimea anti-Trump se pare că a decis să scoată la înaintare o altă memă contaminată de Rusia. Ultima pistă falsă, pentru a-l prezenta pe Donald Trump ca pe un Dr. Strangelove al secolului XXI. Acum știm adevărul. Donald Trump a încercat să construiască o armă nucleară în pivnița sa de vinuri de la Mar A Lago.

Cum intenționa să folosească acea bombă? Ei bine, dacă e să adoptăm mentalitatea sclipitorilor de la Washington, Trump avea de gând să o vândă Rusiei. Vedeți, Rusia este o țară înapoiată, ineptă din punct de vedere tehnologic și se baza pe Trump pentru a-i da lui Putin secretele nucleare care ar face posibilă cucerirea lumii de către Rusia. Ce judecător întreg la cap ar putea refuza să autorizeze o percheziție menită să scoată la iveală astfel de secrete mortale?

Cred că acum știm de ce FBI-ul a scotocit prin lenjeria intimă a Melaniei Trump. Se pare că l-au interceptat pe Trump spunându-i soției sale că arată ca o rachetă de croazieră cu vârf nuclear în Teddy-ul ei roșu. Bineînțeles, FBI-ul a trebuit să presupună că ”Teddy” era un cuvânt de cod pentru ceva mult mai nociv. Inițial am presupus că FBI-ul a petrecut atât de mult timp manipulând și adulmecând chiloții și neglijeurile Melaniei pentru că, în calitate de membri ai clubului secret J. Edgar Hoover Cross Dressing Club, căutau să-și îmbunătățească ținutele înainte de următoarea petrecere Monkey Pox. Doamne, m-am înșelat!
De ce ar ține Trump secrete nucleare sub cheie, împreună cu celelalte documente ale sale? Asta ar fi o nebunie. Donald s-a gândit că ar putea ascunde documentele compromițătoare lipindu-le în interiorul lenjeriei. Genial, nu?

Poate că Trump a păstrat codurile nucleare ca să le folosească la loteriile Power Ball sau Mega Millions.

Ceea ce ne arată episodul cu percheziția FBI este că Kamala Harris nu mai deține titlul cel mai prost membru al echipei Biden. Nu. Onoarea îi revine judecătorului Merrick Garland. A crezut că mișcarea îl va discredita pe Trump și îl va ridica pe Garland ca fiind un soi de Clausewitz al președinției Biden. Cred că Warner Brothers ar putea intenta un proces de încălcare a drepturilor de autor împotriva procurorului general turbat, pentru că a adoptat un complot de tip Wile E Coyote. Garland s-a legat de vârful rachetei înainte de a activa fitilul care a aprins racheta. El nu a recunoscut că ar fi călărit o ”bombă” nucleară spre propria sa dispariție de pe scena politică. Poate că este doar un admirator secret al lui Slim Pickens și a vrut să recreeze momentul emblematic al lui Pickens din Dr. Strangelove:

Bine, să revenim la lucruri serioase. Trump ar putea avea dreptate că cineva ar fi putut planta un document legat de arme nucleare sau de tehnologie nucleară. Asta nu îl incriminează pe Trump și nu reprezintă o infracțiune. Procurorii ar trebui să demonstreze că Trump a instruit pe cineva din personalul său ca să pună un astfel de document într-una dintre cutiile aduse la reședință. Trump poate fi o mulțime de lucruri, dar nu prin prostie și nesăbuință a devenit miliardar și a bătut-o măr pe Hillary în 2016. Există un alt Alexander Vindman care pândește în umbră dornic să ajute la crearea unui pretext pentru a-l discredita pe Trump?

Dacă Trump chiar încerca să ascundă astfel de informații, de ce i-ar fi instruit pe avocații săi să negocieze cu Arhivele Naționale pentru a obține un acord de returnare a dosarelor către federali? De fapt, dacă ar fi avut intenții rele, chiar credeți că Trump ar fi păstrat ceva atât de radioactiv (la figurat) pe proprietatea sa?

Merrick Garland, în ciuda educației sale de la Harvard, nu este un om inteligent. El a semnat un mandat de percheziție în loc să trimită agenți FBI să îi întrebe pe Trump și pe avocații săi dacă are astfel de documente în posesie. Dacă ar fi procedat astfel, iar Trump ar fi mințit, am fi avut un nou caz de tip Michael Flynn pe steroizi. Minciuna față de agenții federali este o infracțiune, cu excepția cazului în care ești fostul șef al FBI Andrew McCabe. În loc să întreprindă un lucru rezonabil în stil avocățesc, Garland a ales opțiunea nucleară. Iar gestul se va întoarce împotriva lui.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs