”Experții” o dau din nou în bară

Un comentariu de Simon Black apărut în publicația The Washington Standard pe 4 august 2022

Nancy Pelosi a făcut tot ce a putut pentru a elimina copiii nenăscuți, a eradica armele de foc, a extinde puterile guvernului și a instaura tirania – de ce nu s-ar pensiona cu lansarea celui de-al treilea război mondial?

Pelosi este o idioată, dar nu-i proastă. Ea știe că există consecințe. Chinezii au spus foarte clar că nu vor ca Pelosi să meargă în Taiwan. Tensiunile sunt deja ridicate între SUA și China, iar călătoria cu siguranță nu va ajuta.

Acum, evident, nu depinde de China să dicteze politica sau acțiunile SUA. Dar, la fel ca în cazul călătoriei lui Alcibiade în Peloponez în 418 î.Hr., nu există absolut niciun beneficiu dacă Pelosi merge în Taiwan.

Economia americană este în picaj. Părinții nu pot găsi lapte praf pentru copiii lor. Inflația face ravagii. Oamenii suferă.

Ce anume speră să obțină această femeie? Vizita ei în Taiwan va face cumva ca inflația să se retragă în mod miraculos? Va apărea brusc laptele praf pe rafturi?

Bineînțeles că nu. Deci, dacă nu există niciun beneficiu pentru americani, atunci de ce să meargă?

Pe de altă parte, călătoria prezintă o serie de riscuri. China nu vrea să pară slabă, iar orice măsură de retorsiune ar lua, probabil că nu va fi pozitivă pentru SUA.

Răspunsul inițial al Chinei a fost, în mod previzibil, rapid. Au început deja exerciții militare cu arme și muniții reale și au înconjurat Taiwanul pe mare. Se pare că exercițiile militare vor include teste de rachete în largul coastei de est a Taiwanului.

Între timp, SUA au poziționat cel puțin două nave militare și mai multe avioane de vânătoare în apropierea coastei de est a Taiwanului, ceea ce sporește potențialul de conflict sau chiar de accident.

Să sperăm că nu se va întâmpla nimic catastrofal. Dar, din nou, care este exact scopul acestei călătorii? Totul este riscant și fără răsplată. Doar pentru ca Pelosi să se poată umfla în pene în fața camerelor de luat vederi înainte de retragerea sa de anul viitor?!

Ai crede că cineva cu zeci de ani de experiență politică – un ”expert” în diplomație internațională – ar înțelege o realitate atât de simplă și apoi ar alege rațional cursul de acțiune cel mai benefic pentru țara sa.

Însă Pelosi are un palmares de mai multe decenii de înșelăciune, lipsă de loialitate, lașitate și aroganță. Este disprețuită chiar și de membri proeminenți ai propriului său partid.

Pelosi este doar unul dintre nenumăratele exemple – o ipocrită #mefirst, egocentrică, care a devenit Alcibiade al zilelor noastre. Și cel mai probabil va rămâne în istorie cu o reputație similară cu a lui.

Așa cum am spus încă de la începutul războiului din Ucraina – care a fost catalizatorul pentru toate tulburările actuale din Est și Vest: conflictul armat nu a fost declanșat de Rusia în 2022. A fost declanșat de Statele Unite în 2014. Rusia s-a dovedit a fi mai mult decât răbdătoare să aștepte 8 ani în timp ce Zelensky și mafia sa de gangsteri naziști a fost transformat Donbassul într-un incinerator uriaș.

Iar toate sancțiunile economice și transferul de miliarde de dolari din banii contribuabililor – ca să nu mai vorbim de arme în valoare de miliarde de dolari – de către SUA și NATO nu numai că au exacerbat și extins conflictul ucrainean, dar au avut ramificații negative GRAVE asupra țărilor sancționatoare – inclusiv asupra Statelor Unite.

Joe Biden poate încerca cât vrea să dea vina pe Putin pentru recesiunea Americii. Poporul american știe că Washington, D.C., nu Moscova, este responsabil pentru declinul economic. Probabil că americanii nu cred prea multe din ceea ce spune Putin, dar e clar că nu cred NIMIC din ceea ce spune Biden.

Dar cealaltă ramificație negativă serioasă (pentru SUA) este că războiul din Ucraina a creat o mare divizare între Est și Vest, cum nu am mai văzut de la Războiul Rece încoace. Iar în acest moment Estul se extinde exponențial, iar Vestul se micșorează în același ritm.

Așadar, chiar în mijlocul acestei mizerii, Pelosi alege să incite mai mult de jumătate de planetă și să se înfingă chiar în mijlocul unui câmp minat.

Asta nu face decât să întărească ceea ce am spus anterior: toate semnele indică faptul că guvernul american de la Washington, D.C., încearcă tot posibilul pentru a provoca cel de-al treilea război mondial. Practic, ceea ce face Washingtonul se rezumă în două cuvinte – VREM RĂZBOI.

Dar oare poporul american dorește cu adevărat cel de-al treilea război mondial? Fără îndoială că republicanii războinici, precum Lindsey Graham, da. Și sioniștii creștini belicoși precum John Hagee. Dar oare poporul american, în ansamblul său, dorește un război deschis cu Rusia și China? În niciun caz!

Pe de altă parte, de când ceea ce vrea poporul a afectat ceea ce face elita de la Washington?

Și nu există absolut nicio modalitate mai bună pentru bestiile de pradă din interiorul Beltway de a se cățăra pentru a ieși din marasmul intern pe care l-au creat decât să înceapă un război. Războiul nu numai că îi îmbogățește pe cei care profită de război; el înrădăcinează elita politică coruptă. Atunci când se desfășoară un război, oamenii uită cu totul de modul în care au fost violați și jefuiți de șerpii fără suflet din Washington, D.C.

Războiul le asigură creaturilor solzoase de pe malurile Potomacului că pot comite practic orice crimă – oricât de malefică ar fi – cu o impunitate totală.

Încă o dată: să sperăm că nu se întâmplă nimic catastrofal.

Dar dacă nu se întâmplă nimic catastrofal va fi nu pentru că Pelosi, Biden și restul ticăloșilor din Washington, D.C., nu au făcut tot ce au putut pentru a crea o catastrofă. Asta este sigur.

P.S. După cum fără îndoială știți, Camera Reprezentanților din SUA a adoptat HR 1808, care este interzicerea ”armelor de asalt”. Aceasta se află acum în Senatul SUA.

Am produs un videoclip de 9 minute în care îi îndemn pe oameni – în special pe creștini – să ia măsuri imediate, contactându-și în masă senatorii. Senatorii trebuie să audă de la zeci de mii de alegători din statele lor respective, sfidând acest atac monstruos la adresa celui de-al Doilea Amendament.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs