Pentru a ne recuceri cultura trebuie să ne construim propria industrie de divertisment

Un comentariu de Brandon Smith

Scriu despre conceptul de descentralizare încă de prin 2006, cu mult înainte ca amenințarea preluării woke și a războiului cultural să devină evidentă. Ideea este una destul de simplă (majoritatea ideilor care funcționează sunt simple):

Dacă sistemul corupt nu oferă sau nu vrea să ofere ceea ce publicul are nevoie sau își dorește, atunci publicul ar trebui să își asigure singur acele necesități. Dacă reușește, atunci sistemul are două opțiuni – poate dispărea în liniște, pe măsură ce economia descentralizată preia controlul, sau poate încerca să împiedice publicul să își construiască propria producție folosind forța. Dacă sistemul folosește forța, atunci își expune adevărata sa natură autoritară și încurajează rebeliunea. Într-un fel sau altul, sistemul corupt va fi eliminat.

Am văzut deja acest lucru cu mass-media alternativă în ultimul deceniu. Când am început primul meu site web (Neithercorp), acum 16 ani, eram foarte puțini cei care prezentam adevărul publicului, iar mass-media mainstream deținea încă foarte mult controlul narațiunii. Astăzi, există o gamă nesfârșită de site-uri de știri alternative și canale YouTube, iar MSM este pe moarte (cu excepția poate a Fox News). Audiența lor se prăbușește, în timp ce audiența noastră este în creștere. Câștigăm războiul știrilor pentru că oferim ceva ce ei nu oferă – faptele.

Mass-media alternativă a dovedit că descentralizarea poate funcționa și funcționează, dar există multe alte domenii ale culturii noastre care nu au fost deloc descentralizate. Cea mai mare parte a mass-mediei populare se află încă sub controlul unor persoane care aderă la marxismul cultural extrem și la globalism. Ideologia Woke este o mișcare asemănătoare cu cea comunistă și astfel de mișcări își petrec mult timp și energie căutând să perturbe cultura fundamentală a unei națiuni. Ele fac acest lucru deoarece, odată ce vechea cultură este în ruine, pot introduce în locul ei propria lor cultură aberantă și tiranică. Ei sunt ucigași de culturi și fac acest lucru în mod deliberat. Este o metodologie pentru a obține puterea.

Susținătorii ideologiei woke vor pretinde că nu au nimic de-a face cu marxismul sau comunismul (în timp ce recunosc în mod deschis că sunt marxiști instruiți). Ei vor susține că marxismul și comunismul sunt mișcări pur economice. Aceasta este o minciună. Tot comunismul se bazează pe distrugerea culturală – este un FAPT istoric. Putem vedea asemănări paralele între mișcările pentru justiție socială de astăzi și mișcări precum Revoluția Culturală din China lui Mao din 1966 până în 1976. Orice moștenire, mass-media sau religie care concurează cu modelul comunist este vizată pentru a fi ștearsă. Ceea ce se întâmplă chiar acum în America.

În ceea ce privește divertismentul occidental, metodele sunt destul de previzibile – stângiștii încearcă să evite să producă propriul conținut original dacă pot. De ce? Pentru că cei mai mulți dintre ei sunt povestitori patetici. De ce? Pentru că narcisiștii nu au imaginație. În schimb, ei iau povești existente și le deturnează ca vehicule pentru propaganda lor.

Ei exploatează o franciză stabilită pe care oamenii o iubesc și apoi o rebootează. Rebootul se folosește de nume și de nostalgie pentru a atrage publicul. Dar povestea și personajele nu seamănă deloc cu mitul sau tradiția originală, iar publicul descoperă curând că personajele lor iubite sunt asasinate chiar în fața lor. Bănuiesc că sunt satisfăcuți în sinea lor, întrucât stângiștii se bucură de distrugere mult mai mult decât de creație.

Ei vor injecta cât mai multe aspecte ale ”teoriei critice” în fiecare produs pe care pun mâna. Adică vor introduce cote de diversitate în povești unde diversitatea nu are niciun sens. Ei pretind că fiecare film, emisiune TV, bandă desenată și joc video trebuie să ”reflecte lumea noastră modernă”. Tradus, asta înseamnă: Ei cred că pot determina ce reprezintă ”lumea modernă”. Mișcarea lor folosește minoritățile ca scut împotriva criticilor. Dacă nu vă place propaganda lor, atunci trebuie să fiți ”rasist”. Ei cred că sunt stăpânii tuturor minorităților și se înfurie împotriva oricărei persoane de culoare care părăsește plantația de stânga.

Ei forțează conceptele de ”echitate” în fiecare producție. Avem deja egalitatea de șanse în Occident, așa că ei au trebuit să inventeze o nouă terminologie care cere echitate. Echitatea înseamnă tratament special și protecții pentru orice grup care servește intereselor stângiste la momentul respectiv. Este vorba despre a-i forța pe oameni să renunțe la ceea ce au muncit atât de mult, la ceea ce au câștigat prin merit. Și a-i face să predea totul sistemului pentru a fi redistribuit soldaților loiali sistemului. Se presupune că trebuie să vă subvenționați propria înrobire.

Ei inundă toate mediile de divertisment cu agit-prop LGBT și fluiditate de gen. Conceptul de familie nucleară este șters în favoarea supra-reprezentării unei minorități infime de oameni. Iar unii dintre aceștia oricum nu au cerut niciodată să fie ”reprezentați” de stânga politică. Stângii nu le pasă. Ei s-au consacrat ca păstori ai tuturor grupurilor ”marginalizate”. Dacă ești homosexual, atunci ești proprietatea lor și succesele tale le aparțin. Nu tu ai construit-o, ci ei. Marea majoritate a noilor mijloace de comunicare în masă este covârșitor de gay, până la punctul în care mulți americani cred (în sondaje) că de fapt aproximativ 25% din populație este homosexuală.

În cele din urmă, globalismul este religia dominantă a stângii, iar acest concept distructiv își face loc în multe produse media. Ideea este că toate idealurile și credințele merită să fie respectate în mod egal – practic, o minciună. Nu toate idealurile sunt egale, iar unele credințe sunt psihotice.  Dincolo de asta, stângiștii nu respectă toate idealurile în mod egal; ei disprețuiesc concepte precum libertatea, meritocrația și descentralizarea.

Există motive întemeiate pentru care nu trăim într-o lume omogenizată și suntem împărțiți în națiuni și triburi separate: pentru că nu toate triburile sunt egale. Unele sunt niște gunoaie, cu principii de gunoi și conducere de gunoi. Nu vreau să împart un trib cu chinezii comuniști care comit genocid și intoleranță religioasă și care abuzează de cetățeni. Nu vreau să împart un trib cu o națiune musulmană condusă de legea Sharia, care ucide homosexualii și tratează femeile ca pe niște bunuri. Nu vreau să împart un trib cu stângiștii care caută să submineze societatea și să rescrie istoria.

Globalismul este cea mai proastă idee imaginabilă. Existența mai multor triburi este un lucru bun, întrucât discriminarea ajută omenirea să se separe și să supraviețuiască împotriva grupurilor imorale și distructive care caută să se omogenizeze în mod ascuns sau deschis. Ultimul lucru de care avem nevoie este un cult globalist grotesc capabil să ne invadeze divertismentul.

Așadar, cum ripostăm?

Conservatorii, libertarienii și oamenii cu spirit de libertate au început, în sfârșit, să ia mai în serios războiul cultural. Dar acum trebuie să acționăm pentru a opri saturația propagandei de stânga din mass-media noastră. Asta înseamnă că trebuie să ne producem PROPRIA mass-media, inclusiv mass-media de divertisment.

Timp de zeci de ani, conservatorii au ignorat pericolul reprezentat de infectarea culturii pop, a filmelor, a televiziunii, a benzilor desenate și a jocurilor video de către stângiști. Mulți au crezut că aceste lucruri sunt în aval de politică și că, atâta timp cât ne menținem poziția în arena politică, totul va fi bine. A fost o greșeală uriașă. Cultura pop nu este în aval de politică, ambele curg în tandem una cu cealaltă. Dacă credeți că filmele, jocurile video și benzile desenate sunt doar ”chestii de tocilari”, fără sens, atunci ați fost păcăliți. Generațiile mai tinere sunt puternic influențate de astfel de conținut.

Am abordat pe scurt ideea într-un articol recent despre profanarea de către Amazon a cărților ”Stăpânul inelelor” ale lui J.R.R. Tolkien și despre viitoarea lor parodie de serie numită ”Inelele puterii”. Am remarcat că reacția masivă și negativă a fanilor la planurile de răvășire ale Amazon a indicat o schimbare radicală în modul în care americanii privesc divertismentul.  Ei nu mai sunt pasivi, iar ăsta este un lucru bun.

Ei ripostează împotriva propagandei implantate în emisiuni și filme, dar au nevoie și de povești non-woke pentru a umple golul. Dacă nu le oferiți o alternativă, atunci s-ar putea să se uite pur și simplu la orice li se pune în față. Spălarea creierului va fi perpetuă.

Unele persoane și companii curajoase fac pași pentru a construi o mass-media de divertisment alternativă, dar avem nevoie de mult mai mulți. Daily Wire al lui Ben Shapiro ripostează cu propria lor companie de producție de filme și, din câte am văzut până acum, sunt filme de top.

Libertarianul și YouTuberul Eric July și-a lansat recent propria companie de benzi desenate și o lume a benzilor desenate numită ”Rippaverse”. Prima lansare de benzi desenate a companiei a adunat deja aproximativ 3 milioane de dolari în achiziții. Ceea ce dovedește că da, există într-adevăr o piață pentru acest tip de conținut și că oamenii sunt înfometați de orice mijloc de comunicare nepervertit.

De atunci, Eric July a fost atacat fără încetare de către mass-media mainstream (da, pentru o carte de benzi desenate). Așa cum am observat când vine vorba de descentralizare, odată ce sistemul te atacă, știi că ești o amenințare pentru puterea lor. Ei atacă pentru că le este frică.

Comediantul Andrew Shulz a decis să își răscumpere propriul său show de comedie de la un serviciu de streaming, deoarece aceștia au încercat să cenzureze glumele sale anti-woke. El oferă acum emisiunea specială (numită ”Infamous”) pe propriul site.

Cu siguranță avem nevoie de mai multe astfel de lucruri. Mai mulți creatori care să ia atitudine și să construiască alternative reale la Hollywood și la cabala corporatistă woke. Dacă nu suportați mass-media de stânga și preferați să nu vă uitați la nimic, atunci poate că a venit timpul să creați genul de conținut pe care ați dori să îl vedeți?

În curând, voi trece de la vorbe la fapte și voi lansa propria companie de benzi desenate. Lucrez la proiect de aproximativ 3 luni și am adunat o echipă grozavă. Sper să am lansarea în câteva săptămâni. Părerea mea este că, dacă pot spune o poveste amuzantă, atunci ar trebui să o fac. Vreau să continui cu analiza mea economică și politică, dar cred că este important să le ofer oamenilor o ușurare mentală și o scurtă evadare din unele dintre realitățile mai dure ale vremurilor noastre.

Stângiștii și corporațiile deștepte nu vor ca tu să poți evada. Ei vor ca ideologia lor să fie în fața ta 24 de ore din 24, 7 zile din 7, până când vei renunța și te vei supune.

Francizele existente, pe care le luam de bune când eram copii, au dispărut; toate sunt deținute de oameni cu intenții necinstite care urăsc cultura americană și vor să o vadă degradată până la uitare. Trebuie să acceptăm acest fapt, să trecem peste vechile povești și vechiul conținut și să ni le facem pe ale noastre. Trebuie să devenim noii înțelepți și povestitori ai epocii actuale, pentru că nimeni nu o va face în locul nostru.

Unii oameni ar putea susține că toate acestea nu au niciun sens. De ce să ne facem griji cu privire la mass-media și la cultură când ne aflăm în mijlocul unei crize economice? Ceea ce ei nu par să înțeleagă este că o parte din motivul pentru care ne aflăm în această situație este că ne-am permis propriul declin cultural. Am devenit apatici în vigilența noastră și am lăsat persoane instabile din punct de vedere mental și ideologic să preia platformele de influență. Nu mai este cazul. Timpul lor se apropie de sfârșit. O vom lua înapoi, fiecare bucățică din ea. Și vom face asta construind o armată media descentralizată. De la zero.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs