Lovitura de stat a comuniștilor globaliști

Fragment din volumul ”Brave New World 2030”, de Ullrich Mies

Regimurile sistemului de valori capitalist occidental sub conducerea SUA se luptă cu disperare pentru legitimitate.

Obiectivele ”Statului profund global” sub conducerea SUA

Principalele instanțe de control ale consolidării sau extinderii puterii geopolitice, ale continuării blocajelor, ale marelui proces de transformare, dar și marii profitori ai Complexului Big Pharma-Digital-Securitate-Supraveghere și Militar se află în SUA, statele UE acționând ca vasali și complici, ca subactori ai acestui proces.

Pot fi identificate următoarele obiective ale ”Statului profund global” sub conducerea SUA:

  1. Asigurarea și extinderea maximă a ordinii geopolitice – ”dominația întregului spectru” – folosind toate forțele militare, de informații, economice, sociale și de distrugere.
  2. Punerea în aplicare a măsurilor de control al populației; dezintegrarea economică treptată a unor societăți întregi prin închideri/șomaj/înfometare/distrugerea lanțurilor de aprovizionare; vaccinări pentru a reduce rata de reproducere, Robert F. Kennedy vorbește de crimă în masă; imunosupresie țintită prin teroare cu măști, arest la domiciliu, distrugerea mijloacelor de trai, teroare polițienească, spălare a creierului și factori de stres de tot felul.
  3. Distrugerea țintită nu numai a dușmanilor declarați, ci și a tuturor țărilor ”prietene” cu ajutorul diplomației oficiale și al agențiilor americane precum USAID, CIA, National Endowment for Democracy (NED) etc., mai ales cu ajutorul rețelelor transatlantice precum Council on Foreign Relations, al serviciilor secrete și al partenerilor de cooperare media, precum și al nenumăratelor alte ”organizații de ajutor”. Agenții de influență europeni și germani din cadrul partidelor politice au, de asemenea, o mare importanță. Willy Wimmer scrie despre acest lucru:

”În ceea ce privește Germania, după reunificare s-a stabilit deja clar cât de mare va fi numărul de agenți americani care lucrează oficial în Germania, așa cum s-a convenit. Se poate uita cu siguranță ideea de reciprocitate obișnuită. Acest lucru este valabil și pentru faimoasele rețele transatlantice, a căror sarcină pare să fie aceea de a se asigura, cu orice preț, că instituțiile politice și mediatice germane sunt aliniate cu cele americane în așa fel încât scârțâitul relațiilor să nu dureze prea mult.”

  1. Dezintegrarea țintită a populațiilor europene ca un program american de dezbinare și conducere prin intermediul imigrației în masă și al migrației în masă controlate conduce la grupuri dezintegrate din punct de vedere cultural, izolate în mare măsură de majoritate, în special în marile orașe. Este vorba de geostrategie, nu de umanitate: ”globaliștii” declanșează în mod semnificativ așa-numitele efecte de atracție și de împingere (din perspectiva SUA/UE). Tragere: Distrugerea altor țări în cadrul operațiunilor de război ale NATO crește presiunea refugiaților și a imigrației. În plus, recrutarea de persoane cu înaltă calificare provoacă un exod enorm de creiere, deoarece lucrătorii calificați migrează către țări cu salarii ridicate. Împingere: Dezgustate de ”elitele” conducătoare și de o populație majoritară abrutizată din punct de vedere intelectual, părți ale minorității inteligente emigrează, se retrag în sfera privată sau intră în rezistență activă. Transmiterea către țările europene a costurilor gigantice de urmărire a războaielor SUA și NATO face parte din strategia de descompunere.
  2. Transformarea capitalismului în cadrul procesului Corona în direcția unei noi economii mondiale, a unui nou regim de profit capitalist, ”capitalism verde”, ”New Deal verde”, pentru a ”reînvia” capitalismul de colaps și dezastru sub o nouă înfățișare.
  3. Instalarea unui stat de supraveghere transnațională prin intermediul tehnologiilor de supraveghere, control și securitate, inclusiv toate tehnicile de cenzură imaginabile.

”Guvernul SUA a devenit el însuși un monstru în goana sa după așa-numiții monștri. Aceasta nu este o noutate și nici o revelație. Acest guvern a dezlănțuit orori de nedescris în lume în ultimele decenii – inclusiv împotriva propriului popor – toate în numele cuceririi globale, al dobândirii de mai multă bogăție, al experimentelor științifice și al progreselor tehnologice, sub pretextul binelui comun. Rețineți, nu există un bine mai mare atunci când este implicat guvernul. Există doar o lăcomie mai mare pentru bani și putere. Din păcate, publicul a fost atât de ușor distras de spectacolul politic de la Washington DC, încât a uitat complet experimentele crude, comportamentul barbar și condițiile inumane care au devenit sinonime cu guvernul american.”

În paralel, ”Statul profund global”, cu brațul său de forță militară din Pentagon și agențiile de informații prin intermediul NATO și al mașinilor de propagandă, a intensificat conflictele cu Rusia și China. Având în vedere că scopul este reorganizarea geopolitică a lumii, această evoluție prezintă și un pericol enorm de război. Până acum, publicul larg a observat fenomenul la fel de puțin ca și declinul democrației.

”O elită fără scrupule formată din strategi NATO și oligarhi financiari și economici care acționează la nivel global este în curs de a împinge Europa și Rusia în război. De la prăbușirea Uniunii Sovietice, NATO s-a extins din ce în ce mai mult spre Rusia, contrar acordurilor.”

Rusia și China se află pe lista neagră a belicoșilor neoconservatori și a consilierilor lor europeni. Oameni deosebit de confuzi, cum ar fi șeful Comandamentului Strategic al SUA, amiralul Charles Richard, consideră chiar posibil un conflict nuclear cu cele două puteri, Rusia și China.

”Amiralul, care conduce Comandamentul Strategic al SUA și este responsabil pentru descurajarea nucleară, îi îndeamnă pe liderii militari și civili ai națiunii să caute noi modalități de a contracara amenințările din partea Rusiei și Chinei, inclusiv ”posibilitatea reală” a unui conflict nuclear.”

Situația incendiară este exacerbată în măsura în care ”globaliștii” continuă să escaladeze tensiunile. Prin urmare, este logic că președintele american Joe Biden a declarat o urgență națională pentru a contracara ”amenințarea rusă”.

”Marea politică” s-a transformat în crimă organizată – dacă a fost vreodată altceva.

Pe lângă teroarea Corona, ”globaliștii” își țin în frâu propriile popoare amenințând cu un război major. În cazul în care, contrar așteptărilor, popoarele se vor trezi și își vor da seama că ”globaliștii” sunt responsabili de toate devastările în numele lui Covid-19, ultimii ar putea vedea în război ”soluția” finală la psihopatologiile lor.

”Nimeni nu a știut că va veni și, prin urmare, nimeni nu a rezistat actelor periculoase de politică brută care au dus la aceasta. Nimeni nu a rezistat atunci când democrații au fabricat consimțământul pentru escaladarea împotriva Rusiei. Nimeni nu a rezistat atunci când republicanii au fabricat consimțământul pentru escaladarea împotriva Chinei. Nimeni nu a opus rezistență atunci când au fost mutate nave de război, când au fost desfășurate trupe, când analizele privind poziția nucleară au devenit din ce în ce mai marțiale și mai agresive, când au fost fabricate și desfășurate noi arme apocaliptice și au fost sprijinite conflicte proxy, când avioane de război au invadat spațiul aerian suveran, când rachetele au fost pregătite pentru desfășurare rapidă. Nimănui nu i-a trecut prin cap că ar putea veni ziua în care ei și cei dragi lor vor muri într-un holocaust nuclear.”

În cazul în care marele război va fi purtat cu adevărat, principalul câmp de luptă va fi Europa și nimeni nu ar trebui să-și facă iluzii că ”globaliștii” se vor abține să distrugă Europa dacă vor simți că au suficiente șanse de a câștiga războiul. Ei sunt bine familiarizați cu anihilarea, genocidul, asasinatele, ”statele eșuate” și ”revoluțiile colorate”.

SUA și Marea Britanie au anunțat o ”modernizare” masivă a forțelor lor nucleare, iar oameni de știință de renume au avertizat asupra pericolului unui război nuclear major. Buletinul Oamenilor de Știință Atomică a fixat ceasul Apocalipsei la 12 fără 100 de secunde. În plus, SUA au anulat mai multe acorduri de control al armamentului, Tratatul INF, Tratatul Cer Deschis, Acordul nuclear iranian, contribuind astfel în mod semnificativ la escaladarea în continuare a tensiunilor în context internațional.

Atitudinea agresivă a SUA față de lumea exterioară nu se oprește la așa-numiții săi aliați. Guvernele americane nu numai că le tratează ca pe niște ”vasali tributari”, dar, începând cu 1989, au supus statele central-europene în special, dar și UE în ansamblul ei, unui proces masiv de dezintegrare, dezorganizare și haos economic și social, Germania fiind un stat-țintă special.

Germania în centrul procesului de dezintegrare

Administrația Merkel din Germania a asistat de bunăvoie la acest proces de dezintegrare. La fel ca și liderii partidelor de guvernământ, corupți de lobby-iștii corporatiști și integrați în rețele transatlantice (”consilieri”), complexul politico-mediatic, precum și birocrațiile cheie. Printre altele, în parchete și tribunale, în acest caz Curtea Constituțională Federală, care au fost completate de-a lungul anilor cu propriile ”cadre de partid”.

”O instanță care ia decizii bazate pe lobby pe baza unor scenarii fictive, punând sub semnul întrebării chiar și drepturi civile fundamentale, nu numai că își bate joc de ea însăși, dar reprezintă un pericol pentru democrație și pentru separarea puterilor.”

Până în prezent, guvernele germane continuă să pună în aplicare directivele complexului financiar și de război al SUA, ca regimuri guvernatoare ale neoconservatorilor transatlantici.

În esență, ei funcționează ca ”guvernatori administrativi” ai Departamentului de Stat, Pentagonului/NATO, NSA/CIA. Funcția lor a fost și este aceea de a preda valorile create de populație marilor investitori privați sau marilor agenții de acumulare de capital ale secolului XXI. Evident, cel târziu de la căderea comunismului, guvernele germane s-au pus la dispoziția SUA ca agenți antigermani și ca trupe de înaintare pentru lichidarea propriei țări. Activitățile devastatoare antigermane ale regimului Merkel trebuie interpretate ca o luptă a unei internaționale totalitar-centraliste împotriva democrațiilor de stat-națiune. Toate acestea ar merita o investigație separată și probabil că vor fi căutate în abisurile ”Statului Transatlantic Profund al NATO și al serviciilor de informații”.

În Germania, bazele statului de drept au fost distruse, federalismul ca principiu de bază al Constituției germane a fost subminat, iar drepturile civile și drepturile omului garantate prin Constituție au fost puse sub semnul întrebării de ”A patra lege pentru protecția populației în cazul unei situații epidemice de importanță națională”, intrată în vigoare la 21 aprilie 2021. Oricine ia notă de litera, dar și de spiritul acestei ”Legi de abilitare 2.0” va recunoaște cu ușurință reluarea tradițiilor totalitare în care se complac instituțiile politice germane, sau cel puțin executivul. Noul totalitarism este, de asemenea, condiția prealabilă de bază pentru realizarea agendei globaliste a ”Statului profund global” sub conducerea SUA.

Regimul german de putsch în stare de urgență nu mai cunoaște, evident, nicio linie de oprire. Acesta hărțuiește și terorizează populația cu strategii de șoc, îi pune pe disidenți sub observație, nu se ferește să recurgă la agresiuni fizice și încearcă să impună vaccinuri obligatorii chiar și împotriva copiilor și tinerilor lipsiți de apărare:

”Vaccinarea obligatorie este în mod clar introdusă pe ușa din spate. Pentru că nici cei care nu se vaccinează nu ar trebui să-și recupereze drepturile fundamentale.”

Este complet absurd să facem ca drepturile umane și fundamentale inalienabile să depindă de statutul de vaccinare. Numai acest lucru demonstrează consensul ”totalitar” de bază al regimului.

Miceliu de putere și structură profundă

Ca și cum acest lucru nu ar fi fost de ajuns, ultimul atac al regimului este îndreptat împotriva sistemului judiciar administrativ. Președintele Tribunalului Administrativ din Düsseldorf, Prof. Dr. Andreas Heusch, comentează:

”Dacă doamna cancelar consideră că eliminarea instanțelor administrative este o valoare adăugată, mă întreb ce fel de înțelegere a statului de drept are.”

Răspunsul este dat rapid: Nici unul! Un regim de lovitură de stat nu are nicio legătură cu Legea fundamentală, ba chiar cu legea în general. Noul limbaj al regimului birocrațiilor NATO și UE este ”statul de drept”. Scopul este de a elimina ”dreptul tradițional al statului-națiune”, precum și dreptul internațional, și de a-l înlocui cu un sistem pseudo-juridic ale cărui reguli au fost stabilite de clișele conducătoare. În realitate, putschistii constituționali dau legea peste cap și merg chiar până la a ordona percheziții și confiscări la domiciliu atunci când judecătorii ajung la verdicte care nu le plac. Prin urmare, declarația ministrului german de externe Heiko Maas, în perioada premergătoare reuniunii G-7 din iulie 2021, cu privire la necesitatea unei linii comune ”împotriva regimurilor autoritare din lume”, se încadrează perfect în schema de neo-vorbire orwelliană. În timp ce și-au condus propria țară spre cea de-a treia dictatură pe teritoriul german, ei vociferează despre ”țările autoritare din lume”: ministrul propagandei Goebbels îi transmite salutări!

Din cauza importanței lor pentru „globaliști”, personalități importante din Germania/Europa ocupă funcții schimbătoare ca personal politic pe termen lung și acționează în totalitate în sensul ”statului profund global”. Legătura Merkel-Schäuble-Steinmeier și mizele sale de putere transatlantică reprezintă cea mai importantă exclavă central-europeană a establishment-ului financiar și de război neoconservator al SUA. Fracțiunile aflate la putere în Bundestag-ul german sunt, grosso modo, furnizorii de bunăvoie ai instanțelor sale legislative. Prin intermediul stării de urgență și al Legii de abilitare 2.0 (a patra lege de protecție a populației), trioul Merkel-Schäuble-Steinmeier a instaurat a treia dictatură pe teritoriul german, după fascismul lui Hitler și regimul RDG, o dictatură care se înscrie însă în funcționarea pe scară largă a ”guvernării globale”.

Instituția politică germană distruge țara pe care este obligată să o servească. Scopul său este de a eroda substanța economică și socială a țării prin intermediul farsei Corona și de a maximiza pagubele astfel încât economia națională, care este complet supraîndatorată și, în cele din urmă, complet privatizată de către corporațiile financiare internaționale, împreună cu statul-națiune prăbușit, să fuzioneze într-o ”Noua Ordine Mondială/O singură Ordine Mondială”.

Conexiunea Merkel-Schäuble-Steinmeier și auxiliarii lor din firmele de consultanță, firmele internaționale de avocatură și din Curtea Constituțională Federală deturnată distrug în același timp statul național german și statul constituțional democratic. Dar această ”Conexiune” poate face chiar mai mult: ajută la declanșarea marelui război.

”Pe frontul fierbinte dintre SUA și Rusia, unde ministrul de externe Serghei Lavrov spune că lipsa de încredere reciprocă, ca să nu mai vorbim de respect, este mult mai gravă decât în vremurile Războiului Rece, analistul Glenn Diesen observă că hegemonul ”se străduiește să transforme dependența de securitate europeană în loialitate geoeconomică”.”

Și acest lucru a reușit în mod evident. Pentru că procedura – pentru a desființa democrația și statul de drept – s-a extins de mult timp la toate statele europene.

Odată ce am înțeles aceste trăsături de bază, ajungem la un cerc complet pentru a înțelege și procesul actual de perturbare – numit Pandemia Corona: această ”pandemie” este ”Operațiunea de demolare controlată a SUA” decisivă pentru Germania, dar și pentru întreaga Europă sub auspiciile ”Statului profund global”.

Scorul social și venitul de bază

Procesul de transformare trebuie să conducă la un sistem de credit social după modelul chinezesc. Ulterior, persoanele fizice, funcționarii publici, companiile, organizațiile și asociațiile vor fi clasificate și evaluate prin intermediul unui sistem digital de monitorizare, înregistrare și evaluare, totul fiind denumit tehnologie de guvernare inteligentă. Scopul final este un sistem care să permită controlul, evaluarea, recompensarea sau pedepsirea comportamentului politic, moral și social al cetățenilor.

Aceasta este starea de control pur și simplu! Este locul în care ”Guvernul profund și corupt” ar dori să ducă omenirea. Scorul social, în combinație cu un venit de bază, reprezintă un pas important către un regim totalitar mondial. Bineînțeles, nu va exista un venit de bază necondiționat în ”Lumea Nouă Curajoasă”, deoarece venitul de bază acordat va fi în cel mai bun caz o sumă de bani de milă domnească, a cărei valoare va fi calculată prin intermediul unui ”scor” în sistemul de punctaj. Acest regim perfect de opresiune și coerciție, care exercită o presiune permanentă asupra societății și face ca alocarea banilor din milă să depindă de comportamentul normelor sociale și politice, va deveni parte din ”Brave New World Order”.

Noul comportament normativ va fi, cel mai probabil, suficient de bine-cunoscuta lașitate și lingușire, în care democratul critic, de fapt, spiritul critic în general, va trebui să își ispășească ”mentalitatea degenerată”.

Spre deosebire de ideile unor visători, casta conducătoare va condiționa ”venitul de bază necondiționat”.

”Cele mai importante ”proiecte Manhattan” ale viitorului vor fi studii de amploare, sponsorizate de stat, despre ceea ce politicienii și oamenii de știință vor numi ”problema fericirii” – cu alte cuvinte, întrebarea cum să-i faci pe oameni să iubească să fie sclavi. Iubirea de a fi sclav, la rândul ei, este de neconceput fără securitate economică; presupun, pe scurt, că executivul atotputernic și managerii săi vor fi capabili să rezolve problema securității durabile.”

Războiul (cultural) împotriva popoarelor și politica ca infracțiune organizată

Centrele capitalismului occidental au declarat război societăților civile. Covid arată foarte clar acest lucru. Numai că publicul ar trebui să ia act de fapte și să le integreze în contextele menționate mai sus, să privească cu atenție și să se elibereze de iluzia că partidele aflate la putere și guvernele se simt angajate în favoarea binelui comun. După cum știm din experiența dureroasă de după 1989, se întâmplă exact invers. După cum s-a menționat mai sus, nu numai guvernele occidentale au evoluat în ”guverne profunde și corupte”, într-un proces care a durat 30 de ani, ci și o mare parte a partidelor și a instituțiilor parlamentare au devenit subactori ai ”statului profund global”. Astfel, au devenit paraziți și dușmani ai statelor constituite democratic.

”Macro-paraziți ai societății”, pe de altă parte, este ceea ce numesc oamenii a căror contribuție constă în a-și câștiga existența în conflicte războinice, dar care nu participă activ la producerea bunurilor pe care le consumă. Prin urmare, un studiu al macroparazitismului în societatea umană devine în mod natural un studiu al organizării puterii armate.”

Autorul acestor rânduri, William H. McNeill, nu putea să știe în 1982 că macro-parazitismul se extinde mult dincolo de casta militară și de război la întregul ”Stat profund global”, inclusiv la aparatele de securitate internă, ba chiar la aparatele guvernamentale. Toate împreună asigură lovitura de stat împotriva democrației, a libertății și a drepturilor omului la scară globală. ”Statul profund global”, inclusiv subactorii săi guvernamentali, este astfel super macro-parazitul, inamicul a 99,9% din familia umană.

Oricine a urmărit cu atenție evoluțiile de la începutul ”pandemiei” Corona își va da seama că ”Statul profund global” și-a extins pretențiile geopolitice mondiale pentru a include o variantă suplimentară de război: războiul împotriva propriilor popoare, un război al tehno-feudalilor împotriva a tot ce este uman.

Ca un cult al morții, ”Statul profund global” a ridicat războiul în toate formele sale, inclusiv controlul total, supravegherea, manipularea și ”vaccinarea” oamenilor cu cocktailuri de ARNm și nanoboți injectați, la unul dintre domeniile sale centrale de activitate.

”Ce se întâmplă când scopurile sunt subordonate mijloacelor a fost demonstrat clar de Hitler și Stalin. Atât sub domnia de teroare a unuia, cât și a celuilalt, scopurile individuale au fost subordonate mijloacelor organizaționale printr-un amestec de violență și propagandă, teroare sistematică și manipulare sistematică a creierelor. În dictaturile mai eficiente de mâine (adică astăzi, U.M.) va exista probabil mult mai puțină violență decât în timpul lui Hitler și Stalin. Supușii viitorului dictator vor fi manipulați fără durere de un corp de ingineri sociali foarte bine pregătiți. (…) iar secolul XXI va fi, bănuiesc, epoca consiliilor mondiale de supraveghere, a sistemului de caste bazat pe știință și a ”lumii noi și curajoase”.”

Bineînțeles, în 1959, Huxley nu putea ști încă ce salturi tehnologice vor avea loc în deceniile următoare și ce tehnologii concrete vor fi la dispoziția conducătorilor pentru a-și asigura puterea, cum ar fi perfecționarea operațiunilor psihologice, ingineria socială și așa mai departe. Cu toate acestea, faptul că Huxley – la fel ca și editorul – consideră fiecare crimă de dominație nu numai posibilă, ci chiar probabilă sau sigură, străbate întreaga sa operă.

În sensul lui Hannah Arendt, actorii ”Global Deep State” sunt întruchiparea ”răului radical”, întrucât nu numai că vor să instituie structuri totalitare la scară mondială, ci și să transforme ființele umane în obiecte exploatabile fizic și psihologic ale ”noii lor lumi transumaniste”. Și tocmai la asta servesc injectabilele moderne, cu ajutorul cărora oamenii înșiși vor deveni organisme manipulate genetic (OMG) și, prin intermediul designerilor/DREADDS și al roboților CRISP, sclavii cyborg controlați de la distanță ai transhumaniștilor, care pot fi monitorizați, urmăriți, controlați, activați și dezactivați de oriunde și în orice moment. Dr. James Giordano, ferm instalat în establishment-ul științei militare, își rezumă discursul într-o singură frază:

”Creierul este, și în multe privințe va fi, câmpul de luptă al secolului XXI”

O nouă dictatură curajoasă

Cum anume va arăta ordinea totalitară în 2030, putem doar ghici. Cu toate acestea, un lucru știm cu siguranță: multe piese din mozaic pot fi deja asamblate și pentru spiritul critic se formează o imagine cu contururi recognoscibile.

Actorii din ”Statul profund global” sunt de acord că vechiul model de profit capitalist trebuie distrus ca să apară un nou model de profit capitalist. Acest model se va ridica apoi ca pasărea Phoenix din cenușă. Omenirea trăiește în prezent în această fază de tranziție, numită oficial ”criza Corona”, care, după cum spune Forumul Economic Mondial, reprezintă ”fereastra de oportunitate”. Cititorilor acestei cărți le este cu siguranță clar că o astfel de transformare nu poate fi implementată decât prin măsuri draconice-dictatoriale și grav criminale, în detrimentul publicului larg. În acest sens, discuția dacă această transformare este posibilă doar într-un nou totalitarism – de data aceasta orchestrat la nivel global – este pur academică. Adevărul este că acest proces, condus de centrele de decizie ale ”statului profund global”, nu poate fi niciodată implementat pe baza principiilor democratice. De aceea, nu este surprinzător faptul că încă din 2017 – cu mult înainte de ”pandemia” Corona – un document al Ministerului Federal pentru Mediu, Conservarea Naturii, Construcții și Siguranță Nucleară (BMUB) privind ”Orașele inteligente”” afirmă:

”Știind exact ce fac și ce vor oamenii, nu mai este nevoie de alegeri, de regula majorității sau de vot. Datele comportamentale pot înlocui democrația ca sistem de feedback societal.”

Adică, după cum explică acest modest exemplu: actorii ”Global Deep State” știau cu mult înainte de 2020 încotro trebuie să se îndrepte călătoria, nenumăratele agende din epoca pro-Corona sunt, de asemenea, o dovadă în acest sens. Aceștia nu au făcut decât să instrumentalizeze criza Corona din martie 2020 pentru a elimina ”durabil” substanța reziduală a democrațiilor occidentale prin intermediul stărilor de urgență și al legilor de control al infecțiilor. Starea de urgență va deveni un stat dictatorial permanent. Prin urmare, măsuri autoritare, arbitrare, represive, chiar fascistoide, au deschis calea regimului Corona în toate statele care i se supun începând cu martie 2020. Statul dictatorial permanent va deveni ”noua normalitate”. O societate temătoare, divizată, descompusă, haotică este ușor de controlat.

Democrațiile occidentale sunt înlocuite de o ordine totalitaristă-distropiană, tehnico-feudală, care se desfășoară ca și cum ar fi în mișcare rapidă sub ochii observatorilor critici. Așa-numitele mase largi au fost – timp de secole – pioni manipulabili ai celor puternici, alergând după ei și urmându-i până la propria lor pieire.

Voltaire vă transmite salutări:

”Pretutindeni, cei slabi îi blestemă pe cei puternici, dar ei se târăsc în fața lor, iar cei puternici, la rândul lor, îi tratează ca pe o turmă de oi a cărei carne și lână sunt vândute la schimb.”

O întoarcere la ”vechea normalitate” nu mai este oricum posibilă, având în vedere pagubele uriașe făcute, distrugerea claselor mici și mijlocii, inclusiv divizarea societăților. Mai mult, o întoarcere la starea ”vechiului” capitalism dezastruos ar fi fatală.

Catherine Austin Fitts descrie cu îndreptățire perioada în care trăim ca fiind ”sfârșitul jocului, care se referă la centralizare”. De aceea, toți cei care nu doresc să fie ”centralizați” și vor să trăiască într-o societate umană trebuie să caute un sistem politic complet nou și să învețe din cunoștințele și experiențele luptelor anterioare ale mișcărilor de eliberare. Nu este vorba de nimic mai puțin decât de eliberarea de paternalism, opresiune și înrobire treptată.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs