Din cauza efectelor secundare masive, Federația germană a spitalelor cere revocarea obligativității vaccinării

Un articol de Amy Mek, jurnalist de investigație. Interzisă în unele părți ale Europei, căutată de țările islamice, amenințată de grupuri teroriste, vânată de mass-media de stânga, defăimată de elitele de la Hollywood și de falși lideri religioși.

Chiar și după ce Ministerul Sănătății din Germania a admis miercuri că una din 5.000 de injecții administrate provoacă ”efecte secundare grave”, oficialii continuă să impună ”vaccinarea” Covid.

La mai puțin de o săptămână după ce Ministerul german al Sănătății a recunoscut că 1 din 5.000 de injecții Covid provoacă efecte secundare grave, federația germană a spitalelor cere revocarea obligației de vaccinare pentru personalul medical. ”Nu este înțelept să continuăm cu ea”.

Până în prezent, Federația germană a spitalelor (DKG) a fost în favoarea obligativității vaccinării pentru personalul medical și de îngrijire. Cu toate acestea, potrivit unei declarații oficiale, asociația, care se află în subordinea Ministerului Sănătății, își schimbă acum poziția întrucât vaccinările au o eficiență redusă împotriva variantei omikron.

”Conform constatărilor actuale, nu este rațional și nu este cazul să continuăm”, a declarat miercuri vicepreședintele consiliului Henriette Neumeyer, pentru Redaktionsnetzwerk Deutschland.

”În momentul variantei delta, obligația de a vaccina personalul medical părea să aibă un efect protector major, inclusiv pentru grupurile vulnerabile din spitale”, a explicat Neumeyer poziția anterioară a DKG. ”Odată cu varianta omikron, acest lucru a devenit caduc”.

Vaccinarea obligatorie

Guvernul german a aprobat vaccinarea obligatorie a lucrătorilor din domeniul sănătății în luna decembrie a anului trecut. Angajații din instituțiile cu persoane vulnerabile, cum ar fi azilurile și clinicile, trebuiau să demonstreze că au fost vaccinați sau că s-au recuperat de la jumătatea lunii martie 2022. Potrivit legii, reglementarea se aplică doar până la sfârșitul anului și ar urma să fie abrogată dacă legea de protecție împotriva infecțiilor nu va fi modificată din nou.

Injecția duce la efecte secundare grave

Ministerul german al Sănătății a recunoscut oficial miercurea trecută că 1 din 5.000 de injecții administrate provoacă ”efecte secundare grave”, spitalizare, invaliditate permanentă sau deces. Cineva care primește patru injecții are o șansă de 1:1250 de a fi victima unor efecte devastatoare.

Așadar, autoritățile au admis oficial pentru prima dată că există o problemă gravă de siguranță în cazul injecțiilor experimentale împotriva COVID, administrate de miliarde de ori în întreaga lume.

Potrivit cifrelor oficiale, zeci de mii de persoane au fost deja spitalizate, au căpătat invalidități sau au murit numai în Germania, până în prezent. Efectele secundare ”ușoare” pentru care oamenii au fost nevoiți să consulte un medic, cum ar fi problemele menstruale, problemele cardiace sau convulsiile, nu sunt incluse în cifrele anunțate de minister. În plus, acestea includ doar cazurile raportate de medici.

Datele au luat în considerare 5.862 de raportări de reacții adverse suspectate la copii și adolescenți. Dintre ele, 186 de reacții adverse suspectate au apărut la copii sub 5 ani, iar 124 au apărut la copii cu vârsta cuprinsă între 15 luni și patru ani.

Șaizeci și unu de reacții adverse suspectate au fost raportate la sugarii ale căror mame au fost vaccinate în timp ce alăptau.

Politicile de vaccinare, amenințate la nivel mondial

Dezvăluirile Ministerului Sănătății reprezintă și o invitație pentru victimele vaccinurilor de a intenta procese împotriva autorităților care au susținut întotdeauna că vaccinurile sunt ”sigure”. De asemenea, pun o bombă sub campaniile actuale și viitoare de vaccinare din întreaga lume. În plus, hotărârea ar putea avea consecințe juridice de anvergură pentru guvernele care vor acum să impună obligativitatea vaccinării.

Nu există absolut niciun suport științific pentru vaccinarea copiilor sănătoși cu injecții experimentale. Copiii cu vârsta sub douăzeci de ani au o șansă statistică de 99,9987% de a supraviețui unei infecții cu Covid. Copiii sănătoși au chiar mai puține șanse de a muri din cauza Covid.

A jucat mărturisirea un rol?

Federația Germană a Spitalelor nu amintește nimic, în declarația sa, despre dezvăluirea Ministerului Sănătății cu privire la nocivitatea injecțiilor Covid. Cu toate acestea, este surprinzător faptul că Federația Germană a Spitalelor și-a schimbat poziția cu privire la obligativitatea vaccinării angajaților din domeniul sănătății la mai puțin de o săptămână după comunicatul ministerului.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs