De ce patrioții îi protejează pe liderii-marionetă de la Bruxelles

Avem o problemă majoră, care merită a fi lămurită. Cum ar trebui să sune discursul unui adevărat Patriot în legătură cu derapajele UE și NATO?

Adesea instituțiile amintite se confundă cu șefii lor, fie că-i vorba despre Ursula von der Leyen sau Mircea Geoană. În cazul NATO mai puțin, însă dacă ne referim la UE, percepția publicului este că șefa Comisiei Europene are un cuvânt greu de spus în funcționarea întregului mecanism. Și pe bună dreptate (vezi afacerile cu vaccinuri, gaze, armament).

Deciziile la nivel de UE și NATO se răsfrâng direct asupra noastră. Ne afectează viața de zi cu zi. Ele ar trebui să fie aspru criticate în primul rând de mass-media, apoi (măcar) de politicienii așa-ziși Patrioți. Fără o critică dură nu există democrație. Există doar mega-corupție și tot ce vine la pachet cu ideologia de stânga, neo-comunistă.

Ei bine, Deep State-ul românesc, alcătuit din diverși generali ai structurilor de forță, este foarte bine conectat cu serviciile de informații euro-atlantice. Principala sarcină a acestor generali (bătuți în cuie indiferent de regim) este ”protejarea cu orice preț a imaginii UE și a imaginii NATO”. Indiferent cât de tare derapează cele două adevărate icoane înhămate la căruța globaliștilor.

Pentru realizarea sarcinii, generalii noștri care bântuie pe la Cotroceni au la dispoziție un întreg arsenal: mass-media mainstream, influensări ”independenți”, politicieni, instituții guvernamentale, servicii de informații, armată, poliție, fisc, ONG-uri, specialiști în politică externă ș.a.m.d.

Și acum să revenim de unde am început. Vizita lui Viktor Orban în România, în special discursul acestuia, i-a deranjat la maxim pe generali. A fost ”o rușine greu de îndurat de milioanele de români care sunt loiali valorilor europene și occidentale”, ca să-l citez pe un cunoscut comentator de la ziarul Libertatea. Aproape imposibil de combătut cu argumente logice, de bun simț, Orban a devenit inamicul public nr. 1 al globaliștilor din Europa.

Cum a avut tupeul să aibă un discurs conservator, creștin și mai ales coerent (i se mai spune ”propagandă rusă” în ultima vreme) chiar pe pământ românesc? Nu cumva caută să-și facă prozeliți în frumoasa noastră patrie, plină de cetățeni loiali ”valorilor occidentale”, oricât de pervertite ar fi acestea?

Reacția Deep State a fost una pe măsură. Presa, analiștii și politicienii au pus tunurile pe Viktor Orban. L-au executat scurt. Inclusiv patrioții de la AUR, speriați că ungurii ne fură Ardealul.

Am apreciat poziția AUR în pandemie: anti-vaccin obligatoriu și anti-pașaport sanitar. În același timp, AUR sprijină la nivel declarativ Biserica, firmele românești și îi atacă dur pe politicienii-marionetă autohtoni, aflați în slujba globaliștilor (aka ”corporațiilor” care au luat cam tot ce se putea din economie). De asemenea, militează pentru înglobarea Basarabiei într-un fel sau altul și protejarea Ardealului de orice influențe care ar putea duce la secesiune.

Se ridică întrebarea firească: e suficientă atitudinea de mai sus pentru un adevărat patriot, în condițiile în care, cum spuneam, Româna este guvernată de la Bruxelles? De ce ne ferim să criticăm dur politicile UE și NATO, atunci când este cazul? Ce rost are să ne legăm zilnic de marionetele Iohannis și Ciucă, știind foarte bine că nu ei sunt principala cauză a ceea ce ni s-a întâmplat în ultimii doi ani? Este evident că nu ei decid prezentul și viitorul României. Se vede cu ochiul liber, chiar și de pe Stația Orbitală MIR.

Oricât de corupți ar fi politicienii din România (și sunt, fără discuție!), nu putem închide ochii atunci când potlogărița Ursula von der Leyen își bate joc de noi. Sau când Geoană ne explică, nonșalant, de ce ar trebui să luptăm pe frontul din Ucraina. Nu putem pune accentul pe Ciucă, Iohannis sau Arafat, când știm că de fapt ei sunt doar niște biete instrumente aflate la cheremul globaliștilor. Biete păpuși dirijate cu telecomanda.

Asistăm la un joc aparent subtil de protejare a ”icoanelor” UE și NATO chiar de către patrioți. Și asta este strigător la cer!

Am folosit pe Google cuvintele cheie ”George Simion – Ursula von der Leyen”. Sunt de cinci ori mai puține rezultate decât la ”Simion – Iohannis” și de 11 ori mai puține decât la ”Simion – Ciucă”. Legat de șefa Comisiei Europene, cea mai relevantă știre (prima din rând) datează din 23 noiembrie 2021: ”Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) solicită Parchetului European, în special procurorului-șef Laura Codruța Kovesi, să înceapă investigarea modului în care Comisia Europeană a făcut achizițiile de vaccinuri anti-COVID-19”. E vorba despre un demers singular, făcut în urma presiunilor simpatizanților AUR, la câteva săptămâni după ce am publicat ancheta Ursula-Pfizer. Apoi s-a lăsat tăcerea. Nimic. Nicio revenire.

În rest, liderul AUR a protejat-o cât a putut pe Ursula von der Leyen. Situația este identică și în cazul lui Claudiu Târziu. Ca să nu mai vorbim despre poziția față de conflictul din Ucraina, similară cu punctul de vedere al NATO.

Putem trage concluzia că cei doi lideri patrioți nu găsesc mai nimic de criticat la nivelul icoanelor UE și NATO, în condițiile în care cele două instituții au un impact major, direct, asupra vieților noastre.

Unii comentatori pretind că AUR face parte din sistem. Adică reușesc să atragă o mare masă de patrioți și le canalizează energiile negative exclusiv către politicienii autohtoni. Nu se ating de UE și NATO.

Aș vrea să cred că acei comentatori greșesc. Și că patrioții de la AUR vor realiza, măcar pe ultima sută de metri, că a critica cele două instituții (cu argumente) este esențial. Și nu ne face pe noi, românii, mai puțin atașați ”valorilor europene”, atât timp cât aceste valori nu înseamnă LGBT în școli, corectitudine politică dusă la extrem, rescrierea istoriei, atacuri furibunde asupra Bisericii și valorilor tradiționale.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Sunt 2 chestiuni/acuze diferite în articol: neo-marxiștii din UE și Viktor Orban.
    Chestiunile neo-marxiste din UE au fost, sunt și vor fi criticate de AUR fără nicio reținere. E o minciună sfruntată să susții altfel. Uitați-vă la întreaga activitate a liderilor AUR – actuală, politică, dar și pre-politică, civică. Uitați-vă la Claudiu Târziu, Sorin Lavric, dar și George Simion.

    Da, sunt membru de partid, chiar parlamentar. Doar în plenul Cam. Dep. am luat cuvântul de zeci de ori pe subiecte ideologice (educaționale, energetice, agricole șamd) promovate de CE, PE șamd.

    În privința lui V. Orban, și în general față de maghiari, avem o atitudine f. echilibrată, de apropiere, de colaborare. Le lăudăm public inițiativele și realizările economice, conservatoare. Am și lucrat zeci de ani alături de ei. N-avem nicio o problemă în privința asta. Doar că separatismul lor nu-l putem accepta; ar fi culmea. Din păcate au și eu bubele lor. Preferă să „moară” românii naționaliști puternici decât să formăm împreună un pol conservator.

  2. M-am născut în Transilvania, trăiesc de peste 25 de ani în Cluj-Napoca. Conducătorii maghiari chiar acaparează Transilvania – prin programe economice de finanțare a firmelor, fermelor și a oricărui întreprinzător maghiar. Fac un separatism educațional și cultural feroce. Zeci de școli din care s-a eliminat elementul românesc. Falsifică istoria, învrăjbesc oamenii. Cu complicitatea și pasivitatea marionetelor noastre. Cu o excepție – AUR. Care nu e doar o promisiune, e o certitudine. Ne-a demonstrat-o în pandemie.

    AUR a condamnat de nenumărate ori neo-marxismul promovat de birocrații corupți de la Bruxelles, în frunte cu Ursula von der Leyen. Cred că trăiți într-o realitate paralelă sau pur și simplu mințiți.

    • Nu vă întreb dacă sunteți membru de partid, ci altceva. Credeti ca accentul AUR este pus acolo unde trebuie? Da, a avut o atitudine corectă în pandemie, dar e suficient? E corect să-l atacăm pe V. Orban, singurul lider patriot de anvergură din UE? Ce veți/vom face cu Transilvania dacă partida e câștigată de globaliști? Cât despre război, AUR are fix aceeași linie cu globaliștii. Vi se pare OK?

  3. Dacă Hungaria ar părăsi UE și NATO, discursul UE și NATO ar fi altul ca Hungaria nu se alăture de Rusia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs