Puneți capăt umilinței și libertate pentru Michael Ballweg!

Un comentariu de Rob Kenius, jurnalist independent din Germania

Indiferent de persoanele și partidele aflate la conducere în acest moment, guvernele încearcă de mai bine de doi ani să ne impună un comportament pur și simplu degradant. Mai întâi au fost măsurile Corona, cu toate reglementările lor cu efect demonstrabil redus.

Acum este vorba despre sancțiuni și armament împotriva Rusiei, cu costuri imense, sacrificii și teamă în rândul populației. Guvernele rus și american și naționaliștii ucraineni nu vor fi impresionați și își vor face treaba în continuare. Cei mai proști rămânem noi.

Nu avem nevoie de poliție sanitară

Covid era o boală pe care sistemul nostru de sănătate puternic și foarte scump ar fi putut să o trateze. Îmbunătățirea poziției asistentelor medicale și a asistentelor medicale geriatrice ar fi fost suficientă pentru a aduce o contribuție din punct de vedere politic. Dar exact acest lucru nu s-a întâmplat. Acum, personalul spitalului este în grevă.

Câțiva virusologi, politicieni și mass-media au abordat cu mare tam-tam problema Covid și au transformat-o într-o amenințare care a fost reîncălzită din nou și din nou. În urmă cu câțiva ani, o boală virală de această dimensiune ar fi fost cu greu recunoscută public și lăsată în seama corpului medical.

Evaluările în continuă schimbare ale celor de la putere erau impuse populației. Și, ceea ce este mult mai rău, alte opinii, puncte de vedere și teorii nu erau deloc tolerate. Protestele în masă împotriva măsurilor au fost mai întâi negate la televiziune și apoi reprimate cu violențe ale poliției.

Închisoare pentru protestatari

Principalul organizator al protestelor, care a acționat din convingere profundă și în spiritul multor milioane de realiști, Michael Ballweg, este în închisoare. Se spune că și soția sa ar fi fost arestată. Trebuie să treci peste asta. Protestăm în număr mare pentru Julian Assange și îl abandonăm pe Michael Ballweg. Personal, cred că intimidarea și paternalismul guvernului în cazul Corona sunt umilitoare, indiferent de la cine au venit.

Miliarde pentru războinici

O abordare la fel de nerealistă poate fi observată în cazul Ucrainei. Germania nu este implicată nici activ, nici pasiv în acest război, dar a intervenit cu vehemență. Conflictul putea fi prevăzut dinainte, întrucât provocarea Rusiei de către SUA și de către naționaliștii ucraineni a continuat până la războiul civil împotriva părții rusești a populației. Pare a fi o preocupare specială a actualului președinte american. Fiul său este implicat personal.

Un guvern german nu are nimic de-a face cu asta. Nu este un caz de asistență din partea NATO. Ar trebui să ne bucurăm. Ceea ce a făcut populația în mod voluntar, găzduind femeile și copiii refugiați, ar valora la fel de mult, dacă nu chiar mai mult, fără sancțiuni și interferențe în război.

Autocrați megalomani

Dar nu, trimitem arme, ne înarmăm, facem 100 de miliarde de datorii, accelerăm inflația, urmăm obiectivele SUA și sacrificăm libertatea Europei. Rusia nu a amenințat sau atacat niciodată Europa de Vest, dar de două ori puterile europene au invadat dinspre Vest. Franța și Germania. Aceștia nu erau democrați și apărători ai valorilor occidentale, ci autocrați megalomani. Autocrații noștri megalomani, Napoleon și Hitler.

Dar trebuie să ascultăm insultele idioate la adresa președintelui rus, în timp ce nimeni nu poate spune ce altceva ar fi putut fi făcut împotriva poziției agresive a americanilor. Negocierile au fost refuzate de Occident, întrucât SUA nu doresc pace și coexistență între Europa de Vest și Rusia.

Confiscarea puterii 2023

Trebuie să ascultăm prostiile pe care le debitează politicienii și jurnaliștii pe tema războiului. În contradciție cu gândirea clară și realitatea asistăm la o impunere asupra rațiunii independente. Care este rostul acestei abrutizări, la ce folosește totul? Este iminentă o preluare a puterii?

Trebuie să ne obișnuim să fim umiliți de propriul nostru guvern și să nu mai fim luați drept pe deplin sănătoși? Unde și cine este viitorul asupritor al libertății noastre de gândire? Sau este deja aici? Ar trebui să ne obișnuim cu un astfel de tratament?

Avem nevoie de oameni ca Michael Ballweg pentru a organiza proteste. Nu avem nevoie de susținători ai războiului, de promotori ai fricii și ai sancțiunilor împotriva noastră.

Libertate pentru Michael Ballweg!

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. terminati cu prostiile. Spune-mi cand protestele au rezolvat o problema. Niciodata. Istoria ne-o dovedeste ca orice schimbare majora a avut loc prin arme si sange.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs