Alertă de gradul zero! Tineri sănătoși mor pe capete în saloanele ATI, răpuși de tulpina britanică

Notă: Acest articol a fost publicat de Agenția Mediafax pe 25 martie 2021. Ulterior, a ”dispărut” subit, într-o noapte foarte agitată, împreună cu alte 300 de comentarii și analize.

În ultima perioadă mass-media obedientă Puterii împreună cu specialiștii binecunoscuți se străduie din răsputeri să ne convingă, din nou, că Apocalipsa este mai aproape ca oricând. Vinovată ar fi tulpina britanică, deosebit de virulentă, care îi atacă mortal chiar și pe tinerii perfect sănătoși.

În reportajul difuzat pe 23 martie, jurnaliștii Pro TV au intrat cu camerele de filmare în secțiile ATI ale Spitalului de Urgență Pitești. ”Covid-19 răpune tot mai mulți tineri perfect sănătoși” este titlul terifiant al materialului apărut și pe site-ul televiziunii. Doctorul Mircea Lilea explică pentru telespectatori imaginile dramatice: ”(…) Prognosticul rămâne rezervat, nu prea se mai respectă vârstele, comorbiditățile asociate. Se poate întâmpla oricând, oricui, în orice circumstanțe”. Când privești oameni tineri cu măști de oxigen pe față, zbătându-se între viață și moarte, te ia cu frisoane oricât de sănătos ai fi. Nu-ți mai dorești nici să scoți capul pe geam. Ți se poate întâmpla și ție. A spus-o clar doctorul Lilea, la reputatul post de televiziune Pro TV.

Pentru ca afirmațiile medicului din Pitești să fie și mai convingătoare, reporterii au rugat-o pe Beatrice Mahler (specialista-vedetă a pandemiei) să confirme și să întărească observațiile colegului din provincie.  ”Media de vârstă a pacienților este scăzută. Observăm la cei care se internează o evoluție rapidă a simptomatologiei din momentul diagnosticului, o evoluție care nu poate să fie pusă decât pe nivelul crescut de agresivitate pe care îl are această tulpină britanică”, a subliniat doctorița Mahler, dornică să-și crească notorietatea cel puțin până la nivelul Mamei Omida.

Reportajul TV se termină cu drama unei familii din Pravoha, soț și soție. ”S-au vaccinat, dar a fost prea târziu. Erau deja infectați cu Covid”, este concluzia tragică a medicilor, care precizează (cum ne-am obișnuit deja) că nu există nicio legătură de cauzalitate între vaccinare și deces.

Pe aceeași idee merge și articolul apărut pe Hotnews, pe 24 martie, sub titlul ”Mărturii din trei spitale din linia întâi: tulpina care atacă în special tinerii”. Tonul este identic, sumbru și apocaliptic. ”Din punctul meu de vedere, eu cred că această nouă tulpină, din Marea Britanie, atacă cu predilecție tinerii. (…) Am avut o doamnă de 81 de ani care a scăpat și un tânăr de 41 de ani care nu a mai scăpat”, explică medicul Cristian Oancea, din Timișoara.

Ca simplu cetățean nefamiliarizat cu dedesubturile pandemiei și ale propagandei oficiale, când citești astfel de materiale de presă ți se face părul măciucă. Te gândești imediat: sunt tânăr, mă simt bine, n-am fost internat niciodată, port mască, păstrez distanța și mă spăl pe mâini. Dar dacă nu-i suficient? Dacă mor? Dacă tulpina englezească mă atacă și mă bagă direct în secția ATI, cu masca de oxigen pe figură și cu mâinile strâns legate de marginea patului?

Introducerea în ecuația morții a categoriei ”tineri perfect sănătoși” ar fi trebuit să închidă țara în secunda doi. Să ne trimită pe toți în carantină. Ar fi generat, în mod normal, alerta de gradul zero. Ar fi dat naștere unor nesfârșite dezbateri despre cum ar trebui să luptăm cu amenințarea Apocalipsei.

Nu s-a întâmplat nimic din toate acestea. Vestitul Grup de Comunicare Strategică tace. Fie consideră că situația nu este chiar atât de gravă precum reiese din mass-media și din relatările specialiștilor, fie are un plan secret, de ultimă oră, capabil să ne scoată din impas în mod miraculos.

Până una, alta, haideți să le dăm autorităților o mică mână de ajutor. Să răspundem la întrebarea dacă tinerii sănătoși sunt sau nu vizați în mod special de tulpina britanică. Dacă au de ce să se teamă și să meargă de urgență la primul centru de vaccinare.

Sigur că guvernanții noștri nu se obosesc să ofere opiniei publice analize comparative, menite să dea o imagine de ansamblu asupra evoluției pandemiei. Probabil că le consideră secrete de stat, cum au fost și adresele poștale ale centrelor de vaccinare. Așa că cine dorește să se informeze nu are decât să pună mâna pe pix și să caute date oficiale pe Google.

Potrivit rapoartelor zilnice ale Grupului de Comunicare Strategică, în ultimele două săptămâni, în perioada 10-23 martie, la nivel național s-au înregistrat în total 1.423 de decese asociate Covid-19. Dintre acestea, doar 15 sunt cetățeni sub 40 de ani (adică 1,05%). Tineri și, eventual, sănătoși. În perioada menționată am asistat la atacul ”nemilos” al tulpinei britanice.

Dacă mergem în urmă cu două luni, în intervalul 10-23 ianuarie (când tulpina britanică încă nu se răspândise la noi) observăm că Grupul de Comunicare Strategică a înregistrat 1.184 de decese la nivel național. Dintre acestea, doar 12 (adică 1,01%) sunt în categoria sub 40 de ani.

Așadar, din comparația celor două tabele rezulte clar că în ultima perioadă există o creștere insignifiantă, de 0,04%, a mortalității la categoria ”tineri”. În contact cu cetățenii sub 40 de ani, tulpina britanică nu se dovedește (cel puțin deocamdată) absolut deloc mai letală decât virusul clasic, provenit din Wuhan.

Ne aflăm în fața unei puneri în scenă lipsită de talent, de etică și mai ales de argumente. ”Covid-19 răpune tot mai mulți tineri perfect sănătoși”, respectiv ”Se poate întâmpla oricând, oricui, în orice circumstanțe” sunt doar niște însăilări gazetărești fără legătură cu realitatea, niște fake-news-uri menite să panicheze decisiv și iresponsabil o categorie a populației prea puțin convinsă că ar trebui să se vaccineze cu viteza luminii.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs