Vârf de lance pe frontul de Est

Zilele trecute, în emisiunea moderată de Anne Will, Ursula ”Stahlhelm” von der Leyen a pledat din nou cu vehemență pentru aderarea Ucrainei la UE: aceasta va fi o ”decizie istorică”, a spus șefa Comisiei Europene, cuprinsă de înflăcărare. Având în vedere că UE este, de asemenea, o alianță militară de la Tratatul de la Lisabona, aderarea Ucrainei la UE ar intensifica războiul. Von der Leyen crede, în mod evident, că-i un lucru bun. Chiar și în timpul mandatului său de ministru al apărării, bugetul pentru armament a crescut cu aproximativ o treime, de la 32 de miliarde de euro, la aproximativ 43 de miliarde. Și ce generează mai multe venituri decât un război bun?

Von der Leyen coruptă

Chiar și atunci când von der Leyen a fost la Vilnius în 2015, ea a promis ferm guvernului lituanian livrarea de piese de artilerie grea. Ele urmau să fie vândute din stocurile Bundeswehr pentru aproximativ 15 milioane de euro. Mă întreb dacă doamna Ursula va primi o parte din vânzări, sub formă de comisioane de performanță. Faptul că este coruptă a fost clar încă din septembrie 2018, de când o ”persoană apropiată” a depus o plângere penală împotriva lui von der Leyen. Drept consecință, o comisie de anchetă s-a reunit în perioada ianuarie 2019-februarie 2020 pentru a investiga legalitatea atribuirii de către von der Leyen a contractelor cu consilierii externi ai Bundeswehr-ului.

Distrugerea probelor

Pentru a se asigura că nu vor putea fi găsite dovezi, datele relevante de pe telefonul mobil au fost șterse. Mesajele text au dispărut de pe ambele telefoane mobile folosite de ministru la acea vreme. Procuratura, care era la curent cu acțiunea de ștergere și distrugere a înregistrărilor, nu a inițiat până în prezent nicio anchetă. Asta deși fapta ar putea-o costa pe suspectă până la cinci ani de închisoare. Deci, dacă un ministru vădit corupt nu este tras la răspundere de procuratură, ce fel de opinie juridică ar putea avea procurorul de caz?

Război comercial împotriva Rusiei

După summitul liderilor UE, Ursula von der Leyen s-a declarat mulțumită de faptul că ”acum Consiliul ar trebui să fie în măsură să pună în aplicare o interdicție asupra a aproape 90 la sută din toate importurile de petrol rusesc până la sfârșitul anului”. Pentru că șefa Comisiei Europene vrea să câștige și războiul comercial împotriva Rusiei. Vorbim despre supunerea UE față de SUA-NATO. Odată cu Rusia, națiunile vest-europene ar pierde singurul partener care le-ar putea asigura o anumită independență față de SUA. O formă de autonomie relativă.

Plagiatul de la doctorat: ”Deosebit de grav”

În cadrul procedurii de plagiat împotriva doctoratului lui von der Leyen, principala critică a fost ”că este deosebit de grav în cazul tezei de medicină a lui von der Leyen faptul că aceasta conține 23 de referințe eronate”. Însă șefa UE se consideră competentă să decidă asupra vieții și a morții atunci când contribuie la continuarea escaladării războiului din Ucraina.

Cei ca von der Leyen ar trebui să-și trimită copiii pe frontul din Ucraina: când primele anunțuri de deces vor începe să apară, s-ar putea să fie puși pe gânduri.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs