Războinicul climatic Obama instalează rezervoare de propan pe proprietatea din Martha’s Vineyard

Un articol de Tim Meads pentru dailywire.com

Fostul președinte Barack Obama a primit aprobarea de a instala mai multe rezervoare de propan, totalizând 2.500 de galoane (circa 10.000 de litri), pe proprietatea sa din Martha’s Vineyard.

Propanul este o hidrocarbură saturată gazoasă din seria metanului, incoloră, inflamabilă, care se găsește în țiței și în gazele asociate țițeiului, fiind folosită drept combustibil menajer sau ca materie primă în industria chimică.

Daily Caller News Foundation a semnalat povestea și a remarcat că Edgartown Select Board – care a aprobat cererea – a fost uimit de dimensiunea uluitoare a rezervorului.

”Nu am avut niciodată un rezervor de propan privat în zonă”, a declarat Arthur Smadbeck, membru al consiliului de selecție, pentru Martha’s Vineyard Times. Ziarul local a mai precizat că Michael Donaroma, membru al consiliului de administrație, a menționat că rezervoarele de propan de pe insulă au, de obicei, dimensiuni mult mai mici.

În 2017, Obama a primit premiul John F. Kennedy Profile in Courage Award, în parte pentru că a fost lider în ceea ce privește schimbările climatice. Fostul președinte i-a îndemnat pe americani să scadă consumul de combustibili fosili.

În 2021, la conferința COP 26, Obama a mustrat întregul glob pentru că nu a reușit să răspundă așteptărilor sale în lupta împotriva încălzirii globale.

”În mod colectiv și individual, încă nu reușim să fim la înălțime. Nu am făcut nici pe departe suficient de mult pentru a aborda această criză”, le-a spus Obama participanților.

”Consecințele faptului că nu ne mișcăm suficient de repede devin tot mai evidente”, a adăugat el. ”Există momente în care mă îndoiesc că omenirea își poate reveni înainte de a fi prea târziu.”

”Majoritatea națiunilor nu au reușit să fie atât de ambițioase pe cât trebuie să fie”, a mai spus Obama.

În timpul discursului, Obama a atacat, de asemenea, companiile producătoare de combustibili fosili – cum ar fi cele care îi vor umple în curând rezervorul de mega-propan – pentru presupusa lor opoziție cu două mâini față de agenda energiei verzi.

”Este adevărat că o mare parte din opoziția față de climă vine din partea companiilor de combustibili fosili care încearcă să facă bani, în ciuda reclamelor verzi difuzate de ei la televizor”, a spus Obama. ”Este adevărat că există negaționiști ai climei, pe care, din motive ideologice, nu îi veți convinge niciodată.”

”Trebuie să-l convingem pe tipul care merge cu mașina la locul de muncă din fabrică în fiecare zi, care nu-și poate permite o Tesla și s-ar putea să nu-și poată plăti chiria sau să-și hrănească familia dacă prețul benzinei crește”, a adăugat Obama. ”Tranziția de la energia murdară la energia curată are un cost și nu este nerezonabil pentru oamenii care adesea sunt deja vulnerabili din punct de vedere economic și nu se simt împuterniciți politic… să afle că, în ciuda tuturor vorbelor mari, costurile vor fi suportate de ei, nu de cei puternici și privilegiați”.

Proprietatea lui Obama de pe eleganta insulă din Massachusetts este, de asemenea, predispusă, pe baza unor date, la efectele devastatoare ale schimbărilor climatice.

În 2021, Associated Press relata: ”Raportul «Starea coastei» realizat de Trustees, un important grup de protecție a mediului din Massachusetts, spune că popularele destinații turistice din largul Cape Cod riscă să piardă sute de acri de mlaștini din cauza inundațiilor și miliarde de dolari în case, clădiri și infrastructură de coastă din cauza eroziunii.”

Publicația a menționat că, potrivit experților, Martha’s Vineyard s-ar putea confrunta zilnic cu inundații cauzate de maree.

Nu este clar cum vor afecta aceste inundații rezervoarele subterane de propan ale lui Obama.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs