Războiul împotriva propriului organism ca factor economic

Nimeni nu vrea război. Sau nu? Cel puțin industria de armament are un interes. Iar acest lucru, la rândul său, este important pentru economie. Iar ceea ce este bun pentru economie este bun pentru toată lumea. Nu-i așa? Cel puțin un război departe, nu la propria ușă, este ieftin. Puteți furniza arme ambelor părți aflate în război, iar producția nu este pusă în pericol. Iar dacă îi sprijiniți pe alții în lupta lor, faceți ceva bun. Să faci bine și să câștigi bani cu asta… ce ți-ai putea dori mai mult? Și să nu uităm: reconstrucția după război. De asemenea, stimulează economia și puteți face atât de mult bine.

Timp de doi ani am trăit un război împotriva virusului Corona. Dacă a fost justificat sau nu, nu despre asta vorbim aici. În orice caz, a adus beneficii unor sectoare ale economiei și a dăunat altora. Au fost produse arme: măști, teste, vaccinuri. Se făceau bani frumoși din arme. La fel ca toate armele, provoacă daune colaterale asupra corpului și psihicului.

Daune reparate cu mari cheltuieli, ceea ce duce la alte oportunități de a face bani. Presa susține că războiul a fost semnificativ și de succes și că daunele provocate de virus au fost mult mai mari decât cele provocate de măsuri și arme. Nimeni nu poate verifica, deoarece întreaga lume a fost implicată în acest război presupus necesar. A fost un succes, cel puțin pentru cei care au profitat financiar. Pentru ei, cel mai mare pericol era reprezentat de cei care susțineau că măsurile nu sunt necesare și că armele sunt dăunătoare. A trebuit să se investească mult în reducerea la tăcere a criticilor, dar investițiile au meritat.

S-a făcut mult, foarte mult bine cu măștile, testele și vaccinările, pentru că toate au ajutat populația în războiul împotriva virusului. Dar s-au furnizat arme și pentru virusul Corona? Trebuie să presupunem că a fost creat în laborator. Inamicul care trebuia combătut a fost inventat. Apoi, sistemul imunitar al oamenilor a fost slăbit de alarmism, la fel cum a fost slăbit de izolare, de lock-down-uri și de imagini cu pacienți în secțiile de terapie intensivă. Sau imagini cu sicrie.

Oamenii au fost făcuți să creadă că totul era foarte rău și că războiul era absolut necesar. Și că oricine nu vedea acest lucru era un prost și un pericol. Asta a alimentat cu succes nu numai războiul împotriva virusului, ci și războiul dintre noi.

Măștile, testele și vaccinurile au devenit arme cu care oamenii se pot lupta cu alții (ceea ce este valabil pentru ambele părți). Toate i-au dat virusului o șansă mai bună.

Producția de armament a fost securizată și a crescut. Odată ce războiul a fost declanșat, aproape nimeni nu mai pune la îndoială utilitatea armelor; în schimb, oamenii iau tot ce le cade în mână. Numai din acest motiv, într-un război împotriva unui virus, trebuie să existe arme pe care să pui mâna. Un război doar cu blocaje și izolare ar fi funcționat mult mai puțin bine din punct de vedere psihologic. Participanții știu că sunt uniți de sentimentul frumos că totul a ieșit atât de bine pentru că au luptat cu curaj și au făcut sacrificii. Nici măcar următorul război profitabil împotriva unui alt virus nu-i poate speria.

Cu toate acestea, victimele războiului sunt numeroase, chiar dacă greu vizibile. Oamenii încă se tem și se izolează. Numărul sinuciderilor a crescut. Copiii cresc cu sentimentul că ar putea fi grav bolnavi și că ar putea infecta și, astfel, ucide pe alții. Ce consecințe au lăsat măștile asupra bebelușilor și copiilor mici, cărora rareori li se permitea să vadă fața întreagă a celor care îi îngrijesc, se va afla abia mai târziu. Au fost create diviziuni profunde în societate și în familii. Și mai există și daunele provocate de vaccinuri.

Daunele provocate de vaccinuri sunt în mare parte invizibile în mass-media. Cei afectați se luptă pentru a fi acceptați și înțeleși atât de medici, cât și de semenii lor. Multe persoane vaccinate pentru a putea continua să lucreze nu au mai putut munci ulterior. În unele cazuri, nu se mai pot descurca în viața de zi cu zi. Tulburările neurologice, scăderea rezistenței la infecții și la cancer, atacurile de cord și accidentele vasculare cerebrale, precum și decesele subite și neașteptate apar mai frecvent. Acesta este vârful icebergului. Foarte multe leziuni provocate de vaccinuri nu sunt înregistrate și adesea nu sunt recunoscute ca atare. Însă ele servesc adesea economiei.

Persoanele care depind de medicamente și tratamente medicale pe termen lung reprezintă un factor economic considerabil și nu se poate prevedea cât de mari vor fi daunele și nevoia de tratament.

La fel de imprevizibil este și numărul de boli autoimune care vor apărea în anii următori. Ele reprezintă, de asemenea, un soi de război. Propriile celule imunitare ale organismului produc anticorpi ca arme împotriva anumitor țesuturi. În funcție de țesutul vizat, apar scleroza multiplă, diabetul de tip 1, artrita reumatoidă, colita ulcerativă, boala Crohn, tiroidita Hashimoto sau boala Graves, pentru a numi doar câteva. În total, există peste 60 de boli, toate necesitând un tratament medical pe termen lung. Ele sunt combătute cu diferite arme, de la cortizon, la terapia cu celule stem, plus analgezice și adesea antidepresive. Din cauza diferitelor manifestări, este nevoie de mai multe arme diferite împotriva tuturor simptomelor provocate. Există multă suferință fizică și psihică, iar pacienții sunt recunoscători atunci când primesc ajutor.

Încă nu a fost găsită o armă miraculoasă împotriva tuturor acestor boli. Dacă s-ar găsi, ar afecta cel puțin economia, pentru că 5-8% din populație are astfel de războaie endogene. Teoreticienii conspirației ar merge mai departe. Ei s-ar putea întreba dacă aceste războaie sunt declanșate și alimentate în mod deliberat. De asemenea, ar trebui să se întrebe dacă există boli autoimune la persoanele complet nevaccinate. Și se vor întreba de ce nu se investighează acest lucru. Ei ar putea merge chiar atât de departe încât să teoretizeze că, în cazul vaccinărilor, bolile respective nu sunt acceptate doar ca daune colaterale, ci poate că sunt chiar dorite. Și asta întrucât necesită tratamente pe termen lung, costisitoare și, prin urmare, benefice din punct de vedere economic.

Probabil că ei ar considera că asta s-a dorit, ca bolile autoimune să poată fi declanșate ca daune colaterale ale vaccinărilor. Cu toate acestea, se realizează un lucru bun atât cu vaccinările, cât și cu tratamentul bolilor autoimune. Care nu au nicio legătură între ele, cu excepția faptului că ambele promovează industria farmaceutică. Iar fenomenul este bun pentru economie și, prin urmare, pentru toată lumea. Cei care nu sunt pregătiți să își sacrifice propria sănătate de dragul economiei sunt proști și antisociali.

Cum putem trece de la un sistem care are nevoie de război ca factor economic la un sistem în care să domnească pacea? Poate prevala pacea? Sau pacea apare atunci când toate războaiele sunt încheiate? Cum poate apărea un sistem de sănătate, economic și financiar pașnic? Dacă noi, fiecare dintre noi, ne angajăm în favoarea păcii și trăim pacea în toate domeniile vieții noastre, aceasta va evolua, încetul cu încetul. Va fi de neoprit și îi va cuprinde și pe cei care încă luptă astăzi. Nu avem nevoie de război, nici împotriva virușilor, nici împotriva bolilor, țărilor sau sistemelor. Noi suntem sistemul. Cei care au nevoie de războaie sunt victime ale traumelor. Ei vor învăța să-și satisfacă nevoile altfel decât prin binefacere și presupuse victorii. Atunci, pacea va veni în toate sistemele noastre. În cele din urmă va ieși la iveală: nimeni nu vrea război.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs