La iarnă, guvernul Ciucă ne dă gaz pe cartelă

 
■ Informații dintr-un ”raport clasificat al SUA, confirmate de trei surse din cadrul serviciilor americane” pentru Newsweek: președintele Putin are un cancer în stadiu avansat şi a scăpat de o tentativă de asasinat. Aceleași trei surse din serviciile americane spun că de fapt Kim Jong Un conduce Rusia, după o operație estetică foarte complicată, care l-a făcut să semene izbitor cu șeful de la Kremlin.
 
■ Companiile cu afaceri care depășesc 100 de milioane de euro ar putea plăti de anul viitor taxa de solidaritate de 1% pe cifra de afaceri, potrivit lui Ciolacu. Așteptăm mobilizarea ambasadelor și a ONG-urilor pentru ample mișcări de protest. Păi 1% e jaf pe față! Rămân miliardarii occidentali în fundul gol!
 
■ Indemnizațiile soldaților pentru deplasări și chirii, dar și solda acestora vor crește în perioada următoare, pentru a-i ține în Armată pe cei care vor să plece, a anunțat ministrul Vasile Dîncu. Cum adică, vrea să plece careva din Armată?! Tocmai acum, când vin rușii peste noi? Propun ca fiecare soldat să primească minim 500 de metri pătrați de teren în Ucraina. Plus posibilitatea de a da mâna cu Zelensky, în urma unei tombole cu premii.
 
■ CNN: ”Vom avea o criză energetică mai gravă decât în anii 70”. La iarnă, Europa ar putea trece la raționalizarea gazului, potrivit Gigi24. E posibil să primim lunar, pentru încălzire, câte două pet-uri de 2 litri de gaz, pe bază de tichete acordate de guvernul Ciucă. ”Ne îndreptam spre o criză oricum. Putin doar ne-a adus acolo mai repede și mai intens”, a spus Robert McNally, un consilier al fostului președinte american George Bush. Evident, globaliștii lui Biden nu au nicio responsabilitate. Lumea se ducea în cap oricum. Doar că a venit Putin cu războiul lui ca să ne scurteze agonia. Băi, ej prost?!
 
■ Situația de pe front, rezumată de Zelensky, ziua 101 de război: Suntem toți aici, victoria este în fața noastră.
 
■ Foarte bine că România nu este primită în zona euro, din moment ce nu îndeplinește criteriile de aderare, pentru că altfel ar putea exista consecințe grave, zice CTP. Tot el spune că ar fi bine să intrăm, totuși, măcar în Schengen. Despre vizele SUA nu s-a pronunțat dacă e bine sau rău. Dacă nu cumva ar exista consecințe grave în caz că ambasada renunță la ele. De pildă, ar putea Florin Salam să aibă mai multe concerte la Washington, pe peluza de la Casa Albă. Cu manele despre globaliști, bani, putere, alea alea.
 
■ Preşedintele american Joe Biden spune că revine Ucrainei decizia dacă ar trebui sau nu să cedeze teritorii pentru a obţine pacea. Este un semnal evident. Casa Albă așteaptă ca Zelensky să trimită un bilețel cu teritoriile la care ar putea renunța, în ciuda proclamării ”victoriei” la tot pasul.
 
■ Ca să nu mai apară în prim-plan tartorul David Muniz (cu alură de pușcaș marin), președintele american Joe Biden a nominalizat-o pe Kathleen Ann Kavalec pentru funcția de ambasador în România. Doamna Kavalec va fi pe partea de PR (un soi de Geoană în NATO). Pe partea de afaceri cu gaze, armament, centrale nucleare, Big Pharma, va rămâne același Muniz. Poate că e un tip de treabă, habar n-am. Însă după gesturi, după cum se mișcă, pare genul de individ care ți-ar strânge degetele în ușă cu cea mai mare plăcere. Așa, doar de distracție.
 
■ ”CTP a criticat Digi24 la Digi24 pentru prezentarea unei parodii vechi de 14 ani ca propagandă rusă”, zice Libertatea. În replică, urmează ca Prelipceanu să-l critice pe CTP pentru prezentarea extrasului de cont drept propagandă americană.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs