Imperativul misiunii NATO: Distrugerea Rusiei chiar dacă milioane de oameni din întreaga lume vor pieri

”Nu poate exista pace în Europa fără Rusia” a fost cândva mantra filosofilor politici europeni. Acum, ordinea liberală disperată este hotărâtă să înăbușe această logică cu o propagandă de tipul ”totul sau nimic” și cu un război proxy despre care strategii NATO spun că va slăbi Rusia. Din nefericire, strategia lor va înfometa probabil jumătate din populația lumii.

Zilele trecute, președintele Africii de Sud, Cyril Ramaphosa, a declarat că ”țările spectatoare” au de suferit din cauza sancțiunilor împotriva Rusiei. Sprijinul agresiv al Uniunii Europene pentru regimul american de sancțiuni care vizează ruperea legăturilor economice cu Rusia cauzează deja daune colaterale grave în state îndepărtate. Și, în timp ce analiștii și liderii occidentali preferă să dea vina pe Moscova pentru această situație, multe națiuni disidente înțeleg că mâna lui Vladimir Putin a fost forțată de cadrele NATO.

Nu numai că milioane de oameni au fost nevoiți să fugă din Ucraina, dar alte zeci de mii au murit inutil din cauza faptului că Statele Unite și NATO au înarmat armata ucraineană împotriva Rusiei vecine. Ramaphosa, precum și alți lideri africani, văd situația așa cum este: un moment disperat, devenit și mai devastator din cauza marelui joc. Africa, care a văzut deja milioane de oameni împinși în disperare de pandemia COVID-19, este acum devastată de creșterea costurilor alimentelor, cauzată în parte de întreruperile de aprovizionare legate de conflictul din Ucraina.

Din păcate, în loc să încerce să ajungă la un acord de pace în afacerea Rusia-Ucraina, UE se folosește de situație pentru a încerca să convingă națiunile africane să revină în rândul fostelor puteri coloniale. Fenomenul este evidențiat de vizita cancelarului german Olaf Scholz în Africa de Sud, în ultima etapă a unei călătorii pe continent care a avut exact acest scop. Rusia și Ucraina reprezintă aproape o treime din producția mondială de grâu și orz, precum și două treimi din aprovizionarea mondială cu ulei de floarea-soarelui. Și, în ciuda faptului că Rusia deschide coridoare maritime pentru facilita transporturile din Ucraina, canalele de propagandă occidentale continuă să insiste asupra faptului că Rusia provoacă penurie.

Cozile lungi de camioane ieșite din Ucraina spre Polonia și Moldova nu apar în știrile occidentale, ci pe rețelele de socializare prin Tik Tok și alte canale. Și, cu transmisiunile media rusești tăiate în vest, publicul din Europa, dar și din Statele Unite, crede că Putin încearcă să înfometeze oamenii. În Asia, în majoritatea națiunilor africane, în America Latină și mai ales în națiunile BRICS, este o altă poveste.

În cele din urmă, situația este inacceptabilă, indiferent dacă sunteți sau nu de acord cu poziția Rusiei în privința Ucrainei. Administrația Joe Biden a aruncat în Rusia tot arsenalul pentru a încerca să îl înlăture pe Vladimir Putin, dar penuria de cereale și alte conflicte erau inevitabile chiar dacă Kievul și Moscova nu aveau nimic de împărțit. Consiliul de Securitate al Națiunilor Unite a declarat că lumea are o rezervă de grâu pentru 10 săptămâni, iar Sara Menker, CEO al Gro Intelligence, a susținut în fața consiliului că operațiunea specială a Rusiei în Ucraina ”nu a declanșat o criză de securitate alimentară”. Ea a spus că războiul a exacerbat problema deja gravă, pe care a numit-o ”seismică”.

Așadar, Germania și membrii NATO care politizează o situație disperată servesc la accentuarea războiului economic și militar deja dezlănțuit împotriva rușilor. Această haită de lupi, condusă de Joe Biden și de manipulatorii săi, va fi responsabilă pentru mizeria și moartea a milioane de oameni, chiar dacă nu izbucnește cel de-al treilea război mondial. Nu sunt singurul care sugerează că Biden și ceilalți ar fi putut opri toate acestea înainte ca Putin să dea ordinul de demilitarizare și denazificare a Ucrainei.

Acum, nu numai că țara mea îi învinovățește pe ruși pentru un război creat de Washington în primul rând, dar arătăm cu degetul spre o națiune care, în esență, hrănește lumea: ”Uite, folosesc hrana împotriva noastră!”. Ucraina își exploatează propriile porturi. Rachetele și tunurile americane, britanice, franceze și germane aruncă cu muniție peste tot în Ucraina pentru a ucide ruși. Și atunci, doar oamenii lui Putin blochează transporturile de grâu?

Rusia are circa 10.000 de sancțiuni aplicate țării de către NATO, în esență. Ele au împiedicat transporturile în străinătate chiar înainte ca criza ucraineană să se transforme în război deschis. Transporturile de îngrășăminte au jucat un rol, la fel ca și restricțiile bancare folosite ca pârghie împotriva antreprenorilor ruși care operează afaceri de logistică sau de aprovizionare. Iar secretarul de stat american Antony Blinken spune că Putin este singurul care a ”militarizat” transporturile de alimente. Chiar dacă nu minte, înseamnă că administrația Biden și NATO sunt pur și simplu incompetente, din moment ce nu și-au dat seama că milioane de oameni vor muri de foame dacă Rusia va fi împinsă în corzi.

Directorul executiv al Programului Alimentar Mondial a avertizat că 49 de milioane de oameni din 43 de țări se vor confrunta în curând cu foametea. Merker de la Gro Intelligence a sintetizat amploarea acestei crize pe care băieții și fetele de la NATO au transformat-o într-un fotbal politic: ”Nu putem rezolva insecuritatea alimentară la scară națională nicăieri. Deși următorii câțiva ani vor fi probabil dificili, putem coordona un răspuns global”.

Schimbările climatice, seceta recentă, penuria de îngrășăminte menționată mai sus, problemele de infrastructură cauzate de conflicte și de regimurile de sancțiuni, precum și problemele legate de lanțul de aprovizionare între națiuni se vor încheia cu o suferință fără precedent. Mantra pe care europenii au avut-o inițial în ceea ce privește pacea cu Rusia se extinde pentru a valida ceva ce Vladimir Putin a spus nu cu mult timp în urmă: ”Dacă nu există Rusia, atunci nu va mai exista lumea”. Iată ce a vrut să spună președintele Rusiei într-un interviu acordat nu demult pentru RT.

Din păcate, pentru africani și pentru restul lumii, conducătorii liberali din țara mea și din Europa au un alt plan. Țineți cont de faptul că 140 de milioane de persoane care suferă de foamete acută trăiesc în doar 10 țări, iar acestea nu se află în Europa. Chiar și António Guterres, secretarul general al Organizației Națiunilor Unite, a criticat Consiliul de Securitate pentru eșuarea detensionării: ”Când acest Consiliu dezbate conflicte, voi dezbateți foametea. Iar atunci când nu reușiți să ajungeți la un consens, oamenii înfometați plătesc un preț mare”.

Iată, așadar, pe scurt, misiunea NATO. Nu contează câți ucraineni, africani sau alți oameni trebuie să moară, Rusia trebuie să fie lichidată, așa cum a fost Iugoslavia. Cred că am mai spus acest lucru de multe ori. Făcând un pas mai departe, este evident acum că lumea nu poate trăi deloc o viață normală fără Rusia.

Phil Butler,este un investigator și analist politic american, politolog și expert în Europa de Est, autor al recentului bestseller ”Pretorienii lui Putin” și al altor cărți. Scrie exclusiv pentru revista online ”New Eastern Outlook”.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs